Google+ Followers

Sunday, December 27, 2015

PAKEJ BIRTHDAY_STICKER/BANNER/BUNTING/TAG MURAH MURAH

Assalam

sekarang ni fissticker ada new product...

selalu orang cari ni kan.pakej birthday.ada tema bermacam macam.tp buat masa sekarang kita ada 12 design shj.kalau korang nk request tema lain kita akan kenakan cas tambahan ya

lagi satu.. SEMUA PRODUK AKAN DIHANTAR SECARA POSLAJU.bukan cod..tak boleh collect2.

so sila wassap saya untuk tempahan

harga fix RM200.
tapi kalau korang nak tambah kuantiti harga pun akan berubah.tp ini min order ya/tak boleh kurang kan kuantiti  or harga..hehe.tambah takpe..kurang tak boleh..

WHATSAPP SAYA KOD DAN LOKASI KORANG YE













TEMPOH SIAP 4- 8 HARI..SO PLAN AWAL AWAL YA

0136323715
norhafiszah@gmail.com

No comments: