Google+ Followers

Saturday, December 30, 2017

sticker buku sekolah murah dan cantik

assalam semua,

dah jadi kebiasaan bila sampai hujung tahun  mesti ibu bapa buat persediaan untuk anak anak masuk sekolah..lagi lagi untuk anak yang nak masuk darjah 1 kan..kebanyakkan dari atas rambut hingga hujung kaki, persedian rapi dibuat untuk anak kesayangan..

buku sekolah adalah benda wajib sekali la..ye la, nak belajar kan..kena la ada buku...untuk anak anak yang belum pandai menulis atau tulisan masih lagi kategori " AWAL", selalu mak atau ayah yang kena tulis nama anak pada stiap buku... nama anak dah la panjang, lpas tu banyak pulak buku nya...mau lenguh tangan tangan...hehhe

alternatif nya, ramai buat COP  je.sekali buat boleh pakai bertahun :)

selain dari COP, Sticker buku adalah OPTION terbaik..selain seragam, KEMAS dan CANTIK, mudah sangat cara gunanya. just TAMPAL je pada buku sekolah tu.anak kecik pun xcited buat,dorang je boleh tampal sendiri..ya la xcited kan nak masuk sekolah baru..


kami ada jual sticker buku sekolah...warna PUTIH dan PANJANGNYA  8 cm x 1 cm
jom tengok contoh contohnya ya















SIAP: 1-2 hari berkerja
HARGA: RM10/50pcs
POS XPRES rm5 @POS LAJU RM8


JOM PILIH JENIS TULISAN

 macam mana nak order ni???

wassap team kami dan pilih FONT dan bagi nama anak anak anda ya :)

just klik je link ni, terus masuk ke wasssap  FISSTICKER