Google+ Followers

Thursday, January 9, 2014

STICKER BARU : 46mm x 13mm 12 warna

assalam

di blog dan di FB sudah lambat dikongsikan koleksi tempahan sticker.alasannya mood nak upload dan edit gambar ilang.serius.nak edit pic sticker untuk tatapan korang sangat lah ke laut.even banyak sangat pic yg minta diedit..huhu

kenapa perlu edit? saya edit untuk letak segala info tentang saiz dan harga stiap sticker.untuk memudahkan korang buat pilihan

kali ni  sy paparkan sticker plain terbaru.sangat nice sebab ada 12 warna..korang tak leh request nak kunign je or merah je..huhu.sebab sticker ni datang dalam 12 turutan warna yg sama..mean ada hijau, ada kuning, ada purple, ada pink...

saiz: 4.6cm x 1.3cm
warna: 12 warna
harga : rm20 untuk 100pcs
CETAKAN HITAM KALIS AIR








Korang yang berminat nak jugak sticker ni leh kasi detail macam ni k
Nama: 
Alamat: 
No hp: 
Saiz,:
 Payment :maybank/CIMB 

Hubungi saya:-
 Email: norhafiszah@gmail.com 
Whatsapp/sms:0136323715
 FB: fissticker 

Di Fissticker,kami hanya menggunakan resin ribbon waterproof black only.insyaallah takde masalah dan sangat kalis air..please buy with confident 


Kos POS LAJU
SEMENANJUNG : RM6
SABAH SARAWAK :RM9

Monday, January 6, 2014

PENGUMUMAN PENTING: KHIDMAT POS LAJU AKAN DIGUNAKAN

Assalam

buat para pelanggan yang menempah sticker yg mana saya pos hari KHAMIS(02/01/14) jumaat (03/01/2014) semua rekod delivery masih tiada dalam system. saya tak tahu kenapa lambat sangat delivery kali ni.selalunya tak lambat pun.huhu.maybe dorang tak pungut lagi atau terlalu byk kerja pos atau sebagainya..yg penting semua delivery masih tak tahu status..sy runsing pening dan rimas!!kenapa khidmat pos malaysia di cawangan pos bandar tun razak cheras ni terlalu lambat progress nya..JAMINAN ESOK SAMPAI! PENIPU SGT. sy paham jaminan sampai esok utk zone A je..tp masalah nye yg dlm zone pun 3 hari tak sampai2 ape cita?????

okes.oleh yang demikian, pihak FISSTICKER buat keputusan untuk menamatkan perkhidmatan menggunakan POS EXPRES.

EFFECTIVE 13/01/2014:  
semua penghantaran sticker akan menggunakan khidmat pos laju.oleh hal yang demikian, secara tak langsung kos delivery adalah RM6.

bukan lagi RM3.

mohon kerjasama customer customer untuk memahami kenapa rate postage dinaikkan. supaya kadar kesampaian sticker kepada kalian lebih cepat dan telus...

FISSTICKER telah membuka akaun dengan pos laju. insyaallah segala urusan delivery selepas ini akan dipermudahkan

untuk kalian yang ingin menempah sticker boleh langsung buat tempahan ye,,

whatssap 0136323715