Google+ Followers

Monday, March 26, 2018

sticker untuk botol JAMU DAN JUICE!!!!

Assalam,

 tercari cari ke sticker transparent murah untuk  botol JAMU korang?ni la tempatnya.. banyak yang repeat order untuk sticker transparent ni... cuba teka kenapa??? Sebabnya MURAH dan sangat berkualiti..hehhe, kalau direndam pun takde masalah.. selain dari botol JAMU, ramai peniaga jus air buah buahan guna sticker yang sama...JUS DURIAN BELANDA, AIR KELAPA, JUS MANGGA& JAGUNG DAN pelbagai lagi keunikan juice.ehhh

jom kita tengok contoh ya..eh kejap...orang selalu tanya size apa ya yg sesuai?? selalu nya botol juice ni  kami cadangkan size 9cm x5cm.

SIZE: 9cm x 5cm
HARGA: RM 33 /100pcs untuk CETAKAN HITAM & RM60/100pcs untuk cetakan putih

harga mahal sebab ribbon cetakan tu mahal ya...hasil pun ofcos la berbeza kebaboom...air yang gelap kita cadangkan buat cetakan putih baru menonjol!!!!

jom  usha gambar sticker yang da dilekat pada botol minuman, ini semua customer kami ya :)







apa perlu korang buat???
just klik je link ni, terus akan masuk pada wassap kami


jika tak berjaya, wassap kami manual k,
save no kami dulu  tau 
013 6323715
019 6000262