Google+ Followers

Monday, April 17, 2017

Jom labelkan Bekas LIPMATTE dan lipstiks dengan FISSTICKER

assalamualaikum  semua,

apa khabar hari ni?banyak servey servey nampak nya...akhirnya terjumpa jugak blog kami yang comel ni :)..

apa yang korang nak cari hari ni???

Ok, mungkin perkongsian harini memberi sedikit manfaat dan Input untuk korang ya..

sekarang ni makin mendapat perhatian ramai adalah sticker transparent untuk BOTOL LIPMATTE.
jom la labelkan produk perniagaan korang untuk lebih DABOOOOM...nampak ekslusif dan penting sekali harganya MURAH....


SIZE: 4.7CM X 1.5CM
MATERIAL: TRANSPARENT POLYESTER

HARGA??????

HARGA Berbeza ikut cetakan ya kawan kawan...

 CETAK HITAM= RM20 / 130pcs 
 CETAK PUTIH / MERAH =  RM30 / 100Pcs 
 CETAK GOLD = RM 45/100pcs 






Jom kita tengok contoh ya..
sory efek gambar tak cantik.HP biasa je uols,,






Image may contain: 1 person, makeup


No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.



haaa, tunggu apa lagi, cepat cepat la wssap team kami ya :)


013 6323715 - fis
019 6000262 - syah

LUPA NAK NAK INFORM:-

   min order 100pcs  
  Pos Expres = rm4   

No comments: