Google+ Followers

Monday, February 27, 2017

bekas makanan cantik dengan sticker transparent

assalam

hari ni kita nak share gambar sticker transparent untuk bekas makanan..memang cun je bila kena dengan creativiti kan...

sticker transparent kita ada banyak size dan murah murah je uols,tp kekurangan kita, untuk sticker transparent ni kita tak boleh cetak warna dan custom size.korang kena pilih size yang kita ada je tau..hehe

CIRI CIRI STICKER

Wednesday, December 28, 2016

STICKER TRANSPARENT CETAKAN GOLD EXCLUSIVE

Assalam

ramai jugak sekarang ni customer mencari cari sticker yang ada gold hotstamping...sebab untuk nampak EXTRA EXCLUSIVE!!!!!

kami di Fissticker ada GOLD hotstamping.special untuk sticker transparent sahaja. harga lebih mahal dari cetakan hitam kerana resin GOLD 4 kali ganda mahal berbanding resin HITAM..

rata rata guna sticker transparent cetak  gold ni adalah SELLER KOSMETIK.. SERUM, PERFUME lah paling banyak...tak lupa jugak LIPSTIK..

ok, macam mana nk tempah ye??

jom wassap team kami ya

019 6000262   @  013 6323715

019 6000262   @  013 6323715

019 6000262   @  013 6323715


No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
Image may contain: text
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
Image may contain: text
Image may contain: flower

No automatic alt text available.

Sticker POMADE

Assalam..

wah, korang da ada produk POMADE sendiri ke?meh sini kita buatkan sticker untuk cantikkan lagi tin POMADE korang ya..

selalu orang tempah  dua size utk pomade ni samaada 7.5cm bulat dan 8cm bulat..

SIZE: 7.5CM RM65 untuk 100pcs
SIZE: 8 CM RM70 untuk 100pcs
POSLAJU=RM8

macam mana nk tempah??jom wassap team kami ya

019 6000262
013 6323715


Image may contain: food

No automatic alt text available.


No automatic alt text available.

No automatic alt text available.






No automatic alt text available.