Sunday, May 26, 2019

sticker BOTOL AIR cantik dan Murah!!!

assalam semua

salam ramadhan yang ke 22.. macam mana ramadhan kalian tahun ini? persiapan raya macam mana pulak.. tahun ni kami seperti biasa... sederhana tapi tidak dilupakan elemen glamor raya gitewww.. mesti la kan... nak raya takkan biashe biashe...


ok, straight to the point, nak share dengan korang  sticker transparent yang murah murah je, tapi KUALITI TIP TOP.. cantik sangat bila da tampal pada botol air korang. baru la tak bogel botol air jualan korang tu..

murah murah tu berapa ye bang???? selalu orang tanya walaupun dalam gambar iklan sy da letak harga.. tkpe dik. akak cerita sekali lagi.. sticker size 9cm x 5cm transparent ni harganya RM33 untuk 100pcs.. masih harga lama sejak bertahun tahun lamanya.. kami maintain kan aje harga untuk kalian semua,.,


sticker ni KALIS AIR. cetakan nya jugak KALIS AIR... pasang elok elok pada botol. pastikan masa pasang tu, permukaan botol adalah kering.. kalau botol air korang da sejuk beku, boleh jugak tampal. masa nak tampal tu gosok la dengan kain then laju2 lekatkan sticker. jgn lepas gosok biar lama pulak, nanti permukaan tersebut basah balik


meh la tengok gambar je..

SIZE: 9cm x 5cm
CETAKAN HITAM RM33/100pcs
CETAKAN PUTIH RM60/100pcs



Tiada penerangan foto disediakan.

Imej mungkin mengandungi: satu atau lebih orang
Tiada penerangan foto disediakan.
Imej mungkin mengandungi: minum

Tiada penerangan foto disediakan.

Imej mungkin mengandungi: satu atau lebih orang


Imej mungkin mengandungi: lilin dan teks

Imej mungkin mengandungi: minum

Tiada penerangan foto disediakan.



ada banyak lagi gambar sebenarnya. nanti korang skroll dalam ig kitorang k..

saya bagi link siap siap..just tekan je link tu k., direct masuk IG kami...

                      




korang jangan DM atau PM ya. terus je Wassap kami .lagi cepat...







Wednesday, February 13, 2019

sticker barcode MURAH

assalam

hari ni saya nak share tentang sticker barcode. selalunya yang nak masuk pasaran yang lebih besar seperti Shell, Petronas atau mana mana stesen minyak, selalunya dan 90% pihak stesen minyak akan mintak peniaga melabelkan produk makanan dengan barcode yang diberi.. setengah stesen minyak mengeluarkan barcode sticker mereka sendiri utk seragam kan...

tapi kebanyakkan nya mintak pengusaha produk makanan "Homemade" ni meletakkan sticker barcode untuk memudahkan kerja cashier mereka...macam mana nk cari ni?????


so korang berada di page yang betul sekarang ni.. jom la buat sticker barcode dengan kami.. kami offer murah murah je. size sticker barcode ni dah standard tau.. 35mm x 25mm warna putih.

apa yang perlu korang buat? kena dapatkan no barcode tu dari stesen minyak tu sendiri.. sebab kita tak boleh senang2 createkan no barcode tu tau.nanti tak sama dengan sistem diorang pulak..korang perlu bagi kami no barcode tu dan nanti kami akan create kan dalam sistem kami utk print label tu..


lagi menariknya, korang boleh tambah info2 lain seperti NAMA PRODUK, BERAT PRODUK, NO TELEFON (untuk dorang direct order kt korang) dan apa sahaja yang korang rasa perlu untuk dipamerkan. tapi takboleh la terlalu banyak..nanti fungsi barcode sticker tu tak jelas pulakkan.




nak order korang terus je tekan link ni ok...direct wassap pada team kami :)

jom cepat wassap kami tau