Google+ Followers

Monday, May 19, 2014

Senarai harga sticker....murah .kalis air dan berkualiti

Asssalam

maaf atas hibernasi setelah sekian lama. terima kasih buat sudi menempah.Fissticker TAK PERNAH STOP MENERIMA TEMPAHAN YE
. cuma nak update tu yang lambat..saya kena edit letak saiz dan harga untuk korang mudah lihat..sebab tu makan masa.huhuhu.kena buat satu2..


Hari ni saya share semua saiz MENGIKUT WARNA.korang refer gambar dan detail bawah ye.
.mari lihat saiz yang saya ada,saya harap dengan bantuan gambar ini dapat membantu kalian menetapkan pilihan


untuk warna SILVER kami ada 5 pilihan saiz:-


2.2cm x 0.9cm yang berharga rm5 untuk 100pcs
3cm x 1cm yang berharga rm10 untuk 100pcs
4.7cm x 1.5cm yang berharga rm15 untuk 100pcs
4.5cm x 2.5cm yang berharga rm18 untuk 100pcs
7.5cm x 2.5cmyang berharga rm24 untuk 100pcs


untuk warna LASER kami ada 5 pilihan saiz:-


2.2cm x 0.9cm yang berharga rm5 untuk 100pcs
3cm x 1cm yang berharga rm10 untuk 100pcs
3cm x 1.5cm yang berharga rm12 untuk 100pcs
4.7cm x 1.5cm yang berharga rm15 untuk 100pcs
4.5cm x 2.5cm yang berharga rm18 untuk 100pcs




untuk warna GOLD kami ada 5 pilihan saiz:-


3cm x 1cm yang berharga rm10 untuk 100pcs
3cm x 1.5cm yang berharga rm12 untuk 100pcs
3 cm bulat yang berharga rm20 untuk 100pcs
4.5cm x 2.5cm yang berharga rm18 untuk 100pcs
9cm x 5 cm yang berharga rm37 untuk 100pcs



untuk warna PUTIH kami ada 4 pilihan saiz:-

2.2cm x 0.9cm yang berharga rm5 untuk 100pcs
3cm x 2cm yang berharga rm13 untuk 100pcs
4.7cm x 1.5cm yang berharga rm15 untuk 100pcs
5cm x 3cm yang berharga rm22 untuk 100pcs


untuk TRANSPARENT kami ada 5 pilihan saiz:-

2.2cm x 0.9cm yang berharga rm5 untuk 100pcs
3cm x 1.5cm yang berharga rm12 untuk 100pcs
3cm BULAT yang berharga rm120 untuk 100pcs
4.5cm x 2.5cm yang berharga rm18 untuk 100pcs
9cm x 5 cm yang berharga rm33 untuk 100pcs



untuk PINK RAINBOW kami ada 6 pilihan saiz:-

2.2cm x 0.9cm yang berharga rm5 untuk 100pcs
3cm x 1cm yang berharga rm10 untuk 100pcs
3cm x 1.5cm yang berharga rm12 untuk 100pcs
3cm BULAT yang berharga rm19 untuk 100pcs
5cm x 3cm yang berharga rm22 untuk 100pcs
9cm x 4 cm yang berharga rm32 untuk 100pcs




untuk 4 WARNA (HIJAU KUNING BIRU PINK) kami ada 1 pilihan saiz:-
2.2cm x 0.9cm yang berharga rm5 untuk 100pcs



Untuk 12 warna kami ada 1 saiz je
4.6cm x 1.8 cm yang berharga rm20 untuk 100pcs


ok da agak clear belum? mari lihat contoh sticker yang ditempah oleh customer...


Buat makluman kalian, buat masa sekarang, Fissticker hanya mencetak warna hitam sahaja dan penggunaan resin untuk cetakan adalah waterproof..sticker yang kami gunakan jenis matte yang melekat kuat pada permukaan plastik, kaca dan kertas. tidak sesuai untuk digunakan sebagai label pada pakaian ya..


Jika korang berminat mahu order sticker sila Hubungi saya di number tertera

019 6000262 / 013 6323715
--



saya ada menerima tempahan sticker yang kalis air..ini bukan kertas ye,.dia macam plastik. so memang kalis air.

sebelum kita tunjuk hasil sticker yang kosong, meh kita tengok  sticker kartun yang comel comel..sesuai untuk labelkan barangan  anak kita seperti toys, botol susu atau apa sahaja yang kita mahu, hatta nak labelkan setiap pensel warna anak pun takpe.hehehe.

INI KATALOG TERBARU



MINIMUM ORDER UNTUK STICKER CARTOON ADALAH 50PCS




saiz: 3cm x 1.3cm
pilihan: barbie princess, upin dan ipin , boys, MINION,
harga: rm 8 utk 50pcs






saiz: 4.6cm x 1.8cm
pilihan:-
*FROZEN
*SOFIA THE FIRST
*upin dan ipin,
*ANGRY BIRD
*HELLO KITTY,
*Thomas & friend
harga: rm 10 utk 50 pcs





selain dari sticker kartun, kami banyak ada yang kosong punya..sesuai untuk perniagaan kecil kecilan dan apa sahaja,

paling hangat dan banyak permintaaan adalah size 2.2cm x 0.9cm. ini saiz paling kecik yang kami ada. hanya rm5 utk 100pcs..





saiz: 2.2 cm x 0.9cm
warna:-
* transparent,
*pink rainbow, 
*laser chrome 
* 4 warna
*SILVER
*Gold
harga: rm5 untuk 100pcs








   
saiz: 3cm x 1cm
warna:-
* gold, 
*silver
* laser 
*PINK RAINBOW
harga: rm10 untuk 100pcs


Saiz: 3cm x 1.5cm
warna:-
* laser chrome , 
*tranparent, 
*GOLD 
*PINK RAINBOW
harga: rm 12 untuk 100pcs










saiz : 3cm x 2cm
warna: putih
harga: rm 13 untuk 100pcs







saiz : 4.7 cm x 1.5cm
warna:-
*SILVER
*pink
*transparent
*laser
harga: rm 15 untuk 100 pcs








saiz: bulat diameter 3cm
warna:-
*pink rainbow,
*TRANSPARENT
*gold
harga: rm 20 untuk 100pcs






aiz : 4.5 cm x 2.5cm
warna:-
* gold 
*SILVER
* TRANSPARENT
*LASER
*PUTIH
harga: rm18 untuk 100pcs








saiz: 5cm x 3 cm
warna:-
* pink rainbow
*WHITE
*TRANSPARENT
harga: rm 22 untuk 100 pcs







saiz : 7.5cm x 2.5cm
warna: silver
harga: rm24 untuk 100keping


saiz: 9cm x 5 cm
 warna:-

*TRANSPARENT

harga: rm 33 untuk 100pcs






setiap tempahan melebihi 1000 pcs akan ada FREE POSTAGE dan Diskaun istimewa..

boleh request letak ikon ikon yang korang suka..saya cuba cari.

hubungi saya ye.saya suka diemel atau whatsapp je. 


0136323715


TEMPAHAN STICKER SENTIASA DIBUKA YA,

WHATSAPP SY YE
013 6323715

DELIVERY SELEPAS BAYARAN PENUH DI BUAT

(3 HARI BEKERJA)

CEPAT WASSAP YE



ADA MASA SY UPDATE BLOG DENGAN STICKER BARU

3 comments:

azam said...

kerja kt rumah dibayar gaji 3 kali sebulan..www.projekpendapatanpasif.com/r/554503/aziziali

rare print solutions said...

agen cetak baju murah diperlukan!

www.serviscetakbajumurah.com

rare print solutions said...

agen cetak baju murah diperlukan!

www.serviscetakbajumurah.com