Google+ Followers

Monday, April 25, 2016

fissticker

PENSIL, PEN ANAK SEKOLAH SELALU HILANG?
AIR DAH SEDAP TAPI TAKDE LABEL YANG MENONJOL?

setiap kali sekolah buka, selalu kita borong keperluan sekolah anak kan. beli pensel, pemadam , pembaris dan pensel warna. tapi yang ajaibnya, belum sampai setengah tahun , dah habis licin semua kelengkapan sekolah tu. sebab apa ya? sebab kita takde letak sticker nama anak kita, habis semua orang ambil sebab tiada tanda.

kek dah sedap, pudding slurp dah laku tp org tak kenal produk anda? nk gembira pergi mana mana semua org kenal produk anda kan? sticker terhangat di pasaran ada disini.

FISSTICKER
·         KALIS AIR. menarikkan? kalu botol air terkena air pun takde masalah sebabnya sticker kami kalis air dan minyak. tulisan tetap seperti biasa
·         PELBAGAI SIZE. tak kisah la size apa yang anda nk label kn, kecik ke besar ke semua ada.
·         WARNA CETAKAN. Kami menawarkan cetakan hitam, putih dan emas. semua ikut kemahuan anda. kalau anda penjual kosmetik, cetakan emas pasti menonjol.
·         JENIS STICKER . anda nak sticker warna silver? warna putih? warna emas dan laser? semua ada juga. transparent pun ada. cantik sangat nak label air minuman anda.
·         DESIGN. Takde idea nk design sticker anda? bgtahu sahaja apa yang anda mahu? kami tolong design kan dengan cas yang berpatutan
·         MURAH MURAH. sticker yang murah dan berpatutan mengikut size dan cetakan yang anda mahu

nak tempah dengan mudah dan pantas?

whatsapp :

>>FISSSTICKER  ke 0136326715 / 0196000262<<
>>FISSSTICKER  ke 0136326715 / 0196000262<<
>>FISSSTICKER  ke 0136326715 / 0196000262<<


boleh cuci mata dulu dengan gambar gambar sticker  kami di bawah










































SENARAI STICKER KALIS AIR BY FISSTICKER




saya ada menerima tempahan sticker yang kalis air..ini bukan kertas ye,.dia macam plastik. so memang kalis air. printing nya jugak kalis air :)

sebelum kita tunjuk hasil sticker yang kosong, meh kita tengok  sticker kartun yang comel comel..sesuai untuk labelkan barangan  anak kita seperti toys, botol susu atau apa sahaja yang kita mahu, hatta nak labelkan setiap pensel warna anak pun takpe.hehehe.

INI KATALOG TERBARU



MINIMUM ORDER UNTUK STICKER CARTOON ADALAH 50PCS





saiz: 3cm x 1.3cm
pilihan: barbie princess, upin dan ipin , boys, MINION,
harga: rm 8 utk 50pcs






saiz: 4.6cm x 1.8cm
pilihan:-
*FROZEN
*SOFIA THE FIRST
*upin dan ipin,
*ANGRY BIRD
*HELLO KITTY,
*Thomas &amp; friend
harga: rm 10 utk 50 pcs





selain dari sticker kartun, kami banyak ada yang kosong punya..sesuai untuk perniagaan kecil kecilan dan apa sahaja,

paling hangat dan banyak permintaaan adalah size 2.2cm x 0.9cm. ini saiz paling kecik yang kami ada. hanya rm5 utk 100pcs..





saiz: 2.2 cm x 0.9cm
warna:-
* transparent,
*pink rainbow, 
*white, 
*laser chrome 
* 4 warna
*SILVER
*Gold
harga: rm5 untuk 100pcs








   
saiz: 3cm x 1cm
warna:-
* gold, 
*silver
* laser 
*PINK RAINBOW
harga: rm10 untuk 100pcs


Saiz: 3cm x 1.5cm
warna:-
* laser chrome , 
*tranparent, 
*GOLD 
*PINK RAINBOW
harga: rm 12 untuk 100pcs










saiz : 3cm x 2cm
warna: putih
harga: rm 13 untuk 100pcs







saiz : 4.7 cm x 1.5cm
warna:-
* silver, 
*SILVER
*putih
*transparent
*laser
harga: rm 15 untuk 100 pcs








saiz: bulat diameter 3cm
warna:-
*pink rainbow,
*TRANSPARENT
*gold
harga: rm 20 untuk 100pcs









saiz : 4.5 cm x 2.5cm
warna:-
* gold 
*SILVER
* TRANSPARENT
*LASER
*PUTIH
harga: rm18 untuk 100pcs








saiz: 5cm x 3 cm
warna:-
* PINK RAINBOW
*WHITE
*GOLD
*TRANSPARENT
harga: rm 22 untuk 100 pcs







saiz : 7.5cm x 2.5cm
warna: silver
harga: rm24 untuk 100keping




 saiz: 9cm x 5 cm
warna:-
*pink rainbow
harga rm 40 untuk 100pcs








saiz: 9cm x 5 cm
 warna:-
*GOLD
*TRANSPARENT
harga: rm 33 untuk 100pcs









pos express: rm4

setiap tempahan melebihi 1000 pcs akan ada FREE POSTAGE dan Diskaun istimewa..

boleh request letak ikon ikon yang korang suka..saya cuba cari.

hubungi saya ye.saya suka diemel atau whatsapp je. 


0136323715




TEMPAHAN STICKER SENTIASA DIBUKA YA,

WHATSAPP SY YE
013 6323715

019 6000 262



CEPAT WASSAP YE

Terbaru sticker untuk balang kuih raya..saya ada promotion sekarang ya

size : 8x5cm
bentuk oval
harga rm35 untuk 100pcs

tapi harga promotion hanya rm32/100pcs







so cepat ya buat tempahan..