Google+ Followers

Wednesday, April 22, 2015

KATALOG FISSTICKER 2015




saya ada menerima tempahan sticker yang kalis air..ini bukan kertas ye,.dia macam plastik. so memang kalis air. printing black n white je.dan printing nya jugak kalis air :)

sebelum kita tunjuk hasil sticker yang kosong, meh kita tengok  sticker kartun yang comel comel..sesuai untuk labelkan barangan  anak kita seperti toys, botol susu atau apa sahaja yang kita mahu, hatta nak labelkan setiap pensel warna anak pun takpe.hehehe.

INI KATALOG TERBARU



MINIMUM ORDER UNTUK STICKER CARTOON ADALAH 50PCS





saiz: 3cm x 1.3cm
pilihan: barbie princess, upin dan ipin , boys, MINION,
harga: rm 8 utk 50pcs






saiz: 4.6cm x 1.8cm
pilihan:-
*FROZEN
*SOFIA THE FIRST
*upin dan ipin,
*ANGRY BIRD
*HELLO KITTY,
*Thomas & friend
harga: rm 10 utk 50 pcs





selain dari sticker kartun, kami banyak ada yang kosong punya..sesuai untuk perniagaan kecil kecilan dan apa sahaja,

paling hangat dan banyak permintaaan adalah size 2.2cm x 0.9cm. ini saiz paling kecik yang kami ada. hanya rm5 utk 100pcs..





saiz: 2.2 cm x 0.9cm
warna:-
* transparent,
*pink rainbow, 
*white, 
*laser chrome 
* 4 warna
*SILVER
*Gold
harga: rm5 untuk 100pcs








   
saiz: 3cm x 1cm
warna:-
* gold, 
*silver
* laser 
*PINK RAINBOW
harga: rm10 untuk 100pcs


Saiz: 3cm x 1.5cm
warna:-
* laser chrome , 
*tranparent, 
*GOLD 
*PINK RAINBOW
harga: rm 12 untuk 100pcs










saiz : 3cm x 2cm
warna: putih
harga: rm 13 untuk 100pcs







saiz : 4.7 cm x 1.5cm
warna:-
* silver, 
*SILVER
*putih
*transparent
*laser
harga: rm 15 untuk 100 pcs








saiz: bulat diameter 3cm
warna:-
*pink rainbow,
*TRANSPARENT
*gold
harga: rm 20 untuk 100pcs









saiz : 4.5 cm x 2.5cm
warna:-
* gold 
*SILVER
* TRANSPARENT
*LASER
*PUTIH
harga: rm18 untuk 100pcs








saiz: 5cm x 3 cm
warna:-
* pink rainbow
*WHITE
*GOLD
*TRANSPARENT
harga: rm 22 untuk 100 pcs







saiz : 7.5cm x 2.5cm
warna: silver
harga: rm24 untuk 100keping




 saiz: 9cm x 4 cm
warna:-
*pink rainbow
harga rm 28 untuk 100pcs








saiz: 9cm x 5 cm
 warna:-
*GOLD
*TRANSPARENT
* PINK RAINBOW
harga: rm 33 untuk 100pcs






setiap tempahan melebihi 1000 pcs akan ada FREE POSTAGE dan Diskaun istimewa..

boleh request letak ikon ikon yang korang suka..saya cuba cari.

hubungi saya ye.saya suka diemel atau whatsapp je. 


0136323715




TEMPAHAN STICKER SENTIASA DIBUKA YA,

WHATSAPP SY YE
013 6323715

delivery hanya:-
ISNIN, RABU, JUMAAT

CEPAT WASSAP YE



ADA MASA SY UPDATE BLOG DENGAN STICKER BARU





Monday, April 20, 2015

STICKER SAIZ KAD NAMA: 9X5CM HARGA BERUBAH

Assalam,



sticker paling besar yg saya ada saiz berikut

SAIZ: 9CM X 5 CM
WARNA: GOLD, TRANSPARENT DAN PINK RAINBOW
HARGA: RM 33/100pcs

POS EXPRESS RM4
ini contoh transparent








STICKER BARU!! FROZEN DAN SOFIA THE FIRST

assalam

hari ni nak update sticker kartun yang baru..
ramai suka order untuk label nama anak dan banyak jugak order untuk majlis hari jadi dan akikah..

ini saiz 4.6cm x 1.8cm. HARGA NYA MASIH SAMA.. RM10/50pcs

kartun terbaru adalah FROZEN DAN SOFIA THE FIRST




POS RM4 YE

WHATSAPP SY YE



 0136323715
norhafiszah@gmail.com


Monday, April 13, 2015

sticker bulat kalis air 3cm

assalam

sory if korang gogle gambar tak appear.saya pun tak pasti kenapa hilang.
ok, kali ni saya share pic sticker bulat

sticker bulat saya ada 3 saiz

5cm 
3cm
1.7cm

tapi kali ni saya nak share untuk 3 cm dulu

ada warna pink, gold dan transparent

harganya rm19/100pcs



WASSAP SAYA UTK ORDER

013 6323715