Saturday, November 28, 2020

KOPI KUNYIT HITAM SIFUU

 Assalamualaikum dan salam sejahtera


ada orang terdekat atau korang sendiri ada masalah kencing manis??? masalah kolestrol tinggi??

masalah angin ??? masalah darah tinggi atau lebih orang cakap PENYAKIT 3 SERANGKAI????


Macam macam produk ada kan pasaran.. boleh pilih ikut citarasa kalian. sekarang ni saya nak share salah satu produk kunyit hitam yang sangat berkesan..untuk yang ada masalah nak telan kapsul kunyit hitam, sesuai sangat minum kopi kunyit hitam jenama SIFUU ni....





Duta produk SIFUU adalah Shamsul Ghau Ghau atau sekarang ni lagi famous dengan panggilan paksu shamsul..



jom kita cerita tentang bahan bahan yang berkhasiat dalam KOPI SIFUU ni...









memang terbukti bahan bahan dalam KOPI SIFUU ni membantu dalam proses pemulihan dalam badan.. dengan mengamalkan secara rutin sepaket sehari, dengan Izin Allah insyaallah akan memberi kesan yang bagus kepada pengamal nya


Kopi Sifuu merupakan kopi pracampuran yang diadun daripada biji kopi bersama madu, gula perang thai, habbatus sauda dan kunyit hitam yang sarat dengan khasiat untuk tahap kesihatan dan kecergasan yang optima. Sesuai untuk dinikmati oleh seisi keluarga.


:KEBAIKKAN/KHASIAT KOPI SIFUU

   Membantu mengurangkan tekanan darah.

   Mengawal penyakit diabetes

   Meningkatkan daya ingatan mengatasi tekanan darah

   Mengawal penyakit diabetes

   Mencegah masalah kanser dan jantung

   Mengawal kadar gula dalam darah

   Sebagai penambah tenaga

   Mengandungi fruktosa dan membekalkan tenaga

   Mengandungi antioksida



tak nak cakap panjang panjang, saya share TESTIMONI KOPI SIFUU ya..ini semua testimoni JUJUR dari para pelanggan kami ..













ok tak?????


nak tau  harga ke???? malas nak  sembunyi sembunyi dari korang semua..saya share ja ye.. korang decide nak teruskan masalah kesihatan atau nak  cari ikhtiar untuk rawat masalah masalah kesihatan tu.. sebab dalam Islam sendiri ingatkan utk berusaha sebelum menyerah :)


harga sebenar RM60 sekotak.TERMASUK POSTAGE 

. tp ada harga promosi utk korang :)




NAK CUBA TRY????


TEKAN JE LINK NI TERUS, SAYA AKAN BANTU KORANG

NAK KOPI SIFUU

NAK KOPI SIFUU

NAK KOPI SIFUU

NAK KOPI SIFUU


jika tak berjaya wasap kat atas tu, wasap no saya ni ya 

01113070582

01113070582

01113070582



nak lagi untung jom la join jadi  ejen.. banyak giler kelebihan jadi ejen ni



  ada 2 cara nak jadi ejen..nak start dengan Rm 50 atau dengan rm350????

  korang tekan je gambar ni terus ya :) nanti saya guide korang terus










No comments: