Google+ Followers

Monday, January 29, 2018

sticker kalis air untuk aiskrim malaysia

assalam, 

AISKRIM MALAYSIA dari zaman kita kecik kecik dulu dah cukup famous, 10sen je zamn 80-90  an...sekarang kemain melonjak harga aiskrim malaysia.. 

kenapa  makin mahal ya? sebab ada inovatif.. pelbagai perisa, pelbagai warna dan hakikat sebenar adalah EKONOMI kita makin teruk kadar inflasi nya...hakikat yang sedih untuk ditelan, kos barang mentah berganda mahal, macammna peniaga nak kekalkan harga sepuluh sen tu kan..


tapi aiskrim malaysia sekarang lebih menari, size pun makin panjang@besar... ada pulak lagi sticker comel, mudah terjual aiskrim malaysia ni..selalu orang booking aiskrim ni untuk majlis majlis terutamanya majlis HARI JADI, MAJLIS PERKAHWINAN....

penting ada sticker pada aiskrim tu,, kita promosi bergerak la. ramai tetamu dari pelbagai kawasan, maka dengan adanya sticker senang la "potensi pelanggan" akan menghubungi semula penjual aiskrim tersebut.. secara langsungnya, perniagaaan aiskrim tak putus dan makin berkembang :)
yang penting rasa kena menten sedap tau..


ini size sticker paling ramai penjual beli/.tak terlalu kecik..yang penting kalis air. PENTING KALIS AIR sebab nak simpan BEKU DAN DIRENDAM DALAM AIS BATU...

size sticker: 4.7cm x1.5cm
harga : rm15/100pcs cetakan hitam
harga TIDAK TERMASUK POS
ada less 10-15% utk qty lebih 1000pcs

jom cepat wassap kami tau


Foto Fissticker.

Foto Fissticker.


Foto Fissticker.

Tuesday, January 16, 2018

Saturday, December 30, 2017

sticker buku sekolah murah dan cantik

assalam semua,

dah jadi kebiasaan bila sampai hujung tahun  mesti ibu bapa buat persediaan untuk anak anak masuk sekolah..lagi lagi untuk anak yang nak masuk darjah 1 kan..kebanyakkan dari atas rambut hingga hujung kaki, persedian rapi dibuat untuk anak kesayangan..

buku sekolah adalah benda wajib sekali la..ye la, nak belajar kan..kena la ada buku...untuk anak anak yang belum pandai menulis atau tulisan masih lagi kategori " AWAL", selalu mak atau ayah yang kena tulis nama anak pada stiap buku... nama anak dah la panjang, lpas tu banyak pulak buku nya...mau lenguh tangan tangan...hehhe

alternatif nya, ramai buat COP  je.sekali buat boleh pakai bertahun :)

selain dari COP, Sticker buku adalah OPTION terbaik..selain seragam, KEMAS dan CANTIK, mudah sangat cara gunanya. just TAMPAL je pada buku sekolah tu.anak kecik pun xcited buat,dorang je boleh tampal sendiri..ya la xcited kan nak masuk sekolah baru..


kami ada jual sticker buku sekolah...warna PUTIH dan PANJANGNYA  8 cm x 1 cm
jom tengok contoh contohnya ya















SIAP: 1-2 hari berkerja
HARGA: RM10/50pcs
POS XPRES rm5 @POS LAJU RM8


JOM PILIH JENIS TULISAN

 macam mana nak order ni???

wassap team kami dan pilih FONT dan bagi nama anak anak anda ya :)

just klik je link ni, terus masuk ke wasssap  FISSTICKER