Google+ Followers

Wednesday, December 30, 2015

sticker kecik kalis air dan jenis font untuk dipilih

assalam.

ramai customer order sticker nama yang kecik tu

untuk memudahkan saya dan customer semua, 
ini saya sertakan jenis font untuk kalian pilih

ini praktikal untuk sticker rm5 or yang sticker nama je ye.utk sticker besar cerita lain ye




sticker kalis air utk RM5  tu ada 6 pilihan:

GOLD
TRANSPARENT
LASER
SILVER
PINK RAINBOW
4 WARNA

RM5 UTK 100PCS

100pcs tu untuk 1 nama je ye.tak leh campur campur

korang wassap saya 0136323715

saya akan balas cuma take time ya.nk reply 1 1 amek masa..
during office hour slow skit.

Sunday, December 27, 2015

PAKEJ BIRTHDAY_STICKER/BANNER/BUNTING/TAG MURAH MURAH

Assalam

sekarang ni fissticker ada new product...

selalu orang cari ni kan.pakej birthday.ada tema bermacam macam.tp buat masa sekarang kita ada 12 design shj.kalau korang nk request tema lain kita akan kenakan cas tambahan ya

lagi satu.. SEMUA PRODUK AKAN DIHANTAR SECARA POSLAJU.bukan cod..tak boleh collect2.

so sila wassap saya untuk tempahan

harga fix RM200.
tapi kalau korang nak tambah kuantiti harga pun akan berubah.tp ini min order ya/tak boleh kurang kan kuantiti  or harga..hehe.tambah takpe..kurang tak boleh..

WHATSAPP SAYA KOD DAN LOKASI KORANG YE













TEMPOH SIAP 4- 8 HARI..SO PLAN AWAL AWAL YA

0136323715
norhafiszah@gmail.com

Wednesday, December 16, 2015

BEG KERTAS EKSKUSIF SENDIRI

Assalam




nak customized paper beg sendiri????

pic dari google



berminat nak tempah beg kertas sendiri???

kami menerima tempahan beg kertas personalized anda./buat masa sekarang kami ada 6 size dan berberapa pilihan kertas dan finishing..

minimum order 300pcs ya..

harga bergantung pada size, jenis kertas dan finishing ya..
design perlu dalam ai.(adobe illustrator).saya akan sediakan template untuk korang.

ini size paper bag yang kami ada..







EMAIL SA YA UNTUK QUOTATION YA

norhafiszah@gmail.com

whatsapp:
0136323715


Thursday, December 3, 2015

NON WOVEN BEG MURAH

Assalam..

korang tercari cari pembekal NonWoven bag berserta printing untuk produk jualan atau untuk majlis yang anda anjurkan?? pening pikirkan pembekal yang memberi kan harga yang super berpatutan???

cepat whatsapp saya untuk tempahan atau pertanyaan lanjut


OLEH SEBAB RAMAI USAHAWAN MUDA BARU NK START BISNES, MAJLIS KERAIAN DALAM JEMPUTAN YANG SEDIKIT, KAMI KURANGKAN MINIMUM ORDER

UNTUK BEG  KOSONG, MINIMUM ORDER 50PCS. HARGA BERMULA RM1.70

UNTUK BEG+ PRINTING MINIMUM ORDER 100PCS . HARGA BERMULA RM3.70

* DEPEND PADA SIZE DAN CETAKAN YA























 beg kosong ready Stok!!!!


Free delivery within Lembah Klang

UNTUK POSTAGE:
HANYA  PADA HARI RABU  DAN JUMAAT SAHAJA.



WHATSAPP ONLY
 013 6323715
013 6323715

013 6323715