Google+ Followers

Monday, January 6, 2014

PENGUMUMAN PENTING: KHIDMAT POS LAJU AKAN DIGUNAKAN

Assalam

buat para pelanggan yang menempah sticker yg mana saya pos hari KHAMIS(02/01/14) jumaat (03/01/2014) semua rekod delivery masih tiada dalam system. saya tak tahu kenapa lambat sangat delivery kali ni.selalunya tak lambat pun.huhu.maybe dorang tak pungut lagi atau terlalu byk kerja pos atau sebagainya..yg penting semua delivery masih tak tahu status..sy runsing pening dan rimas!!kenapa khidmat pos malaysia di cawangan pos bandar tun razak cheras ni terlalu lambat progress nya..JAMINAN ESOK SAMPAI! PENIPU SGT. sy paham jaminan sampai esok utk zone A je..tp masalah nye yg dlm zone pun 3 hari tak sampai2 ape cita?????

okes.oleh yang demikian, pihak FISSTICKER buat keputusan untuk menamatkan perkhidmatan menggunakan POS EXPRES.

EFFECTIVE 13/01/2014:  
semua penghantaran sticker akan menggunakan khidmat pos laju.oleh hal yang demikian, secara tak langsung kos delivery adalah RM6.

bukan lagi RM3.

mohon kerjasama customer customer untuk memahami kenapa rate postage dinaikkan. supaya kadar kesampaian sticker kepada kalian lebih cepat dan telus...

FISSTICKER telah membuka akaun dengan pos laju. insyaallah segala urusan delivery selepas ini akan dipermudahkan

untuk kalian yang ingin menempah sticker boleh langsung buat tempahan ye,,

whatssap 0136323715

No comments: