Google+ Followers

Friday, August 5, 2016

sticker pada mug untuk majlis kahwin dan sebarang event

assalam

masih tercari cari personalized gift sempena majlis korang yang makin hampir ke???
Kali ni saya nk share option  and idea untuk korang..  maybe boleh masuk dalam list to do korang tu kan..

ini saya amek pic dari GOOGLE..

Cantik giler personalized item ni..tapi harga pun cantik la..tapi korang nk cari yang bajet/ murah???
senang je..tampal dengan sticker transparent dari @Fissticker je!!!!!


ok, sebelum tu meh kita cuci mata dulu ya 


pics from GOOGLE

pics from GOOGLE


pics from GOOGLE


pics from GOOGLE


pics from GOOGLE


pics from GOOGLE


pics from GOOGLE


pics from GOOGLE


pics from GOOGLE


pics from GOOGLE



simple tapi exlusive sangat....

korang nak buat jugak macam ni tapi dengan bajet yang lebih rendah??

korang cari sendiri gelas/ mug ya..cari sendiri lagi murah..ada kt IKEA, Kedai kedai cenderamata dan banyak lagi rasanya. cost mungkin dari 80sen  kot...lagi cantk lagi mahal la ye

then korang order sticker dari kami hehehe
sticker transparent ni bila da tampal cantik cantik kt mug tu nampak macam printed..so bukan je leh jimat, gift korang pun nampak gempak gitu..hehe

di Fissticker kami ada banyak size sticker transparent

dan untuk cetaka pulak, hanya satu warna ja ya..sebab kami bukan guna inkjet.. kami guna material thermal ribbon.

contoh cetakan kami guna adalah mcm ni

DI FISSTICKER KAMI ADA 4 PILIHAN WARNA CETAKAN SAHAJA
  1. HITAM
  2. PUTIH
  3. MERAH
  4. GOLD
Harga sticker bergantung pada size dan jenis warna cetakan ya.basic HITAM adalah paling murah dan GOLD adalah cetakan paling mahal ya...

JOM  KITA TENGOK CONTOH DARI FISSTICKER




ada pic lain kg tp belum sempat edit..nnti sy update lg

cepat wassap kami untuk order sticker tau






013 6323715  @  0196000262

013 6323715  @  0196000262

013 6323715  @  0196000262

013 6323715  @  0196000262








No comments: