Google+ Followers

Monday, June 24, 2013

update: busy dan senarai harga FISSTICKER

as-salam..

sory kerana tak sempat update koleksi tempahan customer.sangat busy dengan rutin harian.huhu..

saya sedang kemas kini senarai harga.saya nk buat semula carta harga sticker berdasarkan warna dan saiz agar mudah dilihat oleh semua pelanggan. jangan risau belum ada perubahan harga,,hehhe (risau ye???).selagi supplier menten harga, saya pun menten harga :)

sekarang masih belum siap edit lagi draft senarai harga tu..nanti saya update k...

p/s: sticker baru untuk saiz 4.5cmx2.5cm transparent will be available at fissticker.. but untuk gold masih tiada stok.huhu..

nanti saya update lagi bila senang ye....Jangan lupa like page sticker saya untuk lebih pantas update ye :)
cari ye

FISSTICKER


tq to all customer..love u all always :)

Alhamdullillah rezeki bersama..dan tq to hubby yang menerima segala kekurangan saya dan memahami sepenuhnya part time bisness saya..love u always..

Thursday, June 13, 2013

STICKER KARTUN YANG COMEL..Hanya RM8

as-salam

kali ni saya paparkan koleksi terbaru cartun sticker yang saya ada buat masa sekarang,.sebelum ni ada koleksi Upin & Ipin, Barbie dan mix cartoon. sticker baru yang saya ada adalah Cute Bear..mari kita lihat sticker cartun yang saya ada dan tempahan dari para pelanggan..

sebelum tu, saiz utk sticker kartun ada dua ye...

saiz: 4.6cm x 1.8cm
kartun: UPIN & IPIN, PRINCESS BARBIE
harga: rm10 utk 50pcs


saiz: 3cmx1.3cm
kartun:UPIN IPIN, PRINCESS BARBIE, MIX CARTOON(ada spongebob, cars,angry bird dll) dan CUTE BEAR
harga: rm8 utk 50pcs




jika berminat whatsaap saya ye

0136323715 

or email
norhafiszah@gmail.com

Tuesday, June 11, 2013

sticker besar out of stok

assalam..

buat masa sekarang, stok untuk 9cmx4cm dan 9cmx5cm sudah kehabisan. supplier saya jugak tiada stok.maka buat masa sekarang tempahan sticker untuk saiz  berkenaan adalah dihentikan..


sticker yang lain masih lagi ada tau...ada penambahan warna jugak :)

okes, mari lihat sekali lagi saiz yang saya ada

saiz 2.2cm x 0.9cm (rm5 utk 100pcs)
-laser
-white
-transparent
-4 warna

saiz 3cm x 1cm(rm10 utk 100pcs)
-laser
-gold
-silver

saiz 3cm x 1.5cm(rm12 utk 100pcs)
-laser
-transparent
-gold

saiz 3cm x 2cm (rm13 utk 100pcs)
-white

saiz 4.7cm x 1.5cm( rm15 utk 100pcs)
- white
-silver
-laser chrome

saiz 4.5cm x 2.5cm(rm18 utk 100pcs)
- gold (Stok kehabisan buat masa sekarang)
- laser

saiz 7.5cm x 2.5cm ( rm 22 utk 100pcs)
- silver

saiz 5cmx 3cm (rm19 utk 100pcs)
-pink rainbow

saiz 3cm diameter_bulat(rm19 utk 100pcs)
-pink rainbow


untuk sticker kartun  kami ada
UPIN&IPIN, BARBIE PRINCESS, MIX CARTOON DAN CUTE BEAR. Saya update next entry k :)


 WHATSAPP SAYA OK!
0136323715 ATAU EMEL norhafiszah@gmail.com

Wednesday, June 5, 2013

sticker 5cm x 3cm hanya rm 19 utk 100pcs

as-salam


hari ni saya paparkan tempahan customer untuk saiz 5cm x 3 cm saiz ini sangat sesuai untuk memasukkan detail nama,fb , no telefon untuk dihubungi..praktikal untuk para peniaga kecil kecilan :) dan untuk apa jua kegunaan..

detail:

saiz: 5cm x 3cm
pilihan warna: pink rainbow
harga: RM19 untuk 100pcs
postage: pos express RM3









jangan malu malu untuk kontek saya ye

norhafiszah
0136323715(wassap/sms)


tempoh masa???
secara kasarnya tempoh sticker sampai kepada pelanggan adalah 3-5 hari selepas membuat bayaran.

contoh:

anda membuat bayaran sebelum 8pm (15.04.2013 ISNIN), printing akan dilakukan malamnya dan saya akan pos kan esok paginya(16.04.2013).
pos express akan kutip di peti pos, selepas jam 3.30ptg.
insyaallah esok/lusa( RABU 17/04/2013) ATAU KHAMIS18.04.2013) akan sampai kepada pelanggan.

NOTA PENTING: mohon beri masa1-2 hari kepada perkhidmatan pos express ya.yang mungkin di luar KL, saya rasa dorang amek masa dalam 1-3 hari bekerja..huhu...saya tak dapat buat ape2 if lmbat.sebab saya akan keluar pos kan sticker anda setiap pagi sebelum 7.45pg(yakni sebelum saya ke opis)..

sticker 3cmx1.5cm : transparent & laser chrome hanya rm12 utk 100pcs

as-salam


hari ni saya paparkan tempahan customer untuk saiz 3cmx 1.5cm. saiz ini sangat sesuai untuk memasukkan detail nama,fb , no telefon untuk dihubungi..praktikal untuk para peniaga kecil kecilan :)

detail:

saiz: 3cm x 1.5cm
pilihan warna: laser chrome dan transparent
harga: RM12 untuk 100pcs
postage: pos express RM3









jangan malu malu untuk kontek saya ye

norhafiszah
0136323715(wassap/sms)


tempoh masa???
secara kasarnya tempoh sticker sampai kepada pelanggan adalah 3-5 hari selepas membuat bayaran.

contoh:

anda membuat bayaran sebelum 8pm (15.04.2013 ISNIN), printing akan dilakukan malamnya dan saya akan pos kan esok paginya(16.04.2013).
pos express akan kutip di peti pos, selepas jam 3.30ptg.
insyaallah esok/lusa( RABU 17/04/2013) ATAU KHAMIS18.04.2013) akan sampai kepada pelanggan.

NOTA PENTING: mohon beri masa1-2 hari kepada perkhidmatan pos express ya.yang mungkin di luar KL, saya rasa dorang amek masa dalam 1-3 hari bekerja..huhu...saya tak dapat buat ape2 if lmbat.sebab saya akan keluar pos kan sticker anda setiap pagi sebelum 7.45pg(yakni sebelum saya ke opis)..

sticker 3cm x 1cm: hanya rm10 utk 100pcs

as-salam

sory kerana lama tak update, kesuntukan masa dan kekawangan kudrat untuk update blog sticker ni.sticker sentiasa ada tempahan.so jangan risau untuk menempah ye. saya terima tempahan selagi stok saya masih ada..

hari ni saya ingin kongsikan dengan korang koleksi sticker yang ditempah oleh pelanggan.

saiz: 3cm x 1cm
warna yg available: gold/ laser/ silver
harga: rm10 utk 100pcs




POS EXPRESS: RM3.

tempoh siap: buat masa sekarang, kami buat delivery setiap weekdays.weekend memang takde delivery. insyaallah order yang ditempah dan pembayaran sebelum jam 9 mlm akan diposkan esok paginya..

untuk order boleh wassap saya:-0136323715
or email
 norhafiszah@gmail.com