Google+ Followers

Tuesday, August 1, 2017

sticker botol susu anak

assalam,

apa kabar semua, 
hari ni nak share pasal sticker kartun yang waterproof ni..sesuai sangat  ditampal pada bekas minuman anak-anak, pensel warna dan macam macam lagi la..

ibu ibu yang cari pelekat yang ceria, ini la dia tempatnya,,hehhe

sticker kartun untuk saiz 3.0cm x 1.3cm.kami ada pilihan kartun buat masa sekarang:-

1) upin& ipin
2) princess barbie
3) SOFIA THE FIRST
4) BOBOIBOY
5) Minion
6)MICKEY AND MINNIE











p/s: sticker kami dicetak menggunakan resin yang waterproof.buy with confident!!

harganya RM8 untuk 50pcs.
pos express RM4.

berminat boleh PM or wassap
fiszah 0136323715


nak cepat meh klik LINK ni



#Stickerkartunbyfissticker

Thursday, July 27, 2017

Fissticker dalam Surat Khabar Sinar Harian

assalam,

hari ni nak kongsi rasa gembira dengan korang..hehe

Rabu lepas Fissticker Enterprise featured ni Sinar Harian :)..macam mimpi je tetiba muka masuk paper..semuanya pantas je... Jumaat dapat panggilan dari wartawan Sinar Harian, dia cakap nak cover cerita tentang sticker dapur yang Fissticker buat...

Isnin nya ada sesi interview, dan Rabu tersiar la cerita kami..hehe..korang perasan ke tak?tak perasan la kot if tak bagi tau kan...ok meh nak share sikit :)





kalau korang berminat nk buat sticker rempah ni laju laju wassap kami ya
KLIK je lik wassap di bawah ya


http://www.wasap.my/60196000262


jom jamu mata dengan koleksi sticker rempah yang telah kami buat











okes, macam mana nak order, meh baca cara caranya ya 















kalau korang berminat nk buat sticker rempah ni laju laju wassap kami ya
KLIK je lik wassap di bawah ya





Monday, April 17, 2017

Jom labelkan Bekas LIPMATTE dan lipstiks dengan FISSTICKER

assalamualaikum  semua,

apa khabar hari ni?banyak servey servey nampak nya...akhirnya terjumpa jugak blog kami yang comel ni :)..

apa yang korang nak cari hari ni???

Ok, mungkin perkongsian harini memberi sedikit manfaat dan Input untuk korang ya..

sekarang ni makin mendapat perhatian ramai adalah sticker transparent untuk BOTOL LIPMATTE.
jom la labelkan produk perniagaan korang untuk lebih DABOOOOM...nampak ekslusif dan penting sekali harganya MURAH....


SIZE: 4.7CM X 1.5CM
MATERIAL: TRANSPARENT POLYESTER

HARGA??????

HARGA Berbeza ikut cetakan ya kawan kawan...

 CETAK HITAM= RM20 / 130pcs 
 CETAK PUTIH / MERAH =  RM30 / 100Pcs 
 CETAK GOLD = RM 45/100pcs 






Jom kita tengok contoh ya..
sory efek gambar tak cantik.HP biasa je uols,,






Image may contain: 1 person, makeup


No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.



haaa, tunggu apa lagi, cepat cepat la wssap team kami ya :)


013 6323715 - fis
019 6000262 - syah

LUPA NAK NAK INFORM:-

   min order 100pcs  
  Pos Expres = rm4