Google+ Followers

Wednesday, October 21, 2015

STICKER KALIS AIR MURAH KHAS UNTUK BOTOL KACA DAN PLASTIK

assalam

untuk update yang pantas, 
sila roger Instagram saya ye
banyak gambar puding slurp. milkshake dan seangkatan dengannya..


@fissticker
@fissticker
@fissticker

whatsapp saya untuk order
013 6323715
013 6323715
(no call!!)

kali ni saya nak share sticker transparent yang ditempah oleh pelanggan kami.

SAIZ: 9cm x 5cm
HARGA: RM33 untuk 100pcs
kalis air dan CETAKAN HITAM SAHAJA.
Jika belum ada design saya akan cas RM5
postage= rm4 pos express

POS LAJU hanya hari Selasa dan Khamis
~Selepas buat pembayaran, draf akan diberi dalam tempoh 1-2 hari.printing dan pos.mungkin amek masa 2-5 hari  bkerja ya..jika takde ubah apa2 kejap je print...

P/S: MAAF GAMBAR TAK CANTIK.HP BLUR.HAHA









































@honnabeez


ini semua antara customer saya..
nnti next entry saya update lokasi untuk orang dapatkan semua benda ni..leh tgk ig dorang ya

Sunday, October 4, 2015

STICKER PUDING SLURP KALIS AIR

assalam

lama tak update blog kesayangan ni..busy dengan kerja dan tempahan sticker.

ok, sekarang ni fenomena pudding slurp. dadih slurp.. dadih dalam botol ...latte in bottle.. dan banyak lagi..just name it.

dan alhamdulillah sambutan makin menggalakkan ke atas sticker transparent yg kalis air ni..

sticker saya KALIS/ CETAKAN HITAM/MURAH DAN MELEKAT KUAT.

SAIZ: 9CM X5CM
menegak dan melintang...
ada TRANSPARENT/ GOLD DAN PINK









RM33/100PCS
5% diskaun after 1000pcs dan keatas.


DELIVERY HANYA PADA HARI BERIKUT:-
ISNIN
RABU 
JUMAAT


SILA WASSAP SAYA :
013 6323715

EMAIL:
norhafiszah@gmail.com

MARI LIHAT CONTOH CONTOH.