Google+ Followers

Tuesday, April 23, 2013

sticker 3cm x 1.5cm laser chrome

as-salam


hari ni saya paparkan tempahan customer untuk saiz 3cmx 1.5cm. saiz ini sangat sesuai untuk memasukkan detail nama,fb , no telefon untuk dihubungi..praktikal untuk para peniaga kecil kecilan :)

detail:

saiz: 3cm x 1.5cm
pilihan warna: laser chrome dan transparent
harga: RM12 untuk 100pcs
postage: pos express RM3








jangan malu malu untuk kontek saya ye

norhafiszah
0136323715(wassap/sms)
norhafiszah@gmail.com


tempoh masa???
secara kasarnya tempoh sticker sampai kepada pelanggan adalah 3-5 hari selepas membuat bayaran.

contoh:

anda membuat bayaran sebelum 8pm (15.04.2013 ISNIN), printing akan dilakukan malamnya dan saya akan pos kan esok paginya(16.04.2013).
pos express akan kutip di peti pos, selepas jam 3.30ptg.
insyaallah esok/lusa( RABU 17/04/2013) ATAU KHAMIS18.04.2013) akan sampai kepada pelanggan.

NOTA PENTING: mohon beri masa1-2 hari kepada perkhidmatan pos express ya.yang mungkin di luar KL, saya rasa dorang amek masa dalam 1-3 hari bekerja..huhu...saya tak dapat buat ape2 if lmbat.sebab saya akan keluar pos kan sticker anda setiap pagi sebelum 7.45pg(yakni sebelum saya ke opis)..

Sunday, April 21, 2013

sticker murah kalis air..hanya rm5 utk 100pcs

as-salam

kali ini saya paparkan koleksi tempahan customer untuk saiz palingkecik iaitu 2.2cm x0.9cm

detail:-

saiz: 2.2cm x 0.9cm untuk 100 pcs
pilihan warna: pink rainbow, laser, 4 warna, white, transparent





















jika berminat boleh wassap or email ye.detail seperti di bawah

sms/wassap: 0136323715
email: norhafiszah@gmail.com

Monday, April 15, 2013

pos delivery

as-salam

saya masih belum sempat update tempahan terkini yang ditempah oleh pelanggan dek kerana kekangan masa update blog. malam nanti saya buat marathon k. sebab kena buat secara terperincin agar lebih mudah dilihat dan difahami.

buat para pelanggan yang dikasihi, mulai hari ini, saya akan buat list update untuk tracking no postage ye. sila rujuk page kt atas tau..saya menggunakan perkhidmatan pos express.

tetapi yang mahukan khidmat pos lebih murah, saya juga menawarkan khidmat  pos menggunakan setem. minima 60 dan jika lebih berat kosnya bertambah,tapi leceh sebab saya tak boleh kasi tracking no kt korang.so better guna pos express la ye

nanti check page kt atas untuk merujuk kepada tracking no korang ye :)

Tuesday, April 9, 2013

sticker yang paling laris!!.hanya rm5 utk 100pcs

assalam

di kesempatan yang ada saya cuba upload beberapa keping gambar sticker yang telah ditempah oleh para pelanggan. paling banyak tempahan yang saya terima adalah 2.2cm x 0.9cm. saiz paling kecil yang saya ada. rm5 je utk 100 keping.

saiz: 2.2cm x 0.9cm
warna: pink rainbow, 4warna dan laser chrome, transparent
harga: rm5 utk 100 pcs







jika berminat sila email saya info lengkap anda seperti dibawah
 nama:
alamat:
hp no:
saiz sticker:
kuantiti:

tulisan yang ingin di tulis: anda boleh tulis secara lengkap jenis tulisan yang anda kehendaki,jika tidak nyatakan, pihak kami akan mereka ikut kesesuaian pada pandangan mata kasar kami .

emailkan kepada
norhafiszah@gmail.com

atau boleh wassap kepada saya
0136323715

penting!!! saya tidak akan menjawab sebarang call dari anda pada waktu bekerja.harap maaf.waktu berkerja adalah 8.45pg hingga 6.30 ptg,kerana saya seorang pekerja di sebuah syarikat di Bangsar. etika kerja perlu diutamakan, sekian terima kasih.saya akan respon dengan cepat semasa waktu rehat dan malam..

delivery setiap  ISNIN , SELASA, RABU, DAN KHAMIS  menggunakan KHIDMAD POS EXPRESS