Google+ Followers

Saturday, March 30, 2013

Sticker 2.2cm x 0.9cm: rm5 utk 100pcs



as-salam

ini adalah contoh tempahan dari customer untuk saiz sticker 2.2CM X 0.9CM . sesuai untuk labelkan product atau apa sahaja.detail adalah seperti berikut:-

saiz: 2.2CM X 0.9CM
warna : 
harga: rm5 UNTUK 100PCS












jika berminat sila email saya info lengkap anda seperti dibawah
 nama:
alamat:
hp no:
saiz sticker:
kuantiti:

tulisan yang ingin di tulis: anda boleh tulis secara lengkap jenis tulisan yang anda kehendaki,jika tidak nyatakan, pihak kami akan mereka ikut kesesuaian pada pandangan mata kasar kami .

emailkan kepada
norhafiszah@gmail.com

atau boleh wassap kepada saya
0136323715

penting!!! saya tidak akan menjawab sebarang call dari anda pada waktu bekerja.harap maaf.waktu berkerja adalah 8.45pg hingga 6.30 ptg,kerana saya seorang pekerja di sebuah syarikat di Bangsar. etika kerja perlu diutamakan, sekian terima kasih.saya akan respon dengan cepat semasa waktu rehat dan malam..

delivery setiap  ISNIN , SELASA, RABU, DAN KHAMIS  menggunakan KHIDMAD POS EXPRESS

sticker 4.7cm x 1.5cm: LASER CHROME


as-salam

ini adalah contoh tempahan dari customer untuk saiz sticker 3cm x1cm . sesuai untuk labelkan product atau apa sahaja.detail adalah seperti berikut:-

saiz: 4.7cm x 1.5 cm
warna : LASER CHROME
harga: rm15 untuk 100 pcs








jika berminat sila email saya info lengkap anda seperti dibawah
 nama:
alamat:
hp no:
saiz sticker:
kuantiti:

tulisan yang ingin di tulis: anda boleh tulis secara lengkap jenis tulisan yang anda kehendaki,jika tidak nyatakan, pihak kami akan mereka ikut kesesuaian pada pandangan mata kasar kami .

emailkan kepada
norhafiszah@gmail.com

atau boleh wassap kepada saya
0136323715

penting!!! saya tidak akan menjawab sebarang call dari anda pada waktu bekerja.harap maaf.waktu berkerja adalah 8.45pg hingga 6.30 ptg,kerana saya seorang pekerja di sebuah syarikat di Bangsar. etika kerja perlu diutamakan, sekian terima kasih.saya akan respon dengan cepat semasa waktu rehat dan malam..

delivery setiap  ISNIN , SELASA, RABU, DAN KHAMIS  menggunakan KHIDMAD POS EXPRESS

sticker cartoon kalis air

as-salam..

selain dari sticker plain/kosong, kami ada jugak sticker kartun. upin upin, princess dan cars..sticker ini kalis air ya :)

mari lihat koleksi yang kami ada..




whatsapp saya ye 0136323715
email: norhafiszah@gmail.com

sticker cartoon: 4.6cm x 1.8cm: PRINCESS BARBIE



Assalam

kali ni saya update sticker kartun yang kami ada. untuk sticker kartun setiap tulisan kami terima minimum 50pcs. jika yang plain/kosong , tempahan untuk setiap design adalah 100pcs. untuk sticker kartun saya terima minimum 50pcs :)


saiz:4.6cm x 1.8cm
warna: PRINCESS BARBIE
harga: RM10  untuk 50 pcs

DUA SAIZ YANG BERBEZA..

tulisan yang ingin di tulis: anda boleh tulis secara lengkap jenis tulisan yang anda kehendaki,jika tidak nyatakan, pihak kami akan mereka ikut kesesuaian pada pandangan mata kasar kami .

emailkan kepada
norhafiszah@gmail.com

atau boleh wassap kepada saya
0136323715

penting!!! saya tidak akan menjawab sebarang call dari anda pada waktu bekerja.harap maaf.waktu berkerja adalah 8.45pg hingga 6.30 ptg,kerana saya seorang pekerja di sebuah syarikat di Bangsar. kerja perlu diutamakan, sekian terima kasih.saya akan respon dengan cepat semasa waktu rehat dan malam..

delivery setiap  ISNIN , SELASA, RABU, DAN KHAMIS  menggunakan KHIDMAD POS EXPRESS

sticker cartoon: 3cm x 1.3cm :PRINCESS BARBIE


Assalam

kali ni saya update sticker kartun yang kami ada. untuk sticker kartun setiap tulisan kami terima minimum 50pcs. jika yang plain/kosong , tempahan untuk setiap design adalah 100pcs. untuk sticker kartun saya terima minimum 50pcs :)


saiz: 3cm x 1.3cm
warna: PRINCESS BARBIW
harga: RM 8  untuk 50 pcs

DUA SAIZ YANG BERBEZA..

tulisan yang ingin di tulis: anda boleh tulis secara lengkap jenis tulisan yang anda kehendaki,jika tidak nyatakan, pihak kami akan mereka ikut kesesuaian pada pandangan mata kasar kami .

emailkan kepada
norhafiszah@gmail.com

atau boleh wassap kepada saya
0136323715

penting!!! saya tidak akan menjawab sebarang call dari anda pada waktu bekerja.harap maaf.waktu berkerja adalah 8.45pg hingga 6.30 ptg,kerana saya seorang pekerja di sebuah syarikat di Bangsar. kerja perlu diutamakan, sekian terima kasih.saya akan respon dengan cepat semasa waktu rehat dan malam..

delivery setiap  ISNIN , SELASA, RABU, DAN KHAMIS  menggunakan KHIDMAD POS EXPRESS

sticker cartoon: 4.6cm x 1.8cm :UPIN DAN UPIN




Assalam

lama tak update sebab sangat busy dengan rutin harian.kali ni saya update sticker kartun yang kami ada. untuk sticker kartun setiap tulisan kami terima minimum 50pcs. jika yang plain/kosong , tempahan untuk setiap design adalah 100pcs. untuk sticker kartun saya terima minimum 50pcs :)


saiz: 4.6cm x 1.8cm
warna: UPIN & IPIN
harga: RM 10  untuk 50 pcs


tulisan yang ingin di tulis: anda boleh tulis secara lengkap jenis tulisan yang anda kehendaki,jika tidak nyatakan, pihak kami akan mereka ikut kesesuaian pada pandangan mata kasar kami .

emailkan kepada
norhafiszah@gmail.com

atau boleh wassap kepada saya
0136323715

penting!!! saya tidak akan menjawab sebarang call dari anda pada waktu bekerja.harap maaf.waktu berkerja adalah 8.45pg hingga 6.30 ptg,kerana saya seorang pekerja di sebuah syarikat di Bangsar. kerja perlu diutamakan, sekian terima kasih.saya akan respon dengan cepat semasa waktu rehat dan malam..

delivery setiap  ISNIN , SELASA, RABU, DAN KHAMIS  menggunakan KHIDMAD POS EXPRESS

sticker cartoon: 3cm x 1.3cm :UPIN DAN UPIN

Assalam

lama tak update sebab sangat busy dengan rutin harian.kali ni saya update sticker kartun yang kami ada. untuk sticker kartun setiap tulisan kami terima minimum 50pcs. jika yang plain/kosong , tempahan untuk setiap design adalah 100pcs. untuk sticker kartun saya terima minimum 50pcs :)


saiz: 3cm x 1.3cm
warna: UPIN & IPIN
harga: RM 8  untuk 50 pcs


tulisan yang ingin di tulis: anda boleh tulis secara lengkap jenis tulisan yang anda kehendaki,jika tidak nyatakan, pihak kami akan mereka ikut kesesuaian pada pandangan mata kasar kami .

emailkan kepada
norhafiszah@gmail.com

atau boleh wassap kepada saya
0136323715

penting!!! saya tidak akan menjawab sebarang call dari anda pada waktu bekerja.harap maaf.waktu berkerja adalah 8.45pg hingga 6.30 ptg,kerana saya seorang pekerja di sebuah syarikat di Bangsar. kerja perlu diutamakan, sekian terima kasih.saya akan respon dengan cepat semasa waktu rehat dan malam..

delivery setiap  ISNIN , SELASA, RABU, DAN KHAMIS  menggunakan KHIDMAD POS EXPRESS


Wednesday, March 20, 2013

sticker 3cm x 2 cm pearl white rm13

as-salam

ini tempahan customer untuk saiz 3cm x 2cm. sesuai untuk pelbagai kegunaan. anda boleh hantar design yang korang nk tu. cara cuba buat ikut design korang. if takde idea, saya boleh tolong design kan..kalau ada spesifik tulisan jenis apa korang nk, better kasi tau k.

saiz sticker: 3cm x 2 cm
warna: pearl white
harga: rm 13 utk 100 pcs
pos express: rm3

 jika berminat boleh email saya
 atau whatsapp
0136323715

sticker 9cm x 4 cm pink rainbow rm26

as-salam

agak kurang update blog sticker kerana kekangan masa. jangan risau k, saya akan cuba buat banyak entry tentang tempahans sticker dari customer untuk rujukan korang semua.

saiz sticker: 9cm x 4cm
warna: pink rainbow
harga: rm 26 utk 100pcs
pos express: rm3


jika berminat boleh email saya hantar design yang korang nak ye..or wassap k,

0136323715

Monday, March 11, 2013

Sticker 9cm x 5cm silver

as-salam

mari kita lihat contoh sticker saiz 9cm x5cm yang berwarna silver. kami paparkan hasil tempahan yang telah diminta oleh customer.

saiz: 9cm x 5cm
warna: silver
harga: rm30 untuk 100 pcs

design boleh anda reka sendiri atau kami rekakan..kami mencetak warna hitam sahaja ya..harap maklum.tiada cetakan berwarna warni.hehe

mari lihat contoh yang sudah siap


jika berminat boleh emel rekaan anda ye,

email lengkap:-

nama:
alamat:
hp no:
saiz sticker:
warna:
kuantiti :

rekaann atau tulisan yang anda mahu kami cetak

email kepada
norhafiszah@gmail.com

whats app: 0136323715

Tuesday, March 5, 2013

sticker 7.5cm x 2.5cm silver

as-salam

ini adalah contoh tempahan dari customer untuk saiz sticker 7.5 cm x5.5cm . sesuai untuk labelkan product atau apa sahaja.detail adalah seperti berikut:-

saiz: 7.5cm x 2.5 cm
warna :SILVER
harga: rm22 untuk 100 pcs






jika berminat sila email saya info lengkap anda seperti dibawah
 nama:
alamat:
hp no:
saiz sticker:
kuantiti:

tulisan yang ingin di tulis: anda boleh tulis secara lengkap jenis tulisan yang anda kehendaki,jika tidak nyatakan, pihak kami akan mereka ikut kesesuaian pada pandangan mata kasar kami .

emailkan kepada
norhafiszah@gmail.com

atau boleh wassap kepada saya
0136323715

penting!!! saya tidak akan menjawab sebarang call dari anda pada waktu bekerja.harap maaf.waktu berkerja adalah 8.45pg hingga 6.30 ptg,kerana saya seorang pekerja di sebuah syarikat di Bangsar. etika kerja perlu diutamakan, sekian terima kasih.saya akan respon dengan cepat semasa waktu rehat dan malam..

delivery setiap ISNIN DAN RABU menggunakan KHIDMAT POS EXPRESS

Monday, March 4, 2013

sticker 4.7cm x 1.5cm white

as-salam

ini adalah contoh tempahan dari customer untuk saiz sticker 3cm x1cm . sesuai untuk labelkan product atau apa sahaja.detail adalah seperti berikut:-

saiz: 4.7cm x 1.5 cm
warna : WHITE
harga: rm15 untuk 100 pcs




jika berminat sila email saya info lengkap anda seperti dibawah
 nama:
alamat:
hp no:
saiz sticker:
kuantiti:

tulisan yang ingin di tulis: anda boleh tulis secara lengkap jenis tulisan yang anda kehendaki,jika tidak nyatakan, pihak kami akan mereka ikut kesesuaian pada pandangan mata kasar kami .

emailkan kepada
norhafiszah@gmail.com

atau boleh wassap kepada saya
0136323715

penting!!! saya tidak akan menjawab sebarang call dari anda pada waktu bekerja.harap maaf.waktu berkerja adalah 8.45pg hingga 6.30 ptg,kerana saya seorang pekerja di sebuah syarikat di Bangsar. etika kerja perlu diutamakan, sekian terima kasih.saya akan respon dengan cepat semasa waktu rehat dan malam..

delivery setiap ISNIN DAN RABU menggunakan KHIDMAD POS EXPRESS

sticker :3cm x 1.5 cm warna : Laser Chrome

as-salam

ini adalah contoh tempahan dari customer untuk saiz sticker 3cm x1.5cm . sesuai untuk labelkan product atau apa sahaja.detail adalah seperti berikut:-

saiz: 3cm x 1.5 cm
warna : Laser Chrome
harga: rm12 untuk 100 pcs





jika berminat sila email saya info lengkap anda seperti dibawah
 nama:
alamat:
hp no:
saiz sticker:
kuantiti:

tulisan yang ingin di tulis: anda boleh tulis secara lengkap jenis tulisan yang anda kehendaki,jika tidak nyatakan, pihak kami akan mereka ikut kesesuaian pada pandangan mata kasar kami .

emailkan kepada
norhafiszah@gmail.com

atau boleh wassap kepada saya
0136323715

penting!!! saya tidak akan menjawab sebarang call dari anda pada waktu bekerja.harap maaf.waktu berkerja adalah 8.45pg hingga 6.30 ptg,kerana saya seorang pekerja di sebuah syarikat di Bangsar. etika kerja perlu diutamakan, sekian terima kasih.saya akan respon dengan cepat semasa waktu rehat dan malam..

delivery setiap ISNIN DAN RABU menggunakan KHIDMAD POS EXPRESS

sticker 3cm x 1 cm : Laser Chrome, gold

as-salam

ini adalah contoh tempahan dari customer untuk saiz sticker 3cm x1cm . sesuai untuk labelkan product atau apa sahaja.detail adalah seperti berikut:-

saiz: 3cm x 1 cm
warna : Laser Chrome
harga: rm10 untuk 100 pcs


jika berminat sila email saya info lengkap anda seperti dibawah
 nama:
alamat:
hp no:
saiz sticker:
kuantiti:

tulisan yang ingin di tulis: anda boleh tulis secara lengkap jenis tulisan yang anda kehendaki,jika tidak nyatakan, pihak kami akan mereka ikut kesesuaian pada pandangan mata kasar kami .

emailkan kepada
norhafiszah@gmail.com

atau boleh wassap kepada saya
0136323715

penting!!! saya tidak akan menjawab sebarang call dari anda pada waktu bekerja.harap maaf.waktu berkerja adalah 8.45pg hingga 6.30 ptg,kerana saya seorang pekerja di sebuah syarikat di Bangsar. etika kerja perlu diutamakan, sekian terima kasih.saya akan respon dengan cepat semasa waktu rehat dan malam..

delivery setiap ISNIN DAN RABU menggunakan KHIDMAD POS EXPRESS

sticker 2.2cm x0.9 cm 4 warna



as-salam

ini adalah contoh tempahan dari customer untuk saiz sticker 2.2cm x 0.9cm. sesuai untuk labelkan product atau apa sahaja.detail adalah seperti berikut:-

saiz: 2.2cm x0.9 cm
warna : 4 warna
harga: rm5 untuk 100 pcs






jika berminat sila email saya info lengkap anda seperti dibawah
 nama:
alamat:
hp no:
saiz sticker:
kuantiti:

tulisan yang ingin di tulis: anda boleh tulis secara lengkap jenis tulisan yang anda kehendaki,jika tidak nyatakan, pihak kami akan mereka ikut kesesuaian pada pandangan mata kasar kami .

emailkan kepada
norhafiszah@gmail.com

atau boleh wassap kepada saya
0136323715

penting!!! saya tidak akan menjawab sebarang call dari anda pada waktu bekerja.harap maaf.waktu berkerja adalah 8.45pg hingga 6.30 ptg,kerana saya seorang pekerja di sebuah syarikat di Bangsar. etika kerja perlu diutamakan, sekian terima kasih.saya akan respon dengan cepat semasa waktu rehat dan malam..

delivery setiap ISNIN DAN RABU menggunakan KHIDMAD POS EXPRESS

2.2cm x 0.9cm laser chrome


as-salam

ini adalah contoh tempahan dari customer untuk saiz sticker 2.2cm x 0.9cm. sesuai untuk labelkan product atau apa sahaja.detail adalah seperti berikut:-

saiz: 2.2cm x0.9 cm
warna : Laser Chrome
harga: rm5 untuk 100 pcs




jika berminat sila email saya info lengkap anda seperti dibawah
 nama:
alamat:
hp no:
saiz sticker:
kuantiti:

tulisan yang ingin di tulis: anda boleh tulis secara lengkap jenis tulisan yang anda kehendaki,jika tidak nyatakan, pihak kami akan mereka ikut kesesuaian pada pandangan mata kasar kami .

emailkan kepada
norhafiszah@gmail.com

atau boleh wassap kepada saya
0136323715

penting!!! saya tidak akan menjawab sebarang call dari anda pada waktu bekerja.harap maaf.waktu berkerja adalah 8.45pg hingga 6.30 ptg,kerana saya seorang pekerja di sebuah syarikat di Bangsar. etika kerja perlu diutamakan, sekian terima kasih.saya akan respon dengan cepat semasa waktu rehat dan malam..

delivery setiap ISNIN DAN RABU menggunakan KHIDMAD POS EXPRESS

saiz: 4.5cm x2.5cm warna : GOLD



as-salam

ini adalah contoh tempahan dari customer untuk saiz sticker 4.5cm x2.5cm . sesuai untuk labelkan product atau apa sahaja.detail adalah seperti berikut:-

saiz: 4.5cm x2.5cm
warna : GOLD
harga: rm18 untuk 100 pcs




jika berminat sila email saya info lengkap anda seperti dibawah
 nama:
alamat:
hp no:
saiz sticker:
kuantiti:

tulisan yang ingin di tulis: anda boleh tulis secara lengkap jenis tulisan yang anda kehendaki,jika tidak nyatakan, pihak kami akan mereka ikut kesesuaian pada pandangan mata kasar kami .

emailkan kepada
norhafiszah@gmail.com

atau boleh wassap kepada saya
0136323715

penting!!! saya tidak akan menjawab sebarang call dari anda pada waktu bekerja.harap maaf.waktu berkerja adalah 8.45pg hingga 6.30 ptg,kerana saya seorang pekerja di sebuah syarikat di Bangsar. etika kerja perlu diutamakan, sekian terima kasih.saya akan respon dengan cepat semasa waktu rehat dan malam..

delivery setiap ISNIN DAN RABU menggunakan KHIDMAD POS EXPRESS

sticker 9.0cm x 4.0cm pink rainbow




as-salam

ini adalah contoh tempahan dari customer untuk saiz sticker 9cm x4 xm . sesuai untuk labelkan product, majlis keraian atau apa sahaja.detail adalah seperti berikut:-

saiz: 9cm x 4cm
warna : pink rainbow
harga: rm26 untuk 100 pcs










jika berminat sila email saya info lengkap anda seperti dibawah
 nama:
alamat:
hp no:
saiz sticker:
kuantiti:

tulisan yang ingin di tulis: anda boleh tulis secara lengkap jenis tulisan yang anda kehendaki,jika tidak nyatakan, pihak kami akan mereka ikut kesesuaian pada pandangan mata kasar kami .

emailkan kepada
norhafiszah@gmail.com

atau boleh wassap kepada saya
0136323715

penting!!! saya tidak akan menjawab sebarang call dari anda pada waktu bekerja.harap maaf.waktu berkerja adalah 8.45pg hingga 6.30 ptg,kerana saya seorang pekerja di sebuah syarikat di Bangsar. etika kerja perlu diutamakan, sekian terima kasih.saya akan respon dengan cepat semasa waktu rehat dan malam..

delivery setiap ISNIN DAN RABU menggunakan KHIDMAD POS EXPRESS

2.2cm x 0.9cm transparent

as-salam

ini adalah contoh tempahan dari customer untuk saiz sticker 2.2cm x 0.9cm. sesuai untuk labelkan product atau apa sahaja.detail adalah seperti berikut:-

saiz: 2.2cm x0.9 cm
warna : transparent
harga: rm5 untuk 100 pcs




jika berminat sila email saya info lengkap anda seperti dibawah
 nama:
alamat:
hp no:
saiz sticker:
kuantiti:

tulisan yang ingin di tulis: anda boleh tulis secara lengkap jenis tulisan yang anda kehendaki,jika tidak nyatakan, pihak kami akan mereka ikut kesesuaian pada pandangan mata kasar kami .

emailkan kepada
norhafiszah@gmail.com

atau boleh wassap kepada saya
0136323715

penting!!! saya tidak akan menjawab sebarang call dari anda pada waktu bekerja.harap maaf.waktu berkerja adalah 8.45pg hingga 6.30 ptg,kerana saya seorang pekerja di sebuah syarikat di Bangsar. etika kerja perlu diutamakan, sekian terima kasih.saya akan respon dengan cepat semasa waktu rehat dan malam..

delivery setiap ISNIN DAN RABU menggunakan KHIDMAT POS EXPRESS


Sunday, March 3, 2013

DELIVERY fissticker

as-salam

walaupun masih dalam pembinaan blog sticker ni, saya lihat ramai viewer singgah ke sini.terima kasih ya. kekangan masa membuatkan proses mengupload segala contoh dan tempahan customer tergendala..

walaupun begitu,setiap tempahan customer untuk dijadikan contoh rujukan para pelanggan sekalian dengan lajunya diupload dalam FB peribadi saya, boleh add saya di FB ya,FB: norhafiszah bt johari

mengenai delivery, anda juga boleh COD. yakni CASH ON DELIVERY. tapi tempatnya adalah KAYU NASI KANDAR,Bandar Sri Permaisuri, Cheras sahaja.

selain dari COD, semua sticker pelanggan dari seluruh Malaysia dihantar menggunakan POS EXPRESS.saya akan lakukan proses delivery melalui pos hanya untuk hari ISNIN dan RABU sahaja.

jika yang urgently nak sangat sticker dengan cepat, mohon dinyatakan secara whatsap or email ya.

untuk sebarang tempahan dan bayaran sebelum jam 8mlm hari ahad, akan di poskan pada ISNIN. selepas isnin, tempahan dan bayaran sebelum jam 9mlm Selasa akan diposkan pada RABU...

harap maklum ya,sebarang pertanyaan boleh email saya ye.norhafiszah@gmail.com

Saturday, March 2, 2013

Senarai Harga,Saiz dan Warna

As-salam

Berikut adalah senarai harga,saiz dan warna yang kami ada di Fissticker. sebarang pertanyaan lanjut, eloklah diemelkan kepada saya ye

email: norhafiszah@gmail.com

whatsapp: 0136323715- fiszah




jangan risau kalau tak faham or nak tengok contoh ye.untuk setiap hasil sticker yang telah ditempah oleh customer, saya akan tulis detail, warna, saiz dan harga nya ye


minimum order 100pcs ya.


postage setiap hari ISNIN dan RABU sahaja.