Wednesday, February 13, 2019

sticker barcode MURAH

assalam

hari ni saya nak share tentang sticker barcode. selalunya yang nak masuk pasaran yang lebih besar seperti Shell, Petronas atau mana mana stesen minyak, selalunya dan 90% pihak stesen minyak akan mintak peniaga melabelkan produk makanan dengan barcode yang diberi.. setengah stesen minyak mengeluarkan barcode sticker mereka sendiri utk seragam kan...

tapi kebanyakkan nya mintak pengusaha produk makanan "Homemade" ni meletakkan sticker barcode untuk memudahkan kerja cashier mereka...macam mana nk cari ni?????


so korang berada di page yang betul sekarang ni.. jom la buat sticker barcode dengan kami.. kami offer murah murah je. size sticker barcode ni dah standard tau.. 35mm x 25mm warna putih.

apa yang perlu korang buat? kena dapatkan no barcode tu dari stesen minyak tu sendiri.. sebab kita tak boleh senang2 createkan no barcode tu tau.nanti tak sama dengan sistem diorang pulak..korang perlu bagi kami no barcode tu dan nanti kami akan create kan dalam sistem kami utk print label tu..


lagi menariknya, korang boleh tambah info2 lain seperti NAMA PRODUK, BERAT PRODUK, NO TELEFON (untuk dorang direct order kt korang) dan apa sahaja yang korang rasa perlu untuk dipamerkan. tapi takboleh la terlalu banyak..nanti fungsi barcode sticker tu tak jelas pulakkan.




nak order korang terus je tekan link ni ok...direct wassap pada team kami :)

jom cepat wassap kami tau


Monday, October 22, 2018

sticker transparent 4cm bulat

assalam

hari ni kita nak share sticker waterproof. sticker ni size baru dalam katalog Fissticker. 4cm bulat


CONFIRM waterproof ya.sangat sesuai utk botol air, utk rendaman, atau disejukbekukan..
tapi paling banyak permintaan size 4 cm ni adalah untuk perfume dan kosmetik terutamanya FOUNDATION DAN BLUSHER

HARGA: RM 29/100PCS
CETAKAN : HITAM.

UNTUK CETAKAN PUTIH DAN GOLD HARGA BERBEZA YA


jom wasssap kamicepat ya

just klik kt link ni akan terus masuk ke wassap team kami

0136323715
0136323715
0136323715

Foto Fissticker.

Monday, August 20, 2018

STICKER AISKRIM MALAYSIA :)

assalam, 

AISKRIM MALAYSIA dari zaman kita kecik kecik dulu dah cukup famous, 10sen je zamn 80-90  an...sekarang kemain melonjak harga aiskrim malaysia.. 

kenapa  makin mahal ya? sebab ada inovatif.. pelbagai perisa, pelbagai warna dan hakikat sebenar adalah EKONOMI kita makin teruk kadar inflasi nya...hakikat yang sedih untuk ditelan, kos barang mentah berganda mahal, macammna peniaga nak kekalkan harga sepuluh sen tu kan..


tapi aiskrim malaysia sekarang lebih menari, size pun makin panjang@besar... ada pulak lagi sticker comel, mudah terjual aiskrim malaysia ni..selalu orang booking aiskrim ni untuk majlis majlis terutamanya majlis HARI JADI, MAJLIS PERKAHWINAN....

penting ada sticker pada aiskrim tu,, kita promosi bergerak la. ramai tetamu dari pelbagai kawasan, maka dengan adanya sticker senang la "potensi pelanggan" akan menghubungi semula penjual aiskrim tersebut.. secara langsungnya, perniagaaan aiskrim tak putus dan makin berkembang :)
yang penting rasa kena menten sedap tau..


ini size sticker paling ramai penjual beli/.tak terlalu kecik..yang penting kalis air. PENTING KALIS AIR sebab nak simpan BEKU DAN DIRENDAM DALAM AIS BATU...

size sticker: 4.7cm x1.5cm
harga : rm15/100pcs cetakan hitam
harga TIDAK TERMASUK POS
ada less 10-15% utk qty lebih 1000pcs

jom cepat wassap kami tau