Google+ Followers

Wednesday, October 25, 2017

sticker SHAKLEE murah untuk SHAKER milkshake

assalam,

ramai agen Shaklee yang PM sis untuk sticker murah  untuk dilekatkan pada Shaker diorang,
so sis memang cadangkan sticker transparent kami size 9cm x 5cm. paling murah cetakan HITAM sahaja.. 

harganya RM33 untuk 100pcs. minimum order 100pcs ya..korang boleh nak tambah info info lain seperti emel, wassap no dan lain lain.depend pada kehendak pelanggan.. buat masa sekarang kita hanya ada warna HITAM, putih, gold dan merah. setiap cetakan harga nya berbeza ya..

utk sticker Shaklee ni kita boleh proses cepat.order harini Esok leh pos..yang berdekatan boleh selfcollect within same day.

lokasi kami di Taman Koperasi Cuepacs, KAJANG ya...bukan kt suntex Cheras tu...LANDMARK MRT bukit dukung

so far sejak beroperasi dari 2011, harga sticker kami untuk shaker SHAKLEE ni, ada perubahan sekali je dari RM30 ke RM33 untuk 100pcs...
since 2013  kami maintain harga sticker RM33/100pcs sampai sekarang 2017..
yang masih bertanya, kami tetap dengan harga kami RM33/100pcs. tiada peningkatan harga sticker ya...


nk cepat  klik je link wassap ni  ya..akan terus masuk wassap saya..



jom layan gambar







Friday, October 13, 2017

sticker perfume MURAH: size DEXANDRA

assalam

ramai yang wassap sis tanya tentang sticker untuk botol perfume size macam DEXANDRA. ok, meh akak  bagi contoh ya

size botol perfume macam dexandra tu 35ml.. untuk lebih cantik better amek mirrokote sticker full colour.

size sticker 11cm x 7,5cm
material sticker= mirrorkote
cetakan: full colour
tempoh siap 2-4 hari bkerja

macam mana nk order, wssap kami ok, 
0136323715
0196000262

kat sini sis bagi contoh template untuk yang belum ada design ya..lain lain design kita cas ye ..ini contoh template yg kita buat





ini contoh sticker yang kita dah buat ya :)