Google+ Followers

Monday, August 20, 2018

STICKER AISKRIM MALAYSIA :)

assalam, 

AISKRIM MALAYSIA dari zaman kita kecik kecik dulu dah cukup famous, 10sen je zamn 80-90  an...sekarang kemain melonjak harga aiskrim malaysia.. 

kenapa  makin mahal ya? sebab ada inovatif.. pelbagai perisa, pelbagai warna dan hakikat sebenar adalah EKONOMI kita makin teruk kadar inflasi nya...hakikat yang sedih untuk ditelan, kos barang mentah berganda mahal, macammna peniaga nak kekalkan harga sepuluh sen tu kan..


tapi aiskrim malaysia sekarang lebih menari, size pun makin panjang@besar... ada pulak lagi sticker comel, mudah terjual aiskrim malaysia ni..selalu orang booking aiskrim ni untuk majlis majlis terutamanya majlis HARI JADI, MAJLIS PERKAHWINAN....

penting ada sticker pada aiskrim tu,, kita promosi bergerak la. ramai tetamu dari pelbagai kawasan, maka dengan adanya sticker senang la "potensi pelanggan" akan menghubungi semula penjual aiskrim tersebut.. secara langsungnya, perniagaaan aiskrim tak putus dan makin berkembang :)
yang penting rasa kena menten sedap tau..


ini size sticker paling ramai penjual beli/.tak terlalu kecik..yang penting kalis air. PENTING KALIS AIR sebab nak simpan BEKU DAN DIRENDAM DALAM AIS BATU...

size sticker: 4.7cm x1.5cm
harga : rm15/100pcs cetakan hitam
harga TIDAK TERMASUK POS
ada less 10-15% utk qty lebih 1000pcs

jom cepat wassap kami tau













Wednesday, August 15, 2018

STICKER Untuk botol SERUM

assalam dan selamat pagi  para pembaca yang singgah ke blog ni :)

pagi ni saya nk share sticker untuk botol serum. selalu botol serum yang customer cari untuk botol kaca 15ml. 

selalu sy dapat request untuk 2 jenis botol ni, satu botol gelap, 1 botol jenis cerah.. buat masa sekarang saya tak sajes untuk buat mirrokote sticker sebab jenis kertas ni selalunya tak kalis air.

so saya rekomen sticker jenis transparent.

SIZE STICKER
5CM X 3CM


botol jenis gelap

* CETAKAN PUTIH





Foto Fissticker.



* CETAKAN GOLD





JENIS BOTOL CERAH..


Foto Fissticker.




Foto Fissticker.



korang nk labelkan produk korang leh terus wasap kami ya

0136323715
0136323715
0136323715
0136323715


Monday, July 16, 2018

sticker bulat murah_3 cm transparent

0136323715 STICKER 3CM BULATassalam

hari ni saya nk share gambar sticker 3 cm bulat.

selalunya sticker ni orang cari untuk produk kosmetikdan labelkan produk makanan.boleh bermacam guna la..sebab harga nya murah...jom tengok gambar je la senang...

Foto Fissticker.



Foto Fissticker.


Foto Fissticker.


Foto Fissticker.






selain dari tujuan labelkan kosmetik, selalunya sticker ni orang pilih untuk lekatkan pada doorgift majlis kahwin..order 1000pcs ada harga diskaun dan FREE POSTAGE.. jom kita tengok contoh

Foto Fissticker.


Foto Fissticker.





HARGA : RM 20/100PCS

pos express RM5