Google+ Followers

Wednesday, December 11, 2013

Cara menempah sticker

assalam

semua koleksi sticker lebih cepat di FB page: Fissticker ya..

CARA MENEMPAH STICKER

1)WHATSAPP 0136323715 ( Paling cepat direspon)

2)PM di FB (kedua cepat direspon)

3)Email : norhafiszah@gmail.com (sedikit lambat untuk direspon)


apa detail yg perlu??


NAMA:
ALAMAT:
SAIZ STICKER:
WARNA:
KUANTITI:
DETAIL STICKER

if tak tau size apa yg korang nk, just wassap.sy akan kasi contoh.

pembayaran melalui Mayban2u dan CIMB cliks.

if nak COD :-
sila datang ke Dataran Maybank or LRT bangsar
Cendana apartmen, bandar sri permaisuri KL

tp term COD hanya untuk amek sticker.korang still kena bank in dlu sebelum saya print.tak nak back out buyer.bukan tak de k.

saya pernah kena 2 kali.beria ria order..beria ria amek alamat.beria ria nk datang..tapi hampeh je..tak muncul pun..

berkenaan dengan email, jika lambat direspon, selalunya 1-3 hari kalau tak respon mohon sms or whatsapp saya ye..kadang2 overlooked dan adamasanya masuk spam.sy jarang cek spam..

saya pun manusia biasa, bila customer memberi respon yg agak tak berapa nak diterima dek hati dek kerana ketidaksopanan atau kelancangan, what u think my response.sebelum i balas i bc byk kali tau..i try to be in manner..unfortunate if balasan jugak tidak memberi kepuasan.

ok.
p/s: mood sedikit hangen..sedikit je

No comments: