Google+ Followers

Thursday, September 19, 2013

sticker besar 9cm x 5cm gold

assalam

kali ni saya paparkan koleksi 9cm x 5cm ye,saiz paling besar saya ada..takde paling besar dari saiz ni k..hahha.so far stok saya ada warna gold dan silver


Saiz :9cm x 5cm
warna: gold dan silver
Harga : rm30 utk 100pcs



























Korang yang berminat nak jugak sticker ni leh kasi detail macam ni k
Nama: 
Alamat: 
No hp: 
Saiz,:
 Payment :maybank/CIMB 

Hubungi saya:-
 Email: norhafiszah@gmail.com 
Whatsapp/sms:0136323715
 FB: fissticker 

Di Fissticker,kami hanya menggunakan resin ribbon waterproof black only.insyaallah takde masalah dan sangat kalis air..please buy with confident 
Kos pos express adalah rm3

No comments: