Google+ Followers

Tuesday, May 24, 2016

STICKER 5CM BULAT MURAH MURAH!!!!

ASSALAM,


nak cari sticker bulat transparent ke?????

ni ha..tak yah cari jauh jauh,.Fissticker ada sticker bulat 5cm

minimum order 100 pcs je

harga berapa???

rm35 utk 100pcs je

kalau beli 1000pcs dapat harga rm310 dan free postage

ADA CETAKAN HITAM / GOLD/ PUTIH




















































ok dah la .. nanti tak larat korang nak scroll kan..'

more picture di ig kami ya//meh la follow:-

IG: Fissticker

whatsapp kami untuk order

013 6323715

019 6000262

POSTAGE SETIAP HARI ISNIN/ RABU/ JUMAAT.

UNTUK SELF COLLECT HANYA PADA HARI POSTAGE YA.

SELF COLLECT BOLEH DIBUAT DI RUMAH KAMI

KAJANG, SELANGOR


Monday, May 16, 2016

STICKER UNTUK PLASTIK TUDUNG

assalam

alhamdulillah rezeki dari Allah..terima kasih kepada pelanggan yang sudi tempah sticker transparent cetakan hitam pada fissticker ya.. even cetakan hitam je kan!...

untuk pengetahuan semua, kami FISSTICKER ada mneyediakan sticker transparent yang kalis air dan harga pula murah serta berpatutan.

kali ni saya nak bagi contoh sticker yang dilekat pada plastik tudung.nampak lebih exclusive gitu

INFO STICKER:
SIZE; 9CM X 5CM
MATERIAL: TRANSPARENT
CETAKAN HITAM
HARGA : RM33 UTK 100PCS
ISTIMEWA UTK 1000PCS RM 280 TERMASUK POSTAGE

WHATSAPP KAMI YA
013- 6323715 / 019 6000262

EMAIL:
norhafiszah@gmail.com

IG:
@fissticker














DISKAUN 20% PADA SETIAP CETAKAN PUTIH DAN GOLD

assalam

bermula 15  May 2016 kami FISSTICKER ada buat diskaun istimewa untuk cetakan gold dan putih..
cantik sangat cetakan putih dan gold ni. nampak exclusive dia tu :)




mari lihat contoh dari customer saya ya













WHATSAPP KAMI YA
013- 6323715 / 019 6000262

EMAIL:
norhafiszah@gmail.com

IG:
@fissticker


STICKER TRANSPARENT UNTUK BOTOL TEH/JAMU/PUDING DAN MACAM MACAM LAGI :)

Assalam

ada yang masih tercari cari sticker transparent yang kalis untuk botol ke????
kami la jawapan nya..kikiki

kami ada sticker kalis air transparent yang ramai beli utk botol minumam coffee/teh, sticker untuk boto jamu, dan pelbagai jenis aneka makanan..tak lupa jugak untuk plastik bungkus baju, bekas kuih raya....macam macam la..asalkan pandai gayakan nya


INFO STICKER:
SIZE; 9CM X 5CM
MATERIAL: TRANSPARENT
CETAKAN HITAM
HARGA : RM33 UTK 100PCS
ISTIMEWA UTK 1000PCS RM 280 TERMASUK POSTAGE

WHATSAPP KAMI YA
013- 6323715 / 019 6000262

EMAIL:
norhafiszah@gmail.com

IG:
@fissticker


jom kita tengok contoh ya:-