Thursday, August 25, 2016

STICKER MAMADIL

assalam

korang ajen MAMADIL ke??? 
lately kami menerima tempahan yang banyak dari ajen MAMADIL. 90% cari sticker transparent untuk ditampal pada botol  dan barang barang berkaitan. kebanyakkan untuk SHAKER la..


mari saya tunjuk contoh sticker da siap ya..

terima kasih Ajen MAMADIL Nadia yang sudi share gambar ngn kami :)

buat masa sekarang ni sticker Shaker ini hanya ada size 9cm x 5cm je

kita ada 3 jenis cetakan ya.. min order 100pcs ya


  • HITAM (RM33 utk 100pcs)
  • PUTIH (RM65  utk 100pcs)
  • EMAS (RM90 utk 100pcs)
harga sticker berlainan sebab ribbon berbeza harga..

jom tengok contoh contoh ya

CETAKAN HITAM










CETAKAN PUTIH

Gambar dari customer :)



CETAKAN GOLD TAKDE CONTOH UTK MAMADIL LG YA

JOM CEPAT WHATSAPP KAMI YA UNTUK TEMPAHAN:-

019 6000262  /   013 6323715
019 6000262  /   013 6323715
019 6000262  /   013 6323715
019 6000262  /   013 6323715
019 6000262  /   013 6323715


LOKASI KAMI DI TAMAN KOPERASI CUEPACS KAJANG YA..

kami jugak pos  ke seluruh Malaysia ya
POS EXPRES RM 4








Friday, August 5, 2016

sticker pada mug untuk majlis kahwin dan sebarang event

assalam

masih tercari cari personalized gift sempena majlis korang yang makin hampir ke???
Kali ni saya nk share option  and idea untuk korang..  maybe boleh masuk dalam list to do korang tu kan..

ini saya amek pic dari GOOGLE..

Cantik giler personalized item ni..tapi harga pun cantik la..tapi korang nk cari yang bajet/ murah???
senang je..tampal dengan sticker transparent dari @Fissticker je!!!!!


ok, sebelum tu meh kita cuci mata dulu ya 


pics from GOOGLE

pics from GOOGLE


pics from GOOGLE


pics from GOOGLE


pics from GOOGLE


pics from GOOGLE


pics from GOOGLE


pics from GOOGLE


pics from GOOGLE


pics from GOOGLE



simple tapi exlusive sangat....

korang nak buat jugak macam ni tapi dengan bajet yang lebih rendah??

korang cari sendiri gelas/ mug ya..cari sendiri lagi murah..ada kt IKEA, Kedai kedai cenderamata dan banyak lagi rasanya. cost mungkin dari 80sen  kot...lagi cantk lagi mahal la ye

then korang order sticker dari kami hehehe
sticker transparent ni bila da tampal cantik cantik kt mug tu nampak macam printed..so bukan je leh jimat, gift korang pun nampak gempak gitu..hehe

di Fissticker kami ada banyak size sticker transparent

dan untuk cetaka pulak, hanya satu warna ja ya..sebab kami bukan guna inkjet.. kami guna material thermal ribbon.

contoh cetakan kami guna adalah mcm ni

DI FISSTICKER KAMI ADA 4 PILIHAN WARNA CETAKAN SAHAJA
  1. HITAM
  2. PUTIH
  3. MERAH
  4. GOLD
Harga sticker bergantung pada size dan jenis warna cetakan ya.basic HITAM adalah paling murah dan GOLD adalah cetakan paling mahal ya...

JOM  KITA TENGOK CONTOH DARI FISSTICKER




ada pic lain kg tp belum sempat edit..nnti sy update lg

cepat wassap kami untuk order sticker tau






013 6323715  @  0196000262

013 6323715  @  0196000262

013 6323715  @  0196000262

013 6323715  @  0196000262








Tuesday, August 2, 2016

STICKER UNTUK PERFUME DEXANDRA

Assalam

sejak ramai berbisnes inspired perfume ni, kami nk share ngn korang mana nak cari sticker label untuk semua perfume yang korang ada tu

sticker kecil kami kalis air..insyaallah kalis alkohol / minyak * jika tumpah tak terus hilang melainkan anda gosok2 beria akan hilang la cetakan tu..tp insyaallah tahan

sticker perfume ni kebanyakkan orang order size yang paling kecik sekali

SIZE: 2.2cm x 0.9cm
HARGA : RM5/100PCS

untuk sticker kecik ni ada SYARATNYA

 * minimum Order adalah RM20
*1 nama minimum order 100pcs


paling banyak orang order adalah Sticker SILVER dan Sticker TRANSPARENT


ini contoh SILVER






NNTI  SAYA UPDATE CONTOH TRANSPARENT






cepat wassap saya ya

013 6323715

013 6323715

013 63236715