Google+ Followers

Monday, April 17, 2017

Jom labelkan Bekas LIPMATTE dan lipstiks dengan FISSTICKER

assalamualaikum  semua,

apa khabar hari ni?banyak servey servey nampak nya...akhirnya terjumpa jugak blog kami yang comel ni :)..

apa yang korang nak cari hari ni???

Ok, mungkin perkongsian harini memberi sedikit manfaat dan Input untuk korang ya..

sekarang ni makin mendapat perhatian ramai adalah sticker transparent untuk BOTOL LIPMATTE.
jom la labelkan produk perniagaan korang untuk lebih DABOOOOM...nampak ekslusif dan penting sekali harganya MURAH....


SIZE: 4.7CM X 1.5CM
MATERIAL: TRANSPARENT POLYESTER

HARGA??????

HARGA Berbeza ikut cetakan ya kawan kawan...

 CETAK HITAM= RM20 / 130pcs 
 CETAK PUTIH / MERAH =  RM30 / 100Pcs 
 CETAK GOLD = RM 45/100pcs 






Jom kita tengok contoh ya..
sory efek gambar tak cantik.HP biasa je uols,,






Image may contain: 1 person, makeup


No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.



haaa, tunggu apa lagi, cepat cepat la wssap team kami ya :)


013 6323715 - fis
019 6000262 - syah

LUPA NAK NAK INFORM:-

   min order 100pcs  
  Pos Expres = rm4   

Sunday, March 26, 2017

sticker transparent untuk botol serum dan perfume

assalam

hari ni nak share sikit info tentang sticker untuk botol serum. khas buat para pengasas serum sendiri ya.. 
sticker  transparent ni paling cantik seebab boleh nampak isi dalam nya

jom kita tengok contoh ya

korang berminat laju laju wassap ya

0136323715 @ 0196000262

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

Image may contain: drink

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.


No automatic alt text available.



Monday, February 27, 2017

bekas makanan cantik dengan sticker transparent

assalam

hari ni kita nak share gambar sticker transparent untuk bekas makanan..memang cun je bila kena dengan creativiti kan...

sticker transparent kita ada banyak size dan murah murah je uols,tp kekurangan kita, untuk sticker transparent ni kita tak boleh cetak warna dan custom size.korang kena pilih size yang kita ada je tau..hehe

CIRI CIRI STICKER