Google+ Followers

Tuesday, January 16, 2018

Saturday, December 30, 2017

sticker buku sekolah murah dan cantik

assalam semua,

dah jadi kebiasaan bila sampai hujung tahun  mesti ibu bapa buat persediaan untuk anak anak masuk sekolah..lagi lagi untuk anak yang nak masuk darjah 1 kan..kebanyakkan dari atas rambut hingga hujung kaki, persedian rapi dibuat untuk anak kesayangan..

buku sekolah adalah benda wajib sekali la..ye la, nak belajar kan..kena la ada buku...untuk anak anak yang belum pandai menulis atau tulisan masih lagi kategori " AWAL", selalu mak atau ayah yang kena tulis nama anak pada stiap buku... nama anak dah la panjang, lpas tu banyak pulak buku nya...mau lenguh tangan tangan...hehhe

alternatif nya, ramai buat COP  je.sekali buat boleh pakai bertahun :)

selain dari COP, Sticker buku adalah OPTION terbaik..selain seragam, KEMAS dan CANTIK, mudah sangat cara gunanya. just TAMPAL je pada buku sekolah tu.anak kecik pun xcited buat,dorang je boleh tampal sendiri..ya la xcited kan nak masuk sekolah baru..


kami ada jual sticker buku sekolah...warna PUTIH dan PANJANGNYA  8 cm x 1 cm
jom tengok contoh contohnya ya















SIAP: 1-2 hari berkerja
HARGA: RM10/50pcs
POS XPRES rm5 @POS LAJU RM8


JOM PILIH JENIS TULISAN

 macam mana nak order ni???

wassap team kami dan pilih FONT dan bagi nama anak anak anda ya :)

just klik je link ni, terus masuk ke wasssap  FISSTICKER








Thursday, November 23, 2017

STICKER NAMA UNTUK BUKU SEKOLAH ANAK

assalam

Dah makin nak hujung tàhun,ramai ibu bapa dah buat persediaan untuk sesi sekolah tahun depan..bagus buat awal awal supaya tak kelam kabut...selalu mak mak la penat menulis nama anak satu-satu.tambah tambah yang masih di awal persekolahan..dengan nama anak panjang,dan banyak buku buku perlu tulis, cara senang, tampal je dengan sticker...

Buku sekolah jadi SERAGAM, KEMAS, dan paling penting MURAH. jimat poket ayah :)








sticker nama untuk buku sekolah
SIZE: 8cm x 1cm
HARGA:
50pcs =Rm10
100pcs= rm18

**Tidak termasuk postage**

KOS POSTAGE:
poslaju semenanjung= rm8
pos laju sabah sarawak= rm12
POS EXPRESS= RM5


Mcm mana nak order?
Whatsapp team kami ya
013 6323715
019 6000262





Pilihan tulisan diberi.jika nak font lain sila inform kami..
#fontbukusekolahbyfissticker







**Berapa lama siap?**
1 ke 2 hari bekerja...



If nak selfcollect boleh sama hari.
LOKASI kami di taman koperasi cuepacs,43000 kajang..
after received payment baru boleh collect 

 CEPAT, MUDAH, CANTIK , MURAH DAN SERAGAM :)