Google+ Followers

Thursday, September 19, 2013

sticker besar 9cm x 5cm gold

assalam

kali ni saya paparkan koleksi 9cm x 5cm ye,saiz paling besar saya ada..takde paling besar dari saiz ni k..hahha.so far stok saya ada warna gold dan silver


Saiz :9cm x 5cm
warna: gold dan silver
Harga : rm30 utk 100pcs



























Korang yang berminat nak jugak sticker ni leh kasi detail macam ni k
Nama: 
Alamat: 
No hp: 
Saiz,:
 Payment :maybank/CIMB 

Hubungi saya:-
 Email: norhafiszah@gmail.com 
Whatsapp/sms:0136323715
 FB: fissticker 

Di Fissticker,kami hanya menggunakan resin ribbon waterproof black only.insyaallah takde masalah dan sangat kalis air..please buy with confident 
Kos pos express adalah rm3

sticker business yang paling laris saiz 5cm x 3cm

assalam


kali ni saya paparkan koleksi sticker saiz 5cm x 3cm paling laris untuk bisnes.kebanyakan yang order semuanya untuk bisnes mereka...korang tengok koleksi k.kalau berkenan sila la order k.so far saya ada warna pink rainbow dan pearl white je


Saiz : 5 cm x 3cm
warna: pearl white dan pink rainbow
Harga : rm20 utk 100pcs

























Korang yang berminat nak jugak sticker ni leh kasi detail macam ni k
Nama: 
Alamat: 
No hp: 
Saiz,:
 Payment :maybank/CIMB 

Hubungi saya:-
 Email: norhafiszah@gmail.com 
Whatsapp/sms:0136323715
 FB: fissticker 

Di Fissticker,kami hanya menggunakan resin ribbon waterproof black only.insyaallah takde masalah dan sangat kalis air..please buy with confident 
Kos pos express adalah rm3

Wednesday, September 18, 2013

sticker kecik yang MURAH, berkualiti dan KALIS Air

assalam

Kali ni saya paparkan koleksi terbaru saiz 2.2cm x0.9cm.saiz paling kecik yang FISSTICKER ada..mohon tak request lagi kecik dari saiz ni ya..haha,memang non hado !..so pilih lah antara 4 pilihan warna background yang kami ada ni k.. Fissticker ada warna laser, pearl white, transparent dan 4 warna..let cekidout!!!!!

oleh sebab jarang update, saya share ngn korang gambar banyak sikit k. nnti bila2 rindu scroll tgk koleksi saiz yg korang nk ye..kalau susah klik je kt label sebelah kanan korang tu..kalu malas jugak whatsapp ke k


Saiz :2.2cm x 0.9cm
Harga : RM5 utk 100pcs

















Korang yang berminat nak jugak sticker ni leh kasi detail macam ni k
Nama: 
Alamat: 
No hp: 
Saiz,:
 Payment :maybank/CIMB 

Hubungi saya:-
 Email: norhafiszah@gmail.com 
Whatsapp/sms:0136323715
 FB: fissticker 

Di Fissticker,kami hanya menggunakan resin ribbon waterproof black only.insyaallah takde masalah dan sangat kalis air..please buy with confident 
Kos pos express adalah rm3
 Pembelian melebihi RM50 free postage.

STICKER UPIN DAN IPIN murah je :)

assalam

sory lambt update :)

Kebanyakan kanak kanak sukakan kartun UPIN IPIN kan..di Fissticker, kami ada dua saiz utk sticker Upin Ipin
Saiz :3cm x 1.3cm
Harga : RM8 utk 50 pcs 



 Saiz : 4.6cm x 1.8cm 
Harga: rm10 utk 50pcs


Korang yang berminat nak jugak sticker nil eh kasi detail macam ni k
Nama: 
Alamat: 
No hp: 
Saiz,:
 Payment :maybank/CIMB 

Hubungi saya:-
 Email: norhafiszah@gmail.com 
Whatsapp/sms:0136323715
 FB: fissticker 

Di Fissticker,kami hanya menggunakan resin ribbon waterproof black only.insyaallah takde masalah dan sangat kalis air..please buy with confident 
Kos pos express adalah rm3
 Pembelian melebihi RM50 free postage.