Google+ Followers

Thursday, November 23, 2017

STICKER NAMA UNTUK BUKU SEKOLAH ANAK

assalam

Dah makin nak hujung tàhun,ramai ibu bapa dah buat persediaan untuk sesi sekolah tahun depan..bagus buat awal awal supaya tak kelam kabut...selalu mak mak la penat menulis nama anak satu-satu.tambah tambah yang masih di awal persekolahan..dengan nama anak panjang,dan banyak buku buku perlu tulis, cara senang, tampal je dengan sticker...

Buku sekolah jadi SERAGAM, KEMAS, dan paling penting MURAH. jimat poket ayah :)








sticker nama untuk buku sekolah
SIZE: 8cm x 1cm
HARGA:
50pcs =Rm10
100pcs= rm18

**Tidak termasuk postage**

KOS POSTAGE:
poslaju semenanjung= rm8
pos laju sabah sarawak= rm12
POS EXPRESS= RM5


Mcm mana nak order?
Whatsapp team kami ya
013 6323715
019 6000262





Pilihan tulisan diberi.jika nak font lain sila inform kami..
#fontbukusekolahbyfissticker







**Berapa lama siap?**
1 ke 2 hari bekerja...



If nak selfcollect boleh sama hari.
LOKASI kami di taman koperasi cuepacs,43000 kajang..
after received payment baru boleh collect 

 CEPAT, MUDAH, CANTIK , MURAH DAN SERAGAM :)



Wednesday, October 25, 2017

sticker SHAKLEE murah untuk SHAKER milkshake

assalam,

ramai agen Shaklee yang PM sis untuk sticker murah  untuk dilekatkan pada Shaker diorang,
so sis memang cadangkan sticker transparent kami size 9cm x 5cm. paling murah cetakan HITAM sahaja.. 

harganya RM33 untuk 100pcs. minimum order 100pcs ya..korang boleh nak tambah info info lain seperti emel, wassap no dan lain lain.depend pada kehendak pelanggan.. buat masa sekarang kita hanya ada warna HITAM, putih, gold dan merah. setiap cetakan harga nya berbeza ya..

utk sticker Shaklee ni kita boleh proses cepat.order harini Esok leh pos..yang berdekatan boleh selfcollect within same day.

lokasi kami di Taman Koperasi Cuepacs, KAJANG ya...bukan kt suntex Cheras tu...LANDMARK MRT bukit dukung

so far sejak beroperasi dari 2011, harga sticker kami untuk shaker SHAKLEE ni, ada perubahan sekali je dari RM30 ke RM33 untuk 100pcs...
since 2013  kami maintain harga sticker RM33/100pcs sampai sekarang 2017..
yang masih bertanya, kami tetap dengan harga kami RM33/100pcs. tiada peningkatan harga sticker ya...


nk cepat  klik je link wassap ni  ya..akan terus masuk wassap saya..



jom layan gambar







Friday, October 13, 2017

sticker perfume MURAH: size DEXANDRA

assalam

ramai yang wassap sis tanya tentang sticker untuk botol perfume size macam DEXANDRA. ok, meh akak  bagi contoh ya

size botol perfume macam dexandra tu 35ml.. untuk lebih cantik better amek mirrokote sticker full colour.

size sticker 11cm x 7,5cm
material sticker= mirrorkote
cetakan: full colour
tempoh siap 2-4 hari bkerja

macam mana nk order, wssap kami ok, 
0136323715
0196000262

kat sini sis bagi contoh template untuk yang belum ada design ya..lain lain design kita cas ye ..ini contoh template yg kita buat





ini contoh sticker yang kita dah buat ya :)