Google+ Followers

Wednesday, September 18, 2013

sticker kecik yang MURAH, berkualiti dan KALIS Air

assalam

Kali ni saya paparkan koleksi terbaru saiz 2.2cm x0.9cm.saiz paling kecik yang FISSTICKER ada..mohon tak request lagi kecik dari saiz ni ya..haha,memang non hado !..so pilih lah antara 4 pilihan warna background yang kami ada ni k.. Fissticker ada warna laser, pearl white, transparent dan 4 warna..let cekidout!!!!!

oleh sebab jarang update, saya share ngn korang gambar banyak sikit k. nnti bila2 rindu scroll tgk koleksi saiz yg korang nk ye..kalau susah klik je kt label sebelah kanan korang tu..kalu malas jugak whatsapp ke k


Saiz :2.2cm x 0.9cm
Harga : RM5 utk 100pcs

















Korang yang berminat nak jugak sticker ni leh kasi detail macam ni k
Nama: 
Alamat: 
No hp: 
Saiz,:
 Payment :maybank/CIMB 

Hubungi saya:-
 Email: norhafiszah@gmail.com 
Whatsapp/sms:0136323715
 FB: fissticker 

Di Fissticker,kami hanya menggunakan resin ribbon waterproof black only.insyaallah takde masalah dan sangat kalis air..please buy with confident 
Kos pos express adalah rm3
 Pembelian melebihi RM50 free postage.

No comments: