Google+ Followers

Sunday, November 3, 2013

MIX CARTOON,UPIN DAN IPIN :sticker karton rm8 utk 50pcs

assalam lewat update..untuk lebih pantas update korang like page fb kitorang k


sticker kartun saiz kecik ni saya ada  4 jenis kartun
upin dan ipin
mix cartoon
barbie
cute bear

saiznya 3cm x1.3 cm

sgt nice bila lekatkan pada barangan baby seprti botol susu dan macam macam lg la.jangan risau..sticker saya water proof.if korang basuh, sterile or rendam die takkan tanggal except korang gatal tangan nk cabut..die mmg akan tertanggal la..resin yg sy guna utk cetakkan ada highquality..memang kalis air..

buy with confident


Korang yang berminat nak jugak sticker ni leh kasi detail macam ni k
Nama: 
Alamat: 
No hp: 
Saiz,:
 Payment :maybank/CIMB 

Hubungi saya:-
 Email: norhafiszah@gmail.com 
Whatsapp/sms:0136323715
 FB: fissticker 

Di Fissticker,kami hanya menggunakan resin ribbon waterproof black only.insyaallah takde masalah dan sangat kalis air..please buy with confident 


Kos pos express adalah rm3

No comments: