Google+ Followers

Sunday, March 16, 2014

APA YG ADA DENGAN FISSTICKER???


as-salam

selain cerita tentang anak, saya nak cerita tentang bisnes kecil kecilan yang sedang saya buat sekarang iaitu sticker/label

WWW.FISSTICKER.COM
saya ada menerima tempahan sticker yang kalis air..ini bukan kertas ye,.dia macam plastik. so memang kalis air. printing black n white je.dan printing nya jugak kalis air :)

sebelum kita tunjuk hasil sticker yang kosong, meh kita tengok  sticker kartun yang comel comel..sesuai untuk labelkan barangan  anak kita seperti toys, botol susu atau apa sahaja yang kita mahu, hatta nak labelkan setiap pensel warna anak pun takpe.hehehe.

INI KATALOG TERBARU

Photo: Terbaru

kami ada sticker kartun Upin dan Ipin, Princess barbie dan mix boy. buat masa sekarang hanya ini je yang ada. meh tengok gambar..MINIMUM ORDER UNTUK STICKER CARTOON ADALAH 50PCS








saiz: 3cm x 1.3cm
pilihan: barbie princess, upin dan ipin , boys, MINION,
harga: rm 8 utk 50pcs






saiz: 4.6cm x 1.8cm
pilihan: barbie princess, upin dan ipin,ANGRY BIRD DAN HELLO KITTY
harga: rm 10 utk 50 pcs

selain dari sticker kartun, kami banyak ada yang kosong punya..sesuai untuk perniagaan kecil kecilan dan apa sahaja,

paling hangat dan banyak permintaaan adalah size 2.2cm x 0.9cm. ini saiz paling kecik yang kami ada. hanya rm5 utk 100pcs..


        

  

  
saiz: 2.2 cm x 0.9cm
warna: transparent, pink rainbow, white, laser chrome dan 4 warna, SILVER
harga: rm5 untuk 100pcs





  

   
saiz: 3cm x 1cm
warna: gold, silver dan laser DAN PINK RAINBOW
harga: rm10 untuk 100pcs


   
saiz: 3cm x 1.5cm
warna: laser chrome , tranparent, GOLD DAN PINK RAINBOW
harga: rm 12 untuk 100pcs






saiz : 3cm x 2cm
warna: putih
harga: rm 13 untuk 100pcs





 

  
saiz : 4.7 cm x 1.5cm
warna: silver, gold dan putih
harga: rm 15 untuk 100 pcs






saiz: bulat diameter 3cm
warna: pink rainbow, TRANSPARENT
harga: rm 1 untuk 100pcs




  
  


saiz : 4.5 cm x 2.5cm
warna: gold , SILVER DAN TRANSPARENT
harga: rm18 untuk 100pcs








saiz: 5cm x 3 cm
warna: pink rainbow DAN PEARL WHITE
harga: rm 20 untuk 100 pcs



  

saiz : 7.5cm x 2.5cm
warna: silver
harga: rm22 untuk 100keping


  

  


 saiz: 9cm x 4 cm
warna:pink rainbow
harga rm 26 untuk 100pcs





  
  

saiz: 9cm x 5 cm
 warna: silver, GOLD DAN TRANSPARENT
harga: rm33 untuk 100pcs


saya buat delivery setiap ISNIN, , RABU DAN JUMAAT  SHJ


boleh request letak ikon ikon yang korang suka..saya cuba cari.

hubungi saya ye.saya suka diemel atau whatsapp je. 


0136323715

mohon tak kol saya waktu opis hour 8.45-5.45.sms/whatsapp or email akan dilayan secepatnya


No comments: