Google+ Followers

Wednesday, October 9, 2013

sticker bulat 3cm pinky yg comel

assalam..

enjoy our collection..make yours too by contact us













Korang yang berminat nak jugak sticker ni leh kasi detail macam ni k
Nama: 
Alamat: 
No hp: 
Saiz,:
 Payment :maybank/CIMB 

Hubungi saya:-
 Email: norhafiszah@gmail.com 
Whatsapp/sms:0136323715
 FB: fissticker 

Di Fissticker,kami hanya menggunakan resin ribbon waterproof black only.insyaallah takde masalah dan sangat kalis air..please buy with confident 


Kos pos express adalah rm3

sticker 4.5cm x 2.5cm Transparent, gold dan laser

as-salam

ini saya share koleksi yang agak terkini ya.. untuk saiz 4.5cm x 2.5cm  transparent ya :)








Korang yang berminat nak jugak sticker ni leh kasi detail macam ni k
Nama: 
Alamat: 
No hp: 
Saiz,:
 Payment :maybank/CIMB 

Hubungi saya:-
 Email: norhafiszah@gmail.com 
Whatsapp/sms:0136323715
 FB: fissticker 

Di Fissticker,kami hanya menggunakan resin ribbon waterproof black only.insyaallah takde masalah dan sangat kalis air..please buy with confident 


Kos pos express adalah rm3


sticker 7.5cm x 2.5cm









Korang yang berminat nak jugak sticker ni leh kasi detail macam ni k
Nama: 
Alamat: 
No hp: 
Saiz,:
 Payment :maybank/CIMB 

Hubungi saya:-
 Email: norhafiszah@gmail.com 
Whatsapp/sms:0136323715
 FB: fissticker 

Di Fissticker,kami hanya menggunakan resin ribbon waterproof black only.insyaallah takde masalah dan sangat kalis air..please buy with confident 


Kos pos express adalah rm3


sticker 5cm x 3cm

assalam..

presenting our collection






Korang yang berminat nak jugak sticker ni leh kasi detail macam ni k
Nama: 
Alamat: 
No hp: 
Saiz,:
 Payment :maybank/CIMB 

Hubungi saya:-
 Email: norhafiszah@gmail.com 
Whatsapp/sms:0136323715
 FB: fissticker 

Di Fissticker,kami hanya menggunakan resin ribbon waterproof black only.insyaallah takde masalah dan sangat kalis air..please buy with confident 


Kos pos express adalah rm3

Tuesday, October 8, 2013

tempahan sentiasa dibuka :)

assalam...tempahan sentiasa dibuka ye if saya jarang update just whatsapp je k 0136323715 korang like saya di fb page : fissticker.. ok till end p/s: sory sebab saya sgt tak sempat nak update