Google+ Followers

Monday, August 20, 2018

STICKER AISKRIM MALAYSIA :)

assalam, 

AISKRIM MALAYSIA dari zaman kita kecik kecik dulu dah cukup famous, 10sen je zamn 80-90  an...sekarang kemain melonjak harga aiskrim malaysia.. 

kenapa  makin mahal ya? sebab ada inovatif.. pelbagai perisa, pelbagai warna dan hakikat sebenar adalah EKONOMI kita makin teruk kadar inflasi nya...hakikat yang sedih untuk ditelan, kos barang mentah berganda mahal, macammna peniaga nak kekalkan harga sepuluh sen tu kan..


tapi aiskrim malaysia sekarang lebih menari, size pun makin panjang@besar... ada pulak lagi sticker comel, mudah terjual aiskrim malaysia ni..selalu orang booking aiskrim ni untuk majlis majlis terutamanya majlis HARI JADI, MAJLIS PERKAHWINAN....

penting ada sticker pada aiskrim tu,, kita promosi bergerak la. ramai tetamu dari pelbagai kawasan, maka dengan adanya sticker senang la "potensi pelanggan" akan menghubungi semula penjual aiskrim tersebut.. secara langsungnya, perniagaaan aiskrim tak putus dan makin berkembang :)
yang penting rasa kena menten sedap tau..


ini size sticker paling ramai penjual beli/.tak terlalu kecik..yang penting kalis air. PENTING KALIS AIR sebab nak simpan BEKU DAN DIRENDAM DALAM AIS BATU...

size sticker: 4.7cm x1.5cm
harga : rm15/100pcs cetakan hitam
harga TIDAK TERMASUK POS
ada less 10-15% utk qty lebih 1000pcs

jom cepat wassap kami tau













No comments: