Google+ Followers

Saturday, September 30, 2017

2017 Mooncake by Fisz Mooncake -sedap dan halal

assalam,

korang pernah makan tak "Mooncake"? atau lebih dikenali sebagai Kuih Bulan.Makanan tradisi masyarakat Cina..dulu saya selalu makan di pejabat, Bos belikan.dia belikan yang Halal untuk staff dia yang muslim ni..

oleh sebab suka dengan kuih bulan yang manis dan ada telur masin ni, saya belajar buat sendiri..yummy!!! memang sedap.

so saya buat dan terima tempahan dari rakan rakan dan orang awam yang teringin nak rasa dan nak makan mooncake ni.selalu kt Pasaraya ada je jual,tapi macam ragu ragu tahap halal barangannya, buatkan kita tak jadi membeli kan...

saya buat mooncake insyaallah semuanya barangannya halal. so makan dengan yakin ya...jangan lupa baca bismillah...tp semestinya muslim je boleh beli Mooncake saya ni, sesiapa nak tempah mooncake terus je wassap saya ya...

sejak buat mooncake ni, alhamdulillah ada je wassap nak beli, so saya siapkan stok sikit sikit  petang-petang bila free.so  Insyaallah memang ada ready stok la. so takde la korang yang teringn nak makan kena tunggu lama lama :)

jom kita tengok Fisz Mooncake :)






KAMI BUAT Poslaju ke seluruh Malaysia dengan minimum order ya
MINIMUM ORDER
2pcs Mooncake
( boleh campur perisa)






  JENIS JENIS MOONCAKE 
BY Norhafiszah binti Johari  



RED BEAN+SALTED EGGYOLK+ROASTED WATERMELONSEED  MOONCAKE
Kuih BULAN inti kacang merah+telur masin kuning shj+ kuaci panggang
RM13/pcs
150g





PURE LOTUS +SALTED EGGYOLK+ROASTED WATERMELONSEED  MOONCAKE
Kuih BULAN inti biji teratai +telur masin kuning shj+ kuaci panggang
RM15/pcs
150g
***sangat ramai menyukainya***


PANDAN +SALTED EGGYOLK+ROASTED WATERMELONSEED  MOONCAKE
Kuih BULAN inti pandan +telur masin kuning shj+ kuaci panggang
RM13/pcs
150g

ada sesetengah orang tak suka telur masin tu, suka yang kosong je, ..ini pilihan yang kosong  ya


PANDAN + ROASTED WATERMELONSEED  MOONCAKEKuih BULAN inti pandan + kuaci panggang
RM10/pcs
150g



PURE LOTUS  + ROASTED WATERMELONSEED  MOONCAKE
Kuih BULAN inti biji teratai + kuaci panggang
RM12/pcs
150g



RED BEAN + ROASTED W1ATERMELONSEED  MOONCAKE
Kuih BULAN inti KACANG merah + kuaci panggang
RM10/pcs
150g


Macam mana nk tempah ??
boleh wassap /mesej saya ya

0136323715 -norhafiszah
0136323715 -norhafiszah
0136323715 -norhafiszah

atau boleh  email saya ya
norhafiszah@gmail.com

kami boleh pos 1 malaysia ya,

untuk yang berdekatan boleh walkin ke rumah saya

Lokasi: Taman Koperasi Cuepacs, KAJANG


Monday, September 25, 2017

STICKER TRANSPARENT UNTUK BOTOL AIR

Assalam/hi

hari ni saya nak kongsi gambar yang telah dikongsi oleh customer tersayang

STICKER TRANSPARENT
SIZE: 9CM X 5CM
HARGA: RM33/100PCS






RM33/100PCS
exclude design 
exclude postage ya

jom wassap