Google+ Followers

Tuesday, September 23, 2014

Tempahan Kembali dibuka..Sticker murah Kalis Air

assalam

kenapa tiba tiba entri tempahan sticker kembali dibuka??

maaf atas hibernasi yang terlalu lama..saya bercuti di kampung.. kehamilan makin membesar dan semakin dekat dengan duedate makin jauh saya meniggalkan blog sticker ni,malah tempahan sticker jugak ditutup,.tak sempat nak announce  yang saya cuti bersalin,..kecian dekat pelanggan yang wassap dan sms untuk tempah sticker..

saya berpantang di kampung, di mana LINE DIGI takde! so sms dan call memang tak dapat.bila keluar pekan baru bertalu talu sms masuk..dengan missed call nya,.dengan sms nya..maaf tak terlayan.lagipun maybe da basi kan!  nasib baik di rumah ayah saya ni ada internet,so boleh WIFI. so wassap dan FB boleh la masuk terus,,

okes, oleh sebab permintaan yang tinggi, saya tak boleh tunggu lepas raya Haji untuk bukak semula,
memandangkan suami saya ada di KL sebab kursus dan kerja, suami saya akan proses semua tempahan sticker.saya akan uruskan order dan payment sahaja, nak print sticker dan pos akan dilakukan oleh suami..sebabnya segala peralatan printing ada di rumah kami di KL.

terima kasih atas keprihatinan kalian dan kerjasama yang kalian berikan..


untuk tempahan sticker boleh hubungi saya

NORHAFISZAH JOHARI
013 6323715

buat masa sekarang kami hanya akan menggunakan akaun CIMB sahaja,,

antara contoh sticcker ya.
refer pada detail yang diberikan dalam setiap gambar ye
(edisi campur2, so tak ikut saiz dan warna)



anything wassap je saya

maaf pic blur sebab salah resolution














No comments: