Google+ Followers

Tuesday, July 16, 2013

Perihal FISSTICKER..mari baca :)

As-salam, Lama tak berupdate.janji nak listkan senarai harga sticker baru masih tinggal janji.sungguh tak sempat.tempahan sticker sentiada ada dan sentiasa dibuka. Korang jangan segan silu menempah ye. Untuk yang kurang pasti mengenai fissticker ni, saya mencetak sticker yang kalis air ini dengan black ribbon waterproof dan hanya pada saiz yang saya ada sahaja..tuan puan boleh semak label untuk lihat koleksi tempahan sticker dari pelanggan saya.. maaf saya tak buat customade sticker ikut saiz yang cik nak..encik/ puan kena ikut saiz yang saya ada sahaja.. Saya cetak hitam dan tiada warna warni..untuk cetakan berwarna warni, kalian boleh tempah pada peniaga sticker yang lain ya.buat masa sekarang saya memang takde printer colour.lagipun saya tak menang tangan buat sticker black n white ni.huh.sebabnya saya buat partime je.itupun di waktu malam.kadang –kadang ade urusan anak dan keluarga, saya buat awal pg,so memang tak mampu nak varietykan koleksi sticker. (melainkan saya buat bisnes sticker ni fulltime) So saya sangat berterima kasih kepada para pelanggan yang sudi memahami,,saya tidak memaksa dan dengan senangnya anda boleh memilih. Mengenai payment, suka dikhabarkan bahawa cetakan sticker dan design sticker sebelum diprint akan dilakukan selepas payment dibuat..insyaallah printing siap esoknya saya pos..dan pengeposan hanya berlaku setiap hari weekdays..yakni isnin hingga jumaat..setiap pagi sebelum jam 7.45pg. Kenapa sebelum 7.45pg??? Waktu ni saya akan ke LRT Bandar tun razak selepas dropkan atirah di teratak Manja.saya akan singgah pejabat pos untuk dropkan Pos express kalian. Time ni konfem pejabat pos tak bukak lagi.sebab tu saya tak menggunakan khidmat pos laju.huhu…saya bekerja di opis until 6ptg++.so in between working hour mmg takdpat nk kuar utk buat delivery kerana pos opis kt sini memang jauh,huhuh.sangat problem.. So thanks sekali lagi kerana memahami.jika korang nk khidmat GDEX expres saya leh uruskan.sebab ada kiosk dorang kt opis saya.tapi kos GDEX mahal tau..huhu.minimum RM8.so saya tak galakkan sebab costly untuk korang.sebab macam tak berbaloi je.sticker harga 10 hengget je.tp postage mahal.huhu Ok.sampai sini dlu..saya akan update contoh lagi k.. Stok baru untuk saiz 9cmx 5cm da ada,tp gold je 

No comments: