Google+ Followers

Monday, July 16, 2018

sticker bulat murah_3 cm transparent

0136323715 STICKER 3CM BULATassalam

hari ni saya nk share gambar sticker 3 cm bulat.

selalunya sticker ni orang cari untuk produk kosmetikdan labelkan produk makanan.boleh bermacam guna la..sebab harga nya murah...jom tengok gambar je la senang...

Foto Fissticker.



Foto Fissticker.


Foto Fissticker.


Foto Fissticker.






selain dari tujuan labelkan kosmetik, selalunya sticker ni orang pilih untuk lekatkan pada doorgift majlis kahwin..order 1000pcs ada harga diskaun dan FREE POSTAGE.. jom kita tengok contoh

Foto Fissticker.


Foto Fissticker.





HARGA : RM 20/100PCS

pos express RM5

Friday, June 1, 2018

sticker transparent cetakan putih yang awesome

assalam,

untuk entry kali ni kita nak share gambar gambar dengan cetakan putih yang marvelous..
seriously VERY  OUTSTANDING.. kami tak sub kepada siapa siapa ya. sendiri printing.. tempoh siap kejap je,1-2 hari bkerja,


cetakan putih ni memang menyerlah.bukan ribbon yang low quality kami guna. kami guna ribbon yang high quality, so putihnya memang sangat menyerlah, tak percaya meh la cuba,

lebih outstanding bila dilekatkan pada produk/bekas yang warnanya gelap. seperti bekas hitam dan sebagainya.. kalau bekas kaca yang transparent tapi isinya gelap seperti sambal atau air kopi ke, memang terselah vogue nya.. nampak simple tapi EXCLUSIVE SANGAT.


selalu kita cetak pada sticker transparent sahaja. harga berbeza ikut size sticker ya...korang mesti tak sabar kan nak tengok harga????? sini saya reveal harga siap siap...



harga kami tak berkadar langsung dengan mana mana cukai GST atau SST, dari dulu harga macam tu je.even supplier naikkan harga..kami maintainkan aje untuk customer tersayang..

so jangan ragu ragu ya..

jom kita tengok gambar gambar sticker CETAKAN PUTIH YA. bagi yang nak jimat kos utk direct hot stamping pada bekas kosmetik korang tu, elok jimatkan kos dengan sticker transparent cetakan putih ni je..hasil dia memang KEBABOOM SANGAT...



contoh untuk bekas makanan dan minuman











contoh untuk barangan kosmetik














ok, DA CUKUP TAK??

JOM WHATSAPP TEAM KAMI YA..just klik je link bawah ni, akan terus masuk kepada team kami.insyaallah kita akan cuba respon secepat mungkin :)





sticker bulat 5cm kalis air

assalam

hari ni kita nak share sticker waterproof. setakat ni kita ada 2 pilihan warna sahaja iaitu SILVER dan TRANSPARENT.

CONFIRM waterproof ya.sangat sesuai utk botol air, utk rendaman, atau disejukbekukan..

HARGA: RM35/100PCS
CETAKAN : HITAM.

UNTUK CETAKAN PUTIH DAN GOLD HARGA BERBEZA YA


jom wasssap kamicepat ya

just klik kt link ni akan terus masuk ke wassap team kami

0136323715
0136323715
0136323715