Google+ Followers

Thursday, November 19, 2015

senarai harga fissticker update 20/11/2015

Assalam

Saya nak update list senarai harga sticker kalis air harini..harga seperti ditunjukkan dalam dlm gambar ya. Buat masa sekarang memang kami buat cetakan HITAM sahaja.







Untuk tempahan boleh direct wassap saya.
H/p: 0136323715
Atau Email:

Saya masih buat ONLINE sahaja. Ini Parttime business so kami tiada kedai fizikal ya..insyaallah SOON.

Saya menyediakan khidmat printing sticker secara atas talian supaya senang kalian hanya order online dan next2 day akan smpai barangnya.

Thursday, November 12, 2015

Koleksi sticker kalis air dari customer Fissticker

Assalam

hari tu janji nk update pasal para penjual puding slurp.lemonade dan lain2 kan..meh tengok gambar..korang cari ig dorang untuk order k.
Saya tak jual minuman ni ye..saya jual sticker je :)

 #DADIHGOYANG #DADIHSLURP #PUDINGSLURP #MILKSHAKE
#CEKIDUT #MILKPUDING #LEMONADE #SLURPPP #thaitea #ngopi
































sticker putih untuk plastik transparent

assalam

sekarang ni ramai request sticker putih untuk dilekatkan pada plastik jernih..sebelum ni ada order sticker transparent untuk nampak exclusif, tapi oleh sebab plastik pun jernih, tak nampak sangat wording nya.

banyak vendor butik tempah sticker macam ni..hehe..
yang jual bukak booth,event or lain2 pun suka beli sticker ni.sebab all info boleh listkan.so nanti senang customer repeat order
so oleh sebab permintaan tinggi, kami buat promosi sticker ni..

size: 8.5cm x 6cm
harga: RM30/100pcs
min order 100pcs
warna PUTIH cetakan HITAM shj
mari lihat contoh:-











berminat boleh direct wassap ye
0136323715
0136323715
0136323715

atau email
norhafiszah@gmail.com

follow kami di
IG: @fissticker