Google+ Followers

Wednesday, October 25, 2017

sticker SHAKLEE murah untuk SHAKER milkshake

assalam,

ramai agen Shaklee yang PM sis untuk sticker murah  untuk dilekatkan pada Shaker diorang,
so sis memang cadangkan sticker transparent kami size 9cm x 5cm. paling murah cetakan HITAM sahaja.. 

harganya RM33 untuk 100pcs. minimum order 100pcs ya..korang boleh nak tambah info info lain seperti emel, wassap no dan lain lain.depend pada kehendak pelanggan.. buat masa sekarang kita hanya ada warna HITAM, putih, gold dan merah. setiap cetakan harga nya berbeza ya..

utk sticker Shaklee ni kita boleh proses cepat.order harini Esok leh pos..yang berdekatan boleh selfcollect within same day.

lokasi kami di Taman Koperasi Cuepacs, KAJANG ya...bukan kt suntex Cheras tu...LANDMARK MRT bukit dukung

so far sejak beroperasi dari 2011, harga sticker kami untuk shaker SHAKLEE ni, ada perubahan sekali je dari RM30 ke RM33 untuk 100pcs...
since 2013  kami maintain harga sticker RM33/100pcs sampai sekarang 2017..
yang masih bertanya, kami tetap dengan harga kami RM33/100pcs. tiada peningkatan harga sticker ya...


nk cepat  klik je link wassap ni  ya..akan terus masuk wassap saya..



jom layan gambar







No comments: