Google+ Followers

Monday, March 26, 2018

sticker untuk botol JAMU DAN JUICE!!!!

Assalam,

 tercari cari ke sticker transparent murah untuk  botol JAMU korang?ni la tempatnya.. banyak yang repeat order untuk sticker transparent ni... cuba teka kenapa??? Sebabnya MURAH dan sangat berkualiti..hehhe, kalau direndam pun takde masalah.. selain dari botol JAMU, ramai peniaga jus air buah buahan guna sticker yang sama...JUS DURIAN BELANDA, AIR KELAPA, JUS MANGGA& JAGUNG DAN pelbagai lagi keunikan juice.ehhh

jom kita tengok contoh ya..eh kejap...orang selalu tanya size apa ya yg sesuai?? selalu nya botol juice ni  kami cadangkan size 9cm x5cm.

SIZE: 9cm x 5cm
HARGA: RM 33 /100pcs untuk CETAKAN HITAM & RM60/100pcs untuk cetakan putih

harga mahal sebab ribbon cetakan tu mahal ya...hasil pun ofcos la berbeza kebaboom...air yang gelap kita cadangkan buat cetakan putih baru menonjol!!!!

jom  usha gambar sticker yang da dilekat pada botol minuman, ini semua customer kami ya :)







apa perlu korang buat???
just klik je link ni, terus akan masuk pada wassap kami


jika tak berjaya, wassap kami manual k,
save no kami dulu  tau 
013 6323715
019 6000262 

Monday, January 29, 2018

sticker kalis air untuk aiskrim malaysia

assalam, 

AISKRIM MALAYSIA dari zaman kita kecik kecik dulu dah cukup famous, 10sen je zamn 80-90  an...sekarang kemain melonjak harga aiskrim malaysia.. 

kenapa  makin mahal ya? sebab ada inovatif.. pelbagai perisa, pelbagai warna dan hakikat sebenar adalah EKONOMI kita makin teruk kadar inflasi nya...hakikat yang sedih untuk ditelan, kos barang mentah berganda mahal, macammna peniaga nak kekalkan harga sepuluh sen tu kan..


tapi aiskrim malaysia sekarang lebih menari, size pun makin panjang@besar... ada pulak lagi sticker comel, mudah terjual aiskrim malaysia ni..selalu orang booking aiskrim ni untuk majlis majlis terutamanya majlis HARI JADI, MAJLIS PERKAHWINAN....

penting ada sticker pada aiskrim tu,, kita promosi bergerak la. ramai tetamu dari pelbagai kawasan, maka dengan adanya sticker senang la "potensi pelanggan" akan menghubungi semula penjual aiskrim tersebut.. secara langsungnya, perniagaaan aiskrim tak putus dan makin berkembang :)
yang penting rasa kena menten sedap tau..


ini size sticker paling ramai penjual beli/.tak terlalu kecik..yang penting kalis air. PENTING KALIS AIR sebab nak simpan BEKU DAN DIRENDAM DALAM AIS BATU...

size sticker: 4.7cm x1.5cm
harga : rm15/100pcs cetakan hitam
harga TIDAK TERMASUK POS
ada less 10-15% utk qty lebih 1000pcs

jom cepat wassap kami tau


Foto Fissticker.

Foto Fissticker.


Foto Fissticker.

Tuesday, January 16, 2018