Wednesday, April 22, 2020

RAHSIA KUNYIT HITAM MERAWAT PELBAGAI PENYAKIT

salam kawan kawan...

dah pernah dengar pasal kunyit hitam??? 

apa tu kunyit hitam????

Ini la rupa kunyit hitam.. bukan kunyit yang rosak ok! ini warna kunyit yang ditanam. melalui pelbagai kajian, kunyit hitam dilabelkan sebagai herba ajaib membantu merawat pelbagai penyakit.


so untuk memudahkan cara, kunyit hitam diproses dalam bentuk kapsul untuk mudah dimakan.so takperlu la pergi tanam, giling dan tumbuk utk makan kunyit hitam ni kan....mungkin cara penyediaan secara dirumah tu tak bersih dan dijamin...

Kunyit Hitam ni diproses dan dikilangkan di bawah GMP.so halal dan kualiti terjamin.Apakah kandungan dalam KUNYIT HITAM FA35?  PURI5 diformulasikan dengan menggunakan 100 peratus bahan herba.  Bahan yg digunakan dlm FAR35 ni adalah 100% KUNYIT HITAM sahaja. Cuma dalam kajian, terdapat 2 bahan aktif dlm kunyit hitam iaitu methoxflavone dan bioflavonoids. Bahan aktif bioflavonoids inilah yg mana mampu merawat dan menyembuhkan pelbagai penyakit.






saya jual kunyit hitam jenama FAR35





Antara lain KUNYIT HITAM juga berpotensi merawat dan memulihkan penyakit seperti⤵️⤵️

πŸ’Š Menurunkan atau mengawal gula dlm darah
πŸ’Š Membantu turunkan darah tinggi & kawal darah rendah
πŸ’Š Merawat fibroid,tyroid,tonsil
πŸ’Š Sakit saraf
πŸ’Š Meningkatkan tenaga(prestast seksual)
πŸ’Š Kuatkan otot dan stamina
πŸ’Š Resdung tahap kronik/Alergik/kegatalan serta gastrik
πŸ’Š Menurunkan kolestrol
πŸ’Š Anti gastrik & ulser
πŸ’Š Penghadaman/buasir/sembelit
πŸ’Š Ransang prestasi seksual(wanita)& monopous
πŸ’Š Masalah obesiti
πŸ’Š Migrain&sakit kepala
πŸ’Š Strok & jantung
πŸ’Š Buah pinggang/lutut/sendi
πŸ’Š Kebas2


antara banyak banyak khasiat, kebanyakkan pelanggan saya inform tentang KEBERKESANAN  dalam merawat kadar GULA  (kes kencing manis) so dapat menurunkan paras gula dalam darah...




Ok kat sini saya share testimoni dari para pengguna kunyit hitam..insyaallah kita berikhtiar...yang menyembuhkan tu kerja Allah..kita sama sama usaha..



















Berbalik kepada harga tak payah risau ye.  Sebab saya nak bagi special harga untuk tuan ni..

Kalau tak harga normal sekotak RM130.

πŸ•°πŸ•° KUNYIT HITAM FAR35 FLASH SALE!! ⏱⏱⏱

Demi kesihatan tuan....

HARGA ASAL : RM130

Harga Semasa:
▪ 1 kotak RM75
▪ 2 kotak RM120

Tapi sempena flash sale HARI INI

πŸ’₯🌟 PROMOSI KASIH SAYANG πŸ’₯🌟

1⃣ kotak RM65  / SS: RM70

        nk lebih jimatπŸ’°
2⃣ kotak RM120 


         nk lebih jimatπŸ’°
3️⃣ kotak RM170


      Jimat juga jika ambil...
4⃣ kotak RM200 




FREE POSTAGE SYG SYG

senang je macam ni..korang terus ke klik link ni tau.  terus masuk ke whatsapp sy.saya akan reply secepat mungkin...