Google+ Followers

Monday, October 22, 2018

sticker transparent 4cm bulat

assalam

hari ni kita nak share sticker waterproof. sticker ni size baru dalam katalog Fissticker. 4cm bulat


CONFIRM waterproof ya.sangat sesuai utk botol air, utk rendaman, atau disejukbekukan..
tapi paling banyak permintaan size 4 cm ni adalah untuk perfume dan kosmetik terutamanya FOUNDATION DAN BLUSHER

HARGA: RM 29/100PCS
CETAKAN : HITAM.

UNTUK CETAKAN PUTIH DAN GOLD HARGA BERBEZA YA


jom wasssap kamicepat ya

just klik kt link ni akan terus masuk ke wassap team kami

0136323715
0136323715
0136323715

Foto Fissticker.

Monday, August 20, 2018

STICKER AISKRIM MALAYSIA :)

assalam, 

AISKRIM MALAYSIA dari zaman kita kecik kecik dulu dah cukup famous, 10sen je zamn 80-90  an...sekarang kemain melonjak harga aiskrim malaysia.. 

kenapa  makin mahal ya? sebab ada inovatif.. pelbagai perisa, pelbagai warna dan hakikat sebenar adalah EKONOMI kita makin teruk kadar inflasi nya...hakikat yang sedih untuk ditelan, kos barang mentah berganda mahal, macammna peniaga nak kekalkan harga sepuluh sen tu kan..


tapi aiskrim malaysia sekarang lebih menari, size pun makin panjang@besar... ada pulak lagi sticker comel, mudah terjual aiskrim malaysia ni..selalu orang booking aiskrim ni untuk majlis majlis terutamanya majlis HARI JADI, MAJLIS PERKAHWINAN....

penting ada sticker pada aiskrim tu,, kita promosi bergerak la. ramai tetamu dari pelbagai kawasan, maka dengan adanya sticker senang la "potensi pelanggan" akan menghubungi semula penjual aiskrim tersebut.. secara langsungnya, perniagaaan aiskrim tak putus dan makin berkembang :)
yang penting rasa kena menten sedap tau..


ini size sticker paling ramai penjual beli/.tak terlalu kecik..yang penting kalis air. PENTING KALIS AIR sebab nak simpan BEKU DAN DIRENDAM DALAM AIS BATU...

size sticker: 4.7cm x1.5cm
harga : rm15/100pcs cetakan hitam
harga TIDAK TERMASUK POS
ada less 10-15% utk qty lebih 1000pcs

jom cepat wassap kami tau













Wednesday, August 15, 2018

STICKER Untuk botol SERUM

assalam dan selamat pagi  para pembaca yang singgah ke blog ni :)

pagi ni saya nk share sticker untuk botol serum. selalu botol serum yang customer cari untuk botol kaca 15ml. 

selalu sy dapat request untuk 2 jenis botol ni, satu botol gelap, 1 botol jenis cerah.. buat masa sekarang saya tak sajes untuk buat mirrokote sticker sebab jenis kertas ni selalunya tak kalis air.

so saya rekomen sticker jenis transparent.

SIZE STICKER
5CM X 3CM


botol jenis gelap

* CETAKAN PUTIH





Foto Fissticker.



* CETAKAN GOLD





JENIS BOTOL CERAH..


Foto Fissticker.




Foto Fissticker.



korang nk labelkan produk korang leh terus wasap kami ya

0136323715
0136323715
0136323715
0136323715