Saturday, November 28, 2020

KOPI KUNYIT HITAM SIFUU

 Assalamualaikum dan salam sejahtera


ada orang terdekat atau korang sendiri ada masalah kencing manis??? masalah kolestrol tinggi??

masalah angin ??? masalah darah tinggi atau lebih orang cakap PENYAKIT 3 SERANGKAI????


Macam macam produk ada kan pasaran.. boleh pilih ikut citarasa kalian. sekarang ni saya nak share salah satu produk kunyit hitam yang sangat berkesan..untuk yang ada masalah nak telan kapsul kunyit hitam, sesuai sangat minum kopi kunyit hitam jenama SIFUU ni....





Duta produk SIFUU adalah Shamsul Ghau Ghau atau sekarang ni lagi famous dengan panggilan paksu shamsul..



jom kita cerita tentang bahan bahan yang berkhasiat dalam KOPI SIFUU ni...









memang terbukti bahan bahan dalam KOPI SIFUU ni membantu dalam proses pemulihan dalam badan.. dengan mengamalkan secara rutin sepaket sehari, dengan Izin Allah insyaallah akan memberi kesan yang bagus kepada pengamal nya


Kopi Sifuu merupakan kopi pracampuran yang diadun daripada biji kopi bersama madu, gula perang thai, habbatus sauda dan kunyit hitam yang sarat dengan khasiat untuk tahap kesihatan dan kecergasan yang optima. Sesuai untuk dinikmati oleh seisi keluarga.


:KEBAIKKAN/KHASIAT KOPI SIFUU

   Membantu mengurangkan tekanan darah.

   Mengawal penyakit diabetes

   Meningkatkan daya ingatan mengatasi tekanan darah

   Mengawal penyakit diabetes

   Mencegah masalah kanser dan jantung

   Mengawal kadar gula dalam darah

   Sebagai penambah tenaga

   Mengandungi fruktosa dan membekalkan tenaga

   Mengandungi antioksida



tak nak cakap panjang panjang, saya share TESTIMONI KOPI SIFUU ya..ini semua testimoni JUJUR dari para pelanggan kami ..













ok tak?????


nak tau  harga ke???? malas nak  sembunyi sembunyi dari korang semua..saya share ja ye.. korang decide nak teruskan masalah kesihatan atau nak  cari ikhtiar untuk rawat masalah masalah kesihatan tu.. sebab dalam Islam sendiri ingatkan utk berusaha sebelum menyerah :)


harga sebenar RM60 sekotak.TERMASUK POSTAGE 

. tp ada harga promosi utk korang :)




NAK CUBA TRY????


TEKAN JE LINK NI TERUS, SAYA AKAN BANTU KORANG

NAK KOPI SIFUU

NAK KOPI SIFUU

NAK KOPI SIFUU

NAK KOPI SIFUU


jika tak berjaya wasap kat atas tu, wasap no saya ni ya 

01113070582

01113070582

01113070582



nak lagi untung jom la join jadi  ejen.. banyak giler kelebihan jadi ejen ni



  ada 2 cara nak jadi ejen..nak start dengan Rm 50 atau dengan rm350????

  korang tekan je gambar ni terus ya :) nanti saya guide korang terus










Wednesday, April 22, 2020

RAHSIA KUNYIT HITAM MERAWAT PELBAGAI PENYAKIT

salam kawan kawan...

dah pernah dengar pasal kunyit hitam??? 

apa tu kunyit hitam????

Ini la rupa kunyit hitam.. bukan kunyit yang rosak ok! ini warna kunyit yang ditanam. melalui pelbagai kajian, kunyit hitam dilabelkan sebagai herba ajaib membantu merawat pelbagai penyakit.


so untuk memudahkan cara, kunyit hitam diproses dalam bentuk kapsul untuk mudah dimakan.so takperlu la pergi tanam, giling dan tumbuk utk makan kunyit hitam ni kan....mungkin cara penyediaan secara dirumah tu tak bersih dan dijamin...

Kunyit Hitam ni diproses dan dikilangkan di bawah GMP.so halal dan kualiti terjamin.Apakah kandungan dalam KUNYIT HITAM FA35?  PURI5 diformulasikan dengan menggunakan 100 peratus bahan herba.  Bahan yg digunakan dlm FAR35 ni adalah 100% KUNYIT HITAM sahaja. Cuma dalam kajian, terdapat 2 bahan aktif dlm kunyit hitam iaitu methoxflavone dan bioflavonoids. Bahan aktif bioflavonoids inilah yg mana mampu merawat dan menyembuhkan pelbagai penyakit.






saya jual kunyit hitam jenama FAR35





Antara lain KUNYIT HITAM juga berpotensi merawat dan memulihkan penyakit seperti⤵️⤵️

πŸ’Š Menurunkan atau mengawal gula dlm darah
πŸ’Š Membantu turunkan darah tinggi & kawal darah rendah
πŸ’Š Merawat fibroid,tyroid,tonsil
πŸ’Š Sakit saraf
πŸ’Š Meningkatkan tenaga(prestast seksual)
πŸ’Š Kuatkan otot dan stamina
πŸ’Š Resdung tahap kronik/Alergik/kegatalan serta gastrik
πŸ’Š Menurunkan kolestrol
πŸ’Š Anti gastrik & ulser
πŸ’Š Penghadaman/buasir/sembelit
πŸ’Š Ransang prestasi seksual(wanita)& monopous
πŸ’Š Masalah obesiti
πŸ’Š Migrain&sakit kepala
πŸ’Š Strok & jantung
πŸ’Š Buah pinggang/lutut/sendi
πŸ’Š Kebas2


antara banyak banyak khasiat, kebanyakkan pelanggan saya inform tentang KEBERKESANAN  dalam merawat kadar GULA  (kes kencing manis) so dapat menurunkan paras gula dalam darah...




Ok kat sini saya share testimoni dari para pengguna kunyit hitam..insyaallah kita berikhtiar...yang menyembuhkan tu kerja Allah..kita sama sama usaha..



















Berbalik kepada harga tak payah risau ye.  Sebab saya nak bagi special harga untuk tuan ni..

Kalau tak harga normal sekotak RM130.

πŸ•°πŸ•° KUNYIT HITAM FAR35 FLASH SALE!! ⏱⏱⏱

Demi kesihatan tuan....

HARGA ASAL : RM130

Harga Semasa:
▪ 1 kotak RM75
▪ 2 kotak RM120

Tapi sempena flash sale HARI INI

πŸ’₯🌟 PROMOSI KASIH SAYANG πŸ’₯🌟

1⃣ kotak RM65  / SS: RM70

        nk lebih jimatπŸ’°
2⃣ kotak RM120 


         nk lebih jimatπŸ’°
3️⃣ kotak RM170


      Jimat juga jika ambil...
4⃣ kotak RM200 




FREE POSTAGE SYG SYG

senang je macam ni..korang terus ke klik link ni tau.  terus masuk ke whatsapp sy.saya akan reply secepat mungkin...


Sunday, May 26, 2019

sticker BOTOL AIR cantik dan Murah!!!

assalam semua

salam ramadhan yang ke 22.. macam mana ramadhan kalian tahun ini? persiapan raya macam mana pulak.. tahun ni kami seperti biasa... sederhana tapi tidak dilupakan elemen glamor raya gitewww.. mesti la kan... nak raya takkan biashe biashe...


ok, straight to the point, nak share dengan korang  sticker transparent yang murah murah je, tapi KUALITI TIP TOP.. cantik sangat bila da tampal pada botol air korang. baru la tak bogel botol air jualan korang tu..

murah murah tu berapa ye bang???? selalu orang tanya walaupun dalam gambar iklan sy da letak harga.. tkpe dik. akak cerita sekali lagi.. sticker size 9cm x 5cm transparent ni harganya RM33 untuk 100pcs.. masih harga lama sejak bertahun tahun lamanya.. kami maintain kan aje harga untuk kalian semua,.,


sticker ni KALIS AIR. cetakan nya jugak KALIS AIR... pasang elok elok pada botol. pastikan masa pasang tu, permukaan botol adalah kering.. kalau botol air korang da sejuk beku, boleh jugak tampal. masa nak tampal tu gosok la dengan kain then laju2 lekatkan sticker. jgn lepas gosok biar lama pulak, nanti permukaan tersebut basah balik


meh la tengok gambar je..

SIZE: 9cm x 5cm
CETAKAN HITAM RM33/100pcs
CETAKAN PUTIH RM60/100pcs



Tiada penerangan foto disediakan.

Imej mungkin mengandungi: satu atau lebih orang
Tiada penerangan foto disediakan.
Imej mungkin mengandungi: minum

Tiada penerangan foto disediakan.

Imej mungkin mengandungi: satu atau lebih orang


Imej mungkin mengandungi: lilin dan teks

Imej mungkin mengandungi: minum

Tiada penerangan foto disediakan.



ada banyak lagi gambar sebenarnya. nanti korang skroll dalam ig kitorang k..

saya bagi link siap siap..just tekan je link tu k., direct masuk IG kami...

                      




korang jangan DM atau PM ya. terus je Wassap kami .lagi cepat...