Google+ Followers

Saturday, July 27, 2013

sticker upin ipin yg laris!!!

assalam..

tempahan sticker kartun upin ipin mmg sentiasa hot,,ada yang labelkan untuk barangan anak2,ada yang labelkan pada barangan/cenderahati sempena majlis harijadi atau akikah,,,ada yang buat utk promo iklan.

apa sahaja boleh dilakukan,,ikut kreativiti sendiri,,

saiz sticker kartun upin ipin ada 2 tau,,satu 4.6cm x 1.8cm dan satu lagi 3cmx1.3cm..untuk tempahan sticker kartun,minimum order 50pcs je..



mari kita lihat koleksi tempahan ye..


saiz: 4.6cm x 1.8cm
kartun upin dan ipin
harga rm10 utk 50pcs




ini pula saiz kecik
saiz 3cmx1.3cm
kartun upin ipin
harga: rm 8 utk 50pcs








                                                 


jika berminat sila email saya info lengkap anda seperti dibawah
 nama:
alamat:
hp no:
saiz sticker:
kuantiti:

tulisan yang ingin di tulis: anda boleh tulis secara lengkap jenis tulisan yang anda kehendaki,jika tidak nyatakan, pihak kami akan mereka ikut kesesuaian pada pandangan mata kasar kami .

emailkan kepada
norhafiszah@gmail.com

atau boleh wassap kepada saya
0136323715

atau PM kami di FB:FISSTICKER

penting!!! saya tidak akan menjawab sebarang call dari anda pada waktu bekerja.harap maaf.waktu berkerja adalah 8.45pg hingga 6.30 ptg,kerana saya seorang pekerja di sebuah syarikat di Bangsar. etika kerja perlu diutamakan, sekian terima kasih.saya akan respon dengan cepat semasa waktu rehat dan malam.WHATSAPP DAN SMS JE DILAYAN YE,,.

delivery setiap ISNIN hingga JUMAAT menggunakan KHIDMAT POS EXPRESSberminat boleh hubungi saya ye ye,,.

pos express rm3 ye.

if sapa sapa nk guna khidmat gdex pun boleh tp charge rm 4 ++

STICKER saiz 5cmx3cm yang sederhana but HOT!!!

as-salam

saya tak sure berulang atau tidak gambar2 ni..sebab saya tak ingat mana yang da dipublish atau tak..yg pasti kt saya setiap tempahan customer saya akan simpan satu je gambar utk koleksi dan tatapan umum./ada yang saya tak sempat nak snap pic sebab terlupa or kelam kabut..

ok.saiz kali ni paling banyak permintaan dari para usahawan...

saiz: 5cm x 3cm
warna: pearl white dan pink rainbow
harga: rm20 utk 100pcs











jika berminat sila email saya info lengkap anda seperti dibawah
 nama:
alamat:
hp no:
saiz sticker:
kuantiti:

tulisan yang ingin di tulis: anda boleh tulis secara lengkap jenis tulisan yang anda kehendaki,jika tidak nyatakan, pihak kami akan mereka ikut kesesuaian pada pandangan mata kasar kami .

emailkan kepada
norhafiszah@gmail.com

atau boleh wassap kepada saya
0136323715

atau PM kami di FB:FISSTICKER

penting!!! saya tidak akan menjawab sebarang call dari anda pada waktu bekerja.harap maaf.waktu berkerja adalah 8.45pg hingga 6.30 ptg,kerana saya seorang pekerja di sebuah syarikat di Bangsar. etika kerja perlu diutamakan, sekian terima kasih.saya akan respon dengan cepat semasa waktu rehat dan malam.WHATSAPP DAN SMS JE DILAYAN YE,,.

delivery setiap ISNIN hingga JUMAAT menggunakan KHIDMAT POS EXPRESSberminat boleh hubungi saya ye ye,,.

pos express rm3 ye.

if sapa sapa nk guna khidmat gdex pun boleh tp charge rm 4 ++



sticker 9cm x 5cm gold: paling besar Fissticker ada

as-salam

sory sebab lambat update. sebenarnya hari2 ada update.update palingpalntas adalah di page FB kami..
FISSTICKER..korang like fb tu ye..anything info akan diberitahu di situ terlebih dahulu

ok,ini saya nk tunjuk sticker paling besar yg fissticker ada..

saiz: 9cm x 5cm
warna: silver dan gold
harga: rm30 utk 100pcs

**buat masa sekarang silver out of stock...


mari lihat gambar







jika berminat sila email saya info lengkap anda seperti dibawah
 nama:
alamat:
hp no:
saiz sticker:
kuantiti:

tulisan yang ingin di tulis: anda boleh tulis secara lengkap jenis tulisan yang anda kehendaki,jika tidak nyatakan, pihak kami akan mereka ikut kesesuaian pada pandangan mata kasar kami .

emailkan kepada
norhafiszah@gmail.com

atau boleh wassap kepada saya
0136323715

atau PM kami di FB:FISSTICKER

penting!!! saya tidak akan menjawab sebarang call dari anda pada waktu bekerja.harap maaf.waktu berkerja adalah 8.45pg hingga 6.30 ptg,kerana saya seorang pekerja di sebuah syarikat di Bangsar. etika kerja perlu diutamakan, sekian terima kasih.saya akan respon dengan cepat semasa waktu rehat dan malam.WHATSAPP DAN SMS JE DILAYAN YE,,.

delivery setiap ISNIN hingga JUMAAT menggunakan KHIDMAT POS EXPRESSberminat boleh hubungi saya ye ye,,.

pos express rm3 ye.

if sapa sapa nk guna khidmat gdex pun boleh tp charge rm 4 ++




Tuesday, July 16, 2013

Sticker Putih beraneka saiz..hurry up!

As-salam
Entry kali ni saya paparkan koleksi sticker yang berwarna putih.bukan art paper sticker ye,.ini glossy dan warnanya pearl white. Untuk warna putih saya hanya ada 4 saiz sahaja iaitu 2.2cm x 0.9cm, 3cm x 2cm, 4.7cm x 1.5cm dan 5cm x3cm.(saiz berlainan maka harganya juga berbeza)
Kali ni saya paparkan tempahan dari FAEIZAH dari Melaka. Untuk projek perniagaan makanan yang dia uruskan. Sticker yang dia nak semua warna putih. Alhamdulillah berlaku ulangan order.rezeki saya..alhamdulillah..korang kalau nak boleh la order k.
Selain tempahan Faeizah, saya selitkan jugak tempahan dari pelanggan yang lain.agar mudah kalian paham.
Saiz: 2.2cm x 0.9cm
Warna: Pearl white
Harga:  RM 5 utk 100pcs



Saiz: 3cm x 2cm
Warna: Pearl white
Harga:  RM 13 utk 100pcs





Saiz: 4.7cm x 1.5cm
Warna: Pearl white
Harga:  RM 15 utk 100pcs





Saiz: 5cm x 3cm
Warna: Pearl white
Harga:  RM 20 utk 100pcs


Anything wassap je k..

Wassap: 0136323715

sticker transparent 4.5cm x 2.5cm:Projek MAS

Assalam..

Tempahan yang diterima oleh Fissticker Alhamdulillah memberangsangkan..ada repeat order..alhamdulillah..syukur.rezeki anak..rezeki Ramadan. Kali ni tempahan yang banyak dari Asni untuk projek dia.Cookies utk Projek MAS.

Detail:-
Saiz: 4.5cm x2.5cm
Warna: Transparent
Harga: rm 18 utk 100pcs

Korang kalau nak order whatsapp saya k. No hp: 0136323715
Email: norhafiszah@gmail.com

Perihal FISSTICKER..mari baca :)

As-salam, Lama tak berupdate.janji nak listkan senarai harga sticker baru masih tinggal janji.sungguh tak sempat.tempahan sticker sentiada ada dan sentiasa dibuka. Korang jangan segan silu menempah ye. Untuk yang kurang pasti mengenai fissticker ni, saya mencetak sticker yang kalis air ini dengan black ribbon waterproof dan hanya pada saiz yang saya ada sahaja..tuan puan boleh semak label untuk lihat koleksi tempahan sticker dari pelanggan saya.. maaf saya tak buat customade sticker ikut saiz yang cik nak..encik/ puan kena ikut saiz yang saya ada sahaja.. Saya cetak hitam dan tiada warna warni..untuk cetakan berwarna warni, kalian boleh tempah pada peniaga sticker yang lain ya.buat masa sekarang saya memang takde printer colour.lagipun saya tak menang tangan buat sticker black n white ni.huh.sebabnya saya buat partime je.itupun di waktu malam.kadang –kadang ade urusan anak dan keluarga, saya buat awal pg,so memang tak mampu nak varietykan koleksi sticker. (melainkan saya buat bisnes sticker ni fulltime) So saya sangat berterima kasih kepada para pelanggan yang sudi memahami,,saya tidak memaksa dan dengan senangnya anda boleh memilih. Mengenai payment, suka dikhabarkan bahawa cetakan sticker dan design sticker sebelum diprint akan dilakukan selepas payment dibuat..insyaallah printing siap esoknya saya pos..dan pengeposan hanya berlaku setiap hari weekdays..yakni isnin hingga jumaat..setiap pagi sebelum jam 7.45pg. Kenapa sebelum 7.45pg??? Waktu ni saya akan ke LRT Bandar tun razak selepas dropkan atirah di teratak Manja.saya akan singgah pejabat pos untuk dropkan Pos express kalian. Time ni konfem pejabat pos tak bukak lagi.sebab tu saya tak menggunakan khidmat pos laju.huhu…saya bekerja di opis until 6ptg++.so in between working hour mmg takdpat nk kuar utk buat delivery kerana pos opis kt sini memang jauh,huhuh.sangat problem.. So thanks sekali lagi kerana memahami.jika korang nk khidmat GDEX expres saya leh uruskan.sebab ada kiosk dorang kt opis saya.tapi kos GDEX mahal tau..huhu.minimum RM8.so saya tak galakkan sebab costly untuk korang.sebab macam tak berbaloi je.sticker harga 10 hengget je.tp postage mahal.huhu Ok.sampai sini dlu..saya akan update contoh lagi k.. Stok baru untuk saiz 9cmx 5cm da ada,tp gold je 

Sunday, July 7, 2013

FISSTICKER:sticker transparent yang available!!

as-salam

buat masa sekarang kami di Fissticker hanya ada 3 saiz untuk sticker Transparent.saiz kecik,sederhana dan besar...tapi tak besar mana pun.kategori kecik jugak.heheh..saiz 2.2cmx0.9cm, 3cmx1.5cm dan 4.5cm x 2.5cm. mari lihat koleksinya ya


1. saiz : 2.2cm x 0.9cm
harga: rm5 utk 100 pcs


2. saiz 3cm x 1.5cm
harga: rm12 untuk 100pcs





3. saiz 4.5cm x 2.5cm
harga: rm18 utk 100pcs






POS EXPRESS RM3

whatsapp: 0136323715
email: norhafiszah@gmail.com
FB: fissticker
korang rasa saiz apa lg yang patut ada ye?korang nak transparent saiz apa?let me know k. i try order..