Google+ Followers

Wednesday, October 26, 2016

sticker untuk jamu homemade

assalam..
sekarang tengah famous jamu HOMEMADE untuk para wanita...kenapa makin famous ya..sebab jamu ni SEDAP dan sangat bangus untuk kesihatan..saya sendiri minum dan  buat sendiri bila rajin..atau saya akan beli dari customer saya yang jual HOMEMADE JAMU ni..sedap sangat,korang try la.banyak khasiat terutama utk kecergasan dan dalaman wanita...

Image result for jamu asam kunyit
gambar dari google ya

banyak tempahan sticker untuk botol jamu kunyit asem ni adalah sticker TRANSPARENT. baru menonjol intipati kandungan jamu tu kan :).

korang pun boleh buat sendiri dan boleh start bisnes tau..sebab pasaran jamu sangat tinggi....untuk lebih komersial jangan lupa labelkan botol jamu korang dengan sticker kami :)


sticker untuk jamu ni KALIS AIR DAN MURAH!!!! STICKER TRANSPARENT CETAKAN HITAM hanya rm33 untuk 100pcs..

korang nk order cepat cepat wassap team kami tau

013 6323715  @ 019 6000262

013 6323715  @ 019 6000262

013 6323715  @ 019 6000262

013 6323715  @ 019 6000262

jom kita tengok contoh contoh ya..sebenarnya banyak lagi contoh..tapi tak sempat nk upload pic. korang nk lebih update jangan lupa follow IG kami ya. klik link bawah ni ya









JAMU  WARISAN TURMERIC JUICE ni sangat bagus,lagi bagus bila owner
ni buat delivery 1 MALAYSIA OK.siapa dok sabah sarawak pun boleh
order..jangan risau..hehe

mcm mana nak  beli???
ni ha... klik sini tau/direct link page owner Jamu
http://warisanqasehederra.blogspot.my/2016/04/sukar-mendapatkan-homemade-jamu-yang.html?m=1


nanti saya upload pic lain ya..belum sempat nak transfer masuk komputer :)

jgn lupa whatsapp kami utk tempahan ya

tempoh siap 1-3 hari bkerja :)



sticker untuk jamu homemade

assalam..
sekarang tengah famous jamu HOMEMADE untuk para wanita...kenapa makin famous ya..sebab jamu ni SEDAP dan sangat bangus untuk kesihatan..saya sendiri minum dan  buat sendiri bila rajin..atau saya akan beli dari customer saya yang jual HOMEMADE JAMU ni..sedap sangat,korang try la.banyak khasiat terutama utk kecergasan dan dalaman wanita...

Image result for jamu asam kunyit
gambar dari google ya

banyak tempahan sticker untuk botol jamu kunyit asem ni adalah sticker TRANSPARENT. baru menonjol intipati kandungan jamu tu kan :).

korang pun boleh buat sendiri dan boleh start bisnes tau..sebab pasaran jamu sangat tinggi....untuk lebih komersial jangan lupa labelkan botol jamu korang dengan sticker kami :)


sticker untuk jamu ni KALIS AIR DAN MURAH!!!! STICKER TRANSPARENT CETAKAN HITAM hanya rm33 untuk 100pcs..

korang nk order cepat cepat wassap team kami tau

013 6323715  @ 019 6000262

013 6323715  @ 019 6000262

013 6323715  @ 019 6000262

013 6323715  @ 019 6000262

jom kita tengok contoh contoh ya..sebenarnya banyak lagi contoh..tapi tak sempat nk upload pic. korang nk lebih update jangan lupa follow IG kami ya. klik link bawah ni ya









nanti saya upload pic lain ya..belum sempat nak transfer masuk komputer :)

jgn lupa whatsapp kami utk tempahan ya

tempoh siap 1-3 hari bkerja :)



Tuesday, October 18, 2016

STICKER POMADE 8cm @ 7.5cm

Assalam...

lama tak update blog..biasa la alasan biasa biasa jugak akan diberi..kekangan masa dek rutin harian..
oleh kerana sekarang ni banyak orang order sticker pomade, so kita nak share ni blog ni pulak.kita aktif di IG ya..kat situ kita cepat update sikit..

korang meh follow kita di IG rapat rapat tau :)

ini link utk IG kami


sticker pomade ni selalu kita terima tempahan untuk 7.5cm dan 8cm bulat
oleh kerana ramai yang baru nk start bisnes, kita rendahkan minimum order utk sticker pomade ya
umumnya kita letakkan MIN order 100pcs,
tapi
tapi
tapi

UNTUK STICKER POMADE, 
kita  rendahkan MINIMUM ORDER.
min order 30PCS YA
(* 1 jenis design)
harga akan jadi rm1.50/pcs
BELI 100pcs jimat sikit :)


{ promosi min order ni until 31.12.2016 ja ya }

Pasal design pulak, eloknya korang da ada la ye.kita nk buat balik dalam Illustrator tu makan masa...nak kita buat jugak kita cas ya dik..
range rm10-rm20 ya...

okes, apa apa whatsapp je kita ya
019 6000262 @ 0136323715
019 6000262 @ 0136323715
019 6000262 @ 0136323715
019 6000262 @ 0136323715

JOM TENGOK CONTOH YA :)







Maaf la, kualiti gambar tak canggih..amek guna hp je.kikiki