Google+ Followers

Monday, February 17, 2014

sticker 4.5cm x 2.5cm: sederhana tapi HOT!

assalam

saiz: 4.5cm x 2.5cm
warna : transparent/ gold/laser
harga RM18 utk 100pcs















Korang yang berminat nak jugak sticker ni leh kasi detail macam ni k
Nama: 
Alamat: 
No hp: 
Saiz,:
 Payment :maybank/CIMB 
Pos laju= rm6
pos expres rm 3.50

Hubungi saya:-
 Email: norhafiszah@gmail.com 
Whatsapp/sms:0136323715
 FB: fissticker 

Di Fissticker,kami hanya menggunakan resin ribbon waterproof black only.insyaallah takde masalah dan sangat kalis air..please buy with confident 

sticker 7.5cm x 2.5cm silver: pelaris jualan

assalam

antara sticker yang bersaiz besar yang saya ada adalah seperti berikut ya

saiz: 7.5cm x 2.5cm
warna : Silver
harga RM22 utk 100pcs











Korang yang berminat nak jugak sticker ni leh kasi detail macam ni k
Nama: 
Alamat: 
No hp: 
Saiz,:
 Payment :maybank/CIMB 
Pos laju= rm6
pos expres rm 3.50

Hubungi saya:-
 Email: norhafiszah@gmail.com 
Whatsapp/sms:0136323715

Di Fissticker,kami hanya menggunakan resin ribbon waterproof black only.insyaallah takde masalah dan sangat kalis air..please buy with confident 

sticker 12 warna cantik dan menarik: 46cm x 13cm rm20 utk 100pcs

di blog dan di FB sudah lambat dikongsikan koleksi tempahan sticker.alasannya mood nak upload dan edit gambar ilang.serius.nak edit pic sticker untuk tatapan korang sangat lah ke laut.even banyak sangat pic yg minta diedit..huhu

kenapa perlu edit? saya edit untuk letak segala info tentang saiz dan harga stiap sticker.untuk memudahkan korang buat pilihan

kali ni  sy paparkan sticker plain terbaru.sangat nice sebab ada 12 warna..korang tak leh request nak kunign je or merah je..huhu.sebab sticker ni datang dalam 12 turutan warna yg sama..mean ada hijau, ada kuning, ada purple, ada pink...

saiz: 4.6cm x 1.3cm
warna: 12 warna
harga : rm20 untuk 100pcs
CETAKAN HITAM KALIS AIR



Tempahan sticker sentiasa dibuka

Assalam
Blog ni da jarang updated dek kerana kekangan masa.
Tempahan sticker sentiasa dibuka
Untuk response pantas,sila wassap sy yr

Norhafiszah 0136323715

Harini insyaallah saya akan cuba update pelbagai gambar sticker baru ya.insyaallah malam ni ye.s

Semoga bekesempatan..

Page fb da update sikit
Like kami di fissticker