Google+ Followers

Monday, February 17, 2014

sticker 12 warna cantik dan menarik: 46cm x 13cm rm20 utk 100pcs

di blog dan di FB sudah lambat dikongsikan koleksi tempahan sticker.alasannya mood nak upload dan edit gambar ilang.serius.nak edit pic sticker untuk tatapan korang sangat lah ke laut.even banyak sangat pic yg minta diedit..huhu

kenapa perlu edit? saya edit untuk letak segala info tentang saiz dan harga stiap sticker.untuk memudahkan korang buat pilihan

kali ni  sy paparkan sticker plain terbaru.sangat nice sebab ada 12 warna..korang tak leh request nak kunign je or merah je..huhu.sebab sticker ni datang dalam 12 turutan warna yg sama..mean ada hijau, ada kuning, ada purple, ada pink...

saiz: 4.6cm x 1.3cm
warna: 12 warna
harga : rm20 untuk 100pcs
CETAKAN HITAM KALIS AIR



No comments: