Google+ Followers

Sunday, August 23, 2015

sticker kecil murah untuk perfume comel

assalam

ramai peniaga online/offline tempah sticker untuk ditampal pada botol minyak wangi mereka..
aantara banyak banyak saiz yang saya ada , paling kerap customer order adalah saiz ni

1) 2.2 cm x 0.9cm harganya rm5 untuk 100pcs

sticker ni paling murah dan paling kecik saya ada.ada 7 pilihan warna:-

TRANSPARENT
LASER
SILVER
PUTIH
PINK RAINBOW
4 WARNA
GOLD








mari lihat contohnya 

2) 3cm x 1cm
ini lebih panjang dan harga nya RM10/100pcs
untuk saiz ni ada 4 pilihan je

LASER
SILVER
GOLD
PINK RAINBOW



untuk lebihjelas sila follow kami di IG

IG: @fissticker
Whatsapp : 0136323715

NOTE: ada sesetengah customer minta dicampurkan 1 design dalam 100 pcs .BOLEH
dengan syarat terdapat lebih dari 50design.dan setiap design 50pcs. Jadikan 1 design rm2.50 je ..tapi syaratnya 50 design la ye

Tuesday, August 11, 2015

STICKER UNTUK PUDING SLURPPP

assalam

suka makan puding slurp???
penggemar puding dalam botol yang enak tu???
suka makan milkShake???

saya tak jual ye..

saya jual sticker je..

murah dan kalis air..if rendam dalam air pun tak tanggal ye uols

sebelum lihat contoh, saya nak berterima kasih kepada pelanggan pelanggan yang sudi tempat dan share gambar cantik korang tu..

saiz sticker: 9cm X 5 cm
warna: transparent
CETAKAN HITAM SAHAJA
 RM33/100pcs



















**harga akan naik 2016.sebab sekarang ni harga menekan.supplier naikkan harga sebab GST.buat amsa sekarang saya absorb semua GST.so harga masih kekal sejak saya operasi dari  tahun 2012.huhu..saya da lama pikir nak naikkan harga sticker..dilema sangat.takot cust marah..so saya decide by JAN 2016.harga akan dinaikkan.

so korang better tempah awal ye..

whatssap
013 6323715
013 6323715

norhafiszah@gmail.com


Sunday, August 2, 2015

hadiah korporat 2015

Assalam

korang nak cari hadiah korporat dengan cetakan logo dan majlis korang tak???

Kami membekalkan pelbagai barangan cenderahati, door gift, alat tulis, hadiah korporat untuk pelbagai event, organization, gov and private sector, sekolah, dll dengan harga yang berpatutan. Potongan harga diberikan jika kuantiti order melebihi 300pcs. 


Untuk kegunaan Pejabat, Sekolah, Universiti, 
Jabatan Kerajaan dan Swasta, Pendidikan, Lucky 
Draw, Door Gift, Cenderamata, Annual Dinner, 
Cenderamata, Cenderahati Jamuan Hujung Tahun, Year 
End, Tandamata, Sambutan Ulang Tahun Syarikat, 
Hadiah Cabutan Bertuah, Jamuan Tahunan, Pot Luck, 
Corporate Gift, Premium, Cheap affordable Gift, 
Sagu hati Jimat, Konvo, Convocation, Meetings, 
Conference , Seminar, Hot item, Premium Gift, 

berminat boleh direct email atau whatsapp














norhafiszah@gmail.com

013 6323715



013 6323715

NON WOVEN BAG murah murah

Assalam..

korang tercari cari pembekal NonWoven bag berserta printing untuk produk jualan atau untuk majlis yang anda anjurkan?? pening pikirkan pembekal yang memberi kan harga yang super berpatutan???

cepat whatsapp saya untuk tempahan atau pertanyaan lanjut


OLEH SEBAB RAMAI USAHAWAN MUDA BARU NK START BISNES, MAJLIS KERAIAN DALAM JEMPUTAN YANG SEDIKIT, KAMI KURANGKAN MINIMUM ORDER

UNTUK BEG  KOSONG, MINIMUM ORDER 50PCS. HARGA BERMULA RM1.70

UNTUK BEG+ PRINTING MINIMUM ORDER 100PCS . HARGA BERMULA RM3.70

* DEPEND PADA SIZE DAN CETAKAN YA
























 beg kosong ready Stok!!!!


Free delivery within Lembah Klang

UNTUK POSTAGE:
HANYA  PADA HARI RABU  DAN JUMAAT SAHAJA.



WHATSAPP ONLY
 013 6323715
013 6323715

013 6323715