Google+ Followers

Monday, February 27, 2017

bekas makanan cantik dengan sticker transparent

assalam

hari ni kita nak share gambar sticker transparent untuk bekas makanan..memang cun je bila kena dengan creativiti kan...

sticker transparent kita ada banyak size dan murah murah je uols,tp kekurangan kita, untuk sticker transparent ni kita tak boleh cetak warna dan custom size.korang kena pilih size yang kita ada je tau..hehe

CIRI CIRI STICKER
~ STICKER KALIS AIR
~ MELEKAT KUAT
~MURAH

kali ni kita share size paling TER'HOT' ok
SIZE: 9CM X  5CM
HARGA: RM33 UTK 100PCS

Jom whatsapp team kami
0196000262
0136323715

jgn lupa follow kami di 
IG: fissticker
FB: Fissticker







Jom whatsapp team kami
0196000262
0136323715

jgn lupa follow kami di 
IG: fissticker
FB: Fissticker

No comments: