Google+ Followers

Thursday, November 23, 2017

STICKER NAMA UNTUK BUKU SEKOLAH ANAK

assalam

Dah makin nak hujung tàhun,ramai ibu bapa dah buat persediaan untuk sesi sekolah tahun depan..bagus buat awal awal supaya tak kelam kabut...selalu mak mak la penat menulis nama anak satu-satu.tambah tambah yang masih di awal persekolahan..dengan nama anak panjang,dan banyak buku buku perlu tulis, cara senang, tampal je dengan sticker...

Buku sekolah jadi SERAGAM, KEMAS, dan paling penting MURAH. jimat poket ayah :)








sticker nama untuk buku sekolah
SIZE: 8cm x 1cm
HARGA:
50pcs =Rm10
100pcs= rm18

**Tidak termasuk postage**

KOS POSTAGE:
poslaju semenanjung= rm8
pos laju sabah sarawak= rm12
POS EXPRESS= RM5


Mcm mana nak order?
Whatsapp team kami ya
013 6323715
019 6000262





Pilihan tulisan diberi.jika nak font lain sila inform kami..
#fontbukusekolahbyfissticker







**Berapa lama siap?**
1 ke 2 hari bekerja...



If nak selfcollect boleh sama hari.
LOKASI kami di taman koperasi cuepacs,43000 kajang..
after received payment baru boleh collect 

 CEPAT, MUDAH, CANTIK , MURAH DAN SERAGAM :)

Wednesday, October 25, 2017

sticker SHAKLEE murah untuk SHAKER milkshake

assalam,

ramai agen Shaklee yang PM sis untuk sticker murah  untuk dilekatkan pada Shaker diorang,
so sis memang cadangkan sticker transparent kami size 9cm x 5cm. paling murah cetakan HITAM sahaja.. 

harganya RM33 untuk 100pcs. minimum order 100pcs ya..korang boleh nak tambah info info lain seperti emel, wassap no dan lain lain.depend pada kehendak pelanggan.. buat masa sekarang kita hanya ada warna HITAM, putih, gold dan merah. setiap cetakan harga nya berbeza ya..

utk sticker Shaklee ni kita boleh proses cepat.order harini Esok leh pos..yang berdekatan boleh selfcollect within same day.

lokasi kami di Taman Koperasi Cuepacs, KAJANG ya...bukan kt suntex Cheras tu...LANDMARK MRT bukit dukung

so far sejak beroperasi dari 2011, harga sticker kami untuk shaker SHAKLEE ni, ada perubahan sekali je dari RM30 ke RM33 untuk 100pcs...
since 2013  kami maintain harga sticker RM33/100pcs sampai sekarang 2017..
yang masih bertanya, kami tetap dengan harga kami RM33/100pcs. tiada peningkatan harga sticker ya...


nk cepat  klik je link wassap ni  ya..akan terus masuk wassap saya..



jom layan gambar







Friday, October 13, 2017

sticker perfume MURAH: size DEXANDRA

assalam

ramai yang wassap sis tanya tentang sticker untuk botol perfume size macam DEXANDRA. ok, meh akak  bagi contoh ya

size botol perfume macam dexandra tu 35ml.. untuk lebih cantik better amek mirrokote sticker full colour.

size sticker 11cm x 7,5cm
material sticker= mirrorkote
cetakan: full colour
tempoh siap 2-4 hari bkerja

macam mana nk order, wssap kami ok, 
0136323715
0196000262

kat sini sis bagi contoh template untuk yang belum ada design ya..lain lain design kita cas ye ..ini contoh template yg kita buat





ini contoh sticker yang kita dah buat ya :)












Saturday, September 30, 2017

2017 Mooncake by Fisz Mooncake -sedap dan halal

assalam,

korang pernah makan tak "Mooncake"? atau lebih dikenali sebagai Kuih Bulan.Makanan tradisi masyarakat Cina..dulu saya selalu makan di pejabat, Bos belikan.dia belikan yang Halal untuk staff dia yang muslim ni..

oleh sebab suka dengan kuih bulan yang manis dan ada telur masin ni, saya belajar buat sendiri..yummy!!! memang sedap.

so saya buat dan terima tempahan dari rakan rakan dan orang awam yang teringin nak rasa dan nak makan mooncake ni.selalu kt Pasaraya ada je jual,tapi macam ragu ragu tahap halal barangannya, buatkan kita tak jadi membeli kan...

saya buat mooncake insyaallah semuanya barangannya halal. so makan dengan yakin ya...jangan lupa baca bismillah...tp semestinya muslim je boleh beli Mooncake saya ni, sesiapa nak tempah mooncake terus je wassap saya ya...

sejak buat mooncake ni, alhamdulillah ada je wassap nak beli, so saya siapkan stok sikit sikit  petang-petang bila free.so  Insyaallah memang ada ready stok la. so takde la korang yang teringn nak makan kena tunggu lama lama :)

jom kita tengok Fisz Mooncake :)






KAMI BUAT Poslaju ke seluruh Malaysia dengan minimum order ya
MINIMUM ORDER
2pcs Mooncake
( boleh campur perisa)






  JENIS JENIS MOONCAKE 
BY Norhafiszah binti Johari  



RED BEAN+SALTED EGGYOLK+ROASTED WATERMELONSEED  MOONCAKE
Kuih BULAN inti kacang merah+telur masin kuning shj+ kuaci panggang
RM13/pcs
150g





PURE LOTUS +SALTED EGGYOLK+ROASTED WATERMELONSEED  MOONCAKE
Kuih BULAN inti biji teratai +telur masin kuning shj+ kuaci panggang
RM15/pcs
150g
***sangat ramai menyukainya***


PANDAN +SALTED EGGYOLK+ROASTED WATERMELONSEED  MOONCAKE
Kuih BULAN inti pandan +telur masin kuning shj+ kuaci panggang
RM13/pcs
150g

ada sesetengah orang tak suka telur masin tu, suka yang kosong je, ..ini pilihan yang kosong  ya


PANDAN + ROASTED WATERMELONSEED  MOONCAKEKuih BULAN inti pandan + kuaci panggang
RM10/pcs
150g



PURE LOTUS  + ROASTED WATERMELONSEED  MOONCAKE
Kuih BULAN inti biji teratai + kuaci panggang
RM12/pcs
150g



RED BEAN + ROASTED W1ATERMELONSEED  MOONCAKE
Kuih BULAN inti KACANG merah + kuaci panggang
RM10/pcs
150g


Macam mana nk tempah ??
boleh wassap /mesej saya ya

0136323715 -norhafiszah
0136323715 -norhafiszah
0136323715 -norhafiszah

atau boleh  email saya ya
norhafiszah@gmail.com

kami boleh pos 1 malaysia ya,

untuk yang berdekatan boleh walkin ke rumah saya

Lokasi: Taman Koperasi Cuepacs, KAJANG


Monday, September 25, 2017

STICKER TRANSPARENT UNTUK BOTOL AIR

Assalam/hi

hari ni saya nak kongsi gambar yang telah dikongsi oleh customer tersayang

STICKER TRANSPARENT
SIZE: 9CM X 5CM
HARGA: RM33/100PCS






RM33/100PCS
exclude design 
exclude postage ya

jom wassap


Wednesday, August 23, 2017

SET BERSALIN TERBAIK 2017

Assalam...

Untuk yang mencari supplement tambahan ingin HAMIL, rujuk Link ni ya

IRON FOLIC untuk yang ingin HAMIL


lama tak menulis mengenai set bersalin...buat yang sudah tahu, saya memang pengedar sah TANAMERA SET BERSALIN.kali ni saya nk update 2 set bersalin yang terbaik dan saya pernah gunakan sendiri..

untuk anak pertama dulu saya guna set bersalin AMWAY~ Tropical herbs~
Sains PROVEN.
bagus untuk luaran dan dalaman wanita lepas bersalin.anak pertama dulu saya guna set bersalin tanpa culas. herba yang diproses secara klinikal dan sains proven...



SET BERSALIN AMWAY `TROPICAL HERBS'




Kandungan Set Bersalin Tropical Herbs Amway:

Untuk dimakan:
10 uncang x Teh Herba
60 kapsul herba x Lepas Bersalin 1
80 kapsul herba x Lepas Bersalin 2

Untuk kegunaan luaran:
20 uncang x Herba Pembersih Wanita
20 uncang x Herba Mandian
20 paket x Campuran Peramping Perut (param)
15 paket x Campuran Penghangat Badan
15 paket x Campuran Penenang (pilis)
1 botol 60ml x Minyak Bayi (minyak telon)
1 botol 60ml x Minyak Urut Herba (untuk Ibu)
1 x Bengkung Lepas Bersalin FREE

HARGA TERKINI 2017

set bersalin AMWAY = RM3XX FREE POSTAGE

Jom whatsapp saya untuk harga istimewa.

harga terbaik untuk yang serius inginkan set bersalin ni ya\

0136323715
0136323715
0136323715
0136323715


Pn Fisz



untuk bakal ibu yang pentingkan Luaran, Set tanamera sangat sesuai kerana set bersalin ala SPA ni sangat bagus untuk luaran. 100% semula jadi. oleh itu set tanamera tiada sebarang PIL untuk dimakan selepas bersalin.


pilihan di tangan anda...

SET BERSALIN TANAMERA


Terdapat 10 item dalam set bersalin TANAMERA

1.VCO
2.HERBAL.MASSAGE OIL
3.HERBAL TEA
4.BROWN FORMULATION SOAP
5.BENGKUNG
6.PILIS
7.TAPEL
8.HERBAL BATH
9.FEMININ HERBAL WASH
10.BOREH BODY SCRUB







Image result for tanamera


FAEDAH / CARA GUNA PRODUK
Anda Mungkin tertanya-tanya bagaimana cara guna barangan yang terdapat dalam set TANAMERA ini, serta apa faedah kebaikan yang terdapat pada setiap jenis barang ini. Anda juga tak perlu risau kerana didalam setiap Set Bersalin TANAMERA yang anda beli, buku panduan penggunaan ada disertakan sekali untuk memudahkan anda. Panduan dan jadual penggunaan juga disertakan sekali sebagai rujukan untuk anda mula menggunakan setiap produk.

Berikut adalah keterangan tentang faedah yang anda dapat dari setiap Set Bersalin TANAMERA Postnatal Care.

1. Minyak Kelapa Dara - COLD PRESS VIRGIN COCONUT OIL
(Minyak Kelapa Dara yang diproses cara sejuk, ditekan dan berkualiti tinggi ) 

Minya Kelapa Dara (VCO) merupakan minyak terbaik didunia. Ia adalah makanan yang berkhasiat, membantu proses penyembuhan, memberi perlindungan dan lazat. Minyak kelapa kaya dengan asid laurik, satu struktur yang unik molekul rantaian asid lemak sederhana, ia anti-virus, anti-bakteria dan anti kulat. Asid laurik yang terdapat dalam minyak kelapa juga boleh didapatio dalam susu ibu manusia Disebabkan itu, bayi yang menerima susu ibu mempunyai sistem imun yang lebih baik berbanding dengan bayi yang tidak menerima susu ibu. Untuk mengekalkan kesihatan yang baik, orang dewasa disarankan mengambil 2 hingga 3 sudu minyak kelapa dara sehari.Apabila ia diambil secara konsisten, minyak kelapa ini membantu membakar lemak kepada tenaga dan ia membantu penurunan berat badan. 

Faedah kesihatan yang terdapat pada minyak kelapa adalah terlalu banyak!. Ini termasuk dari segi penjagaan wajah, kulit, mengawal tahap kolestrol, meningkatkatkan tahap imun, membaiki sistem penghadaman dan metabolisma, mengurangkan risiko sakit buah pinggang, tekanan darah tinggi, diabetis, kanser, gigi dan kekuatan tulang. Manfaat ini semua disebabkan oleh kandungan asid laurik, asid kaprik dan asid kaprilik yang terdapat dalam minyak kelapa.

Paling penting bagi bakan ibu, minyak kelapa dara telah digunakan sejak dahulu lagi oleh para ibu yang mengandung sebagai penawar semulajadi untuk persediaan dan membantu proses bersalin. Penggunaan minyak kelapa ini disarankan bagi sapuan dan urutan pada kawasan perineum supaya ia lembap dan lembut. Apabila diminum ia bertindak sebagai pelincir untuk membantu proses kelahiran. Minyak kelapa dara ini sangat menakjubkan.

Produk  Minyak Kelapa Dara TANAMERA ini adalah kualiti terbaik. Produk ini amat kami sarankan
kepada bakal ibu untuk menggunakannya pada awal kehamilan

Faedah TANAMERA Cold Pressed Virgin Coconut Oil:
a. Melembabkan dan menghalang tanda parut, sapukan pada kulit lembab
b. Untuk mengurangkan risiko terkoyak, gunakan VCO dan urut kawasan perineum. Minum satu suduteh setiap hari, sekitar 3 atau 4 minggui sebelum tarikh dijangka bersalin (DDE).
Untuk kontraksi

a. Meminimakan pengoyakkan perimeum dan melancarkan kelahiran, pada awak kontraksi minum beberapa sudu teh minyak kelapa dara secara teratur dan sapukan sedikit pada kawasan perineum 
Penggunaan selepas bersalin

a. Menghilangkan tanda parut dan melembabkan payudara dan mencegah kekeringan pada puting.
sapukan pada kulit lembab.

b. Untuk mengurankan berat badan, minum 2 sudu setiap hari.
c. Boleh digunakan sebagai minyak urut bayi



Cara Urutan Perineum

Terdapat beberapa cara untuk melakukan urutan. Ia boleh dilakukan setiap hari sebelum hari anda dijangka bersalin dan ia membantu proses kelahiran dan mengurangkan risiko koyakan.


Pertama sekali basuh tangan anda, kemudian lakukan ditempat yang selesa atau privasi. Duduk atau bersandar mengikut keselesaan anda, Boleh juga meminta bantuan suami. Letakkan Minyak Kelapa Dara (VCO) ke ibu jari anda dan kawasan sekitar faraj / perineum.


Letakkan ibu jari anda sekitar 1 inci kedalam faraj, tekan kebawah dan sekeliling pada masa yang sama, Buat secara lembut sehingga terasa kerenggangan dan sedikit pedih. Kemudian dengan ibu jari anda, tekan selama 2 minit ke kawasan tersebut sehingga rasa sedikit kebas dan kesan pedih mula hilang, Anda boleh buat secara perlahan-lahan.


Apabila anda terus menekan dengan ibu jari anda, secara perlahan lakukan urutan lembut pada bahagian bawah vagina. untuk sekitar 3 minit.


Lakukan juga urutan secara menarik dan tolak pada bahagian bawah vagina dengan ibu jari. Ini membantu merenggangkan kulit. Ini kerana kepala bayi akan melalui kawasan tersebut


Lakukan rutin urutan ini setiap hari bermula dari minggu 30 kehamilan. Anda akan dapati kawasan Perineum / vagina anda lembut dan tidak tegang.


Hasil kajian juga menunjukkan caara ini dapat membantu proses kehamilan.


*Saya berharap usaha yang dilakukan dapat membantu semua.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------


VCO
Membantu memudahkan proses kelahiran.Mengurangkan rekahan pada kulit dan melembabkan. Ia membantu juga mengurangkan berat badan, paras kolestrol dan memperbaiki keadaan kencing manis.

BROWN SOAP
Menanggalkan kulit mati/kesan hitam pada kulit seperti celahan ketiak, kelengkang. Membuatkan badan rasa bersih dan segar.

LAVENDER FLORAL WATER
Menenangkan minda akibat tekanan dan kesukaran tidur. Sesuai untuk migrain, sakit kepala, kelesuan. Semburkan pada wajah atau tempat rehat/bantal

HERBAL MASSAGE OIL
Meransangkan peredaran darah, melegakan otot. Menggalakkan pembuangan angin dalam badan

FEMININE HERBAL WASH
Sesuai digunakan samada bersalin secara normal atau pembedahan. Membantu proses penyembuhan luka dan anti bakteria. Mengurangkan keradangan dan menyahbau serta menegangkan otot bahagian genital.

HERBAL BATH
Menyegarkan dan memulihkan tenaga sambil melegakan otot-otot yang lesu. Menyahbau badan.

BOREH BODY SCRUB
Ia bersifat memanas untuk menyegarkan otot dan memulihkan badan yang lesu. Mengurangkan air berlebihan dalam badan.

HERBAL TEA
Membantu menyembuhkan badan dengan meransang peredaran darah dalaman. Membuang darah beku dari rahim dan keradangan. Melegakan masalah sembelit.

CALMING HERBAL PASTE
Mengurangkan keletihan dan menyegarkan minda akibat kekurangan tidur dan tekanan. Meredakan kesakitan kepala dan bahagian mata.

FIRMING HERBAL PASTE
Membantu menguatkan dan menegangkan otot-otot perut serta kulit. Meransangkan pengaliran darah ke bahagian perut. Digunakan bersama bengkung.


HARGA TERKINI 2017

set bersalin TANAMERA = RM3xx FREE POSTAGE
Jom whatsapp saya untuk harga istimewa.

harga terbaik untuk yang serius inginkan set bersalin ni ya\

0136323715
0136323715
0136323715
0136323715

Pn Fisz


okey,  kita pun ada produk NONA ROGUY..next entry kita update ya