Google+ Followers

Thursday, September 19, 2013

sticker business yang paling laris saiz 5cm x 3cm

assalam


kali ni saya paparkan koleksi sticker saiz 5cm x 3cm paling laris untuk bisnes.kebanyakan yang order semuanya untuk bisnes mereka...korang tengok koleksi k.kalau berkenan sila la order k.so far saya ada warna pink rainbow dan pearl white je


Saiz : 5 cm x 3cm
warna: pearl white dan pink rainbow
Harga : rm20 utk 100pcs

























Korang yang berminat nak jugak sticker ni leh kasi detail macam ni k
Nama: 
Alamat: 
No hp: 
Saiz,:
 Payment :maybank/CIMB 

Hubungi saya:-
 Email: norhafiszah@gmail.com 
Whatsapp/sms:0136323715
 FB: fissticker 

Di Fissticker,kami hanya menggunakan resin ribbon waterproof black only.insyaallah takde masalah dan sangat kalis air..please buy with confident 
Kos pos express adalah rm3

No comments: