Google+ Followers

Friday, June 1, 2018

sticker transparent cetakan putih yang awesome

assalam,

untuk entry kali ni kita nak share gambar gambar dengan cetakan putih yang marvelous..
seriously VERY  OUTSTANDING.. kami tak sub kepada siapa siapa ya. sendiri printing.. tempoh siap kejap je,1-2 hari bkerja,


cetakan putih ni memang menyerlah.bukan ribbon yang low quality kami guna. kami guna ribbon yang high quality, so putihnya memang sangat menyerlah, tak percaya meh la cuba,

lebih outstanding bila dilekatkan pada produk/bekas yang warnanya gelap. seperti bekas hitam dan sebagainya.. kalau bekas kaca yang transparent tapi isinya gelap seperti sambal atau air kopi ke, memang terselah vogue nya.. nampak simple tapi EXCLUSIVE SANGAT.


selalu kita cetak pada sticker transparent sahaja. harga berbeza ikut size sticker ya...korang mesti tak sabar kan nak tengok harga????? sini saya reveal harga siap siap...



harga kami tak berkadar langsung dengan mana mana cukai GST atau SST, dari dulu harga macam tu je.even supplier naikkan harga..kami maintainkan aje untuk customer tersayang..

so jangan ragu ragu ya..

jom kita tengok gambar gambar sticker CETAKAN PUTIH YA. bagi yang nak jimat kos utk direct hot stamping pada bekas kosmetik korang tu, elok jimatkan kos dengan sticker transparent cetakan putih ni je..hasil dia memang KEBABOOM SANGAT...



contoh untuk bekas makanan dan minuman











contoh untuk barangan kosmetik














ok, DA CUKUP TAK??

JOM WHATSAPP TEAM KAMI YA..just klik je link bawah ni, akan terus masuk kepada team kami.insyaallah kita akan cuba respon secepat mungkin :)





sticker bulat 5cm kalis air

assalam

hari ni kita nak share sticker waterproof. setakat ni kita ada 2 pilihan warna sahaja iaitu SILVER dan TRANSPARENT.

CONFIRM waterproof ya.sangat sesuai utk botol air, utk rendaman, atau disejukbekukan..

HARGA: RM35/100PCS
CETAKAN : HITAM.

UNTUK CETAKAN PUTIH DAN GOLD HARGA BERBEZA YA


jom wasssap kamicepat ya

just klik kt link ni akan terus masuk ke wassap team kami

0136323715
0136323715
0136323715











Monday, March 26, 2018

sticker untuk botol JAMU DAN JUICE!!!!

Assalam,

 tercari cari ke sticker transparent murah untuk  botol JAMU korang?ni la tempatnya.. banyak yang repeat order untuk sticker transparent ni... cuba teka kenapa??? Sebabnya MURAH dan sangat berkualiti..hehhe, kalau direndam pun takde masalah.. selain dari botol JAMU, ramai peniaga jus air buah buahan guna sticker yang sama...JUS DURIAN BELANDA, AIR KELAPA, JUS MANGGA& JAGUNG DAN pelbagai lagi keunikan juice.ehhh

jom kita tengok contoh ya..eh kejap...orang selalu tanya size apa ya yg sesuai?? selalu nya botol juice ni  kami cadangkan size 9cm x5cm.

SIZE: 9cm x 5cm
HARGA: RM 33 /100pcs untuk CETAKAN HITAM & RM60/100pcs untuk cetakan putih

harga mahal sebab ribbon cetakan tu mahal ya...hasil pun ofcos la berbeza kebaboom...air yang gelap kita cadangkan buat cetakan putih baru menonjol!!!!

jom  usha gambar sticker yang da dilekat pada botol minuman, ini semua customer kami ya :)







apa perlu korang buat???
just klik je link ni, terus akan masuk pada wassap kami


jika tak berjaya, wassap kami manual k,
save no kami dulu  tau 
013 6323715
019 6000262