Google+ Followers

Monday, December 23, 2013

STICKER UNTUK SHAKLEE

AS-SALAM

update kali ni saya rangkumkan untuk pengedar Shaklee khususnya. sebelum ni saya buat entry untuk saiz yang sama sahaja. kali ni saya akan paparkan koleksi sticker yang ditempah oleh pengedar SHAKLEE untuk melabelkan produk jualan mereka. Dengan info yang lengkap seperti No hp, Alamat email, FB ianya memudahkan para pelanggan kembali untuk order dan menambahkan prospek baru..

so lets label your product

ok. bermula dengan sticker kecil  3cmx1.5 cm. ada pengedar suka transparent..ada suka pink..ada suka laser..tak kesah la ye.ikut pada minat korang.tapi paling laris adalah transparent. sticker ni selalu digunakan untuk lekat pada pill box atau pamplet  dan jugak produk shaklee tu sendiri..
F
saiz: 3cm x 1.5cm
warna:  TRANSPARENT/LASER/ PINK RAINBOW/GOLD
harga: RM12 untuk 100pcs
pos  Express rm3.

selalunya saya cadangkan 2 baris sahaja. sebab kalau korang nk banyak2 nanti tak muat atau terlalu kecil.huhu..mari kita lihat antara koleksi tempahan sticker dari customer..











sekarang mari kita lihat saiz yang lebih besar.. 4.5cm x 2.5cm. ada 3 pilihan.dan 98% customer saya pilih transparent sebab kebanyakan nak lekatkan pada shaker..nice kan...sticker ni saiz lebih besar. so lebih banyak info korang boleh letak..seperti:-
nama
no hp
page fb
website


saiz: 4.5 cm x 2.5cm
warna:  TRANSPARENT/LASER/ GOLD
harga: RM18 untuk 100pcs
pos  Express rm3.

mari kita lihat antara koleksi tempahan sticker dari customer









ada yang bertanya tentang sticker pada untuk starter pek untuk shaklee..untuk label tersebut saya ada  saiz 5cm x 3cm white dan pink. label ini ada perihal produk, nama dan alamat untuk dihubungi dan cara makan.
hanya untuk saiz ini sahaja saya benarkan 3 produk untuk 100pcs. harga 100pcs rm20.tapi boleh mix 3 label.


saiz: 5cm x 3cm
warna:  putih dan pink
harga: RM20 untuk 100pcs
pos  Express rm3.






kami ada jugak menyediakan ZIP LOCK plastik (standard saiz untuk ubat).. RM4.80 untuk 100pcs


pembelian bersama ziplock plastik akan  menggunakan khidmad pos laju.maka postage rm6





Wednesday, December 11, 2013

Cara menempah sticker

assalam

semua koleksi sticker lebih cepat di FB page: Fissticker ya..

CARA MENEMPAH STICKER

1)WHATSAPP 0136323715 ( Paling cepat direspon)

2)PM di FB (kedua cepat direspon)

3)Email : norhafiszah@gmail.com (sedikit lambat untuk direspon)


apa detail yg perlu??


NAMA:
ALAMAT:
SAIZ STICKER:
WARNA:
KUANTITI:
DETAIL STICKER

if tak tau size apa yg korang nk, just wassap.sy akan kasi contoh.

pembayaran melalui Mayban2u dan CIMB cliks.

if nak COD :-
sila datang ke Dataran Maybank or LRT bangsar
Cendana apartmen, bandar sri permaisuri KL

tp term COD hanya untuk amek sticker.korang still kena bank in dlu sebelum saya print.tak nak back out buyer.bukan tak de k.

saya pernah kena 2 kali.beria ria order..beria ria amek alamat.beria ria nk datang..tapi hampeh je..tak muncul pun..

berkenaan dengan email, jika lambat direspon, selalunya 1-3 hari kalau tak respon mohon sms or whatsapp saya ye..kadang2 overlooked dan adamasanya masuk spam.sy jarang cek spam..

saya pun manusia biasa, bila customer memberi respon yg agak tak berapa nak diterima dek hati dek kerana ketidaksopanan atau kelancangan, what u think my response.sebelum i balas i bc byk kali tau..i try to be in manner..unfortunate if balasan jugak tidak memberi kepuasan.

ok.
p/s: mood sedikit hangen..sedikit je

Tuesday, November 26, 2013

paling kecik paling hot 2.2cm x0.9cm rm5 utk 100pcs

assalam































Saiz :2.2cm x0.9cm
warna:transparent, putih , 4 warna dan laser
Harga : rm5 utk 100pcs

Korang yang berminat nak jugak sticker ni leh kasi detail macam ni k
Nama: 
Alamat: 
No hp: 
Saiz,:
 Payment :maybank/CIMB 

Hubungi saya:-
 Email: norhafiszah@gmail.com 
Whatsapp/sms:0136323715
 FB: fissticker 

Di Fissticker,kami hanya menggunakan resin ribbon waterproof black only.insyaallah takde masalah dan sangat kalis air..please buy with confident 


Kos pos express adalah rm3

Sunday, November 3, 2013

MIX CARTOON,UPIN DAN IPIN :sticker karton rm8 utk 50pcs

assalam lewat update..untuk lebih pantas update korang like page fb kitorang k


sticker kartun saiz kecik ni saya ada  4 jenis kartun
upin dan ipin
mix cartoon
barbie
cute bear

saiznya 3cm x1.3 cm

sgt nice bila lekatkan pada barangan baby seprti botol susu dan macam macam lg la.jangan risau..sticker saya water proof.if korang basuh, sterile or rendam die takkan tanggal except korang gatal tangan nk cabut..die mmg akan tertanggal la..resin yg sy guna utk cetakkan ada highquality..memang kalis air..

buy with confident


Korang yang berminat nak jugak sticker ni leh kasi detail macam ni k
Nama: 
Alamat: 
No hp: 
Saiz,:
 Payment :maybank/CIMB 

Hubungi saya:-
 Email: norhafiszah@gmail.com 
Whatsapp/sms:0136323715
 FB: fissticker 

Di Fissticker,kami hanya menggunakan resin ribbon waterproof black only.insyaallah takde masalah dan sangat kalis air..please buy with confident 


Kos pos express adalah rm3

Wednesday, October 9, 2013

sticker bulat 3cm pinky yg comel

assalam..

enjoy our collection..make yours too by contact us













Korang yang berminat nak jugak sticker ni leh kasi detail macam ni k
Nama: 
Alamat: 
No hp: 
Saiz,:
 Payment :maybank/CIMB 

Hubungi saya:-
 Email: norhafiszah@gmail.com 
Whatsapp/sms:0136323715
 FB: fissticker 

Di Fissticker,kami hanya menggunakan resin ribbon waterproof black only.insyaallah takde masalah dan sangat kalis air..please buy with confident 


Kos pos express adalah rm3

sticker 4.5cm x 2.5cm Transparent, gold dan laser

as-salam

ini saya share koleksi yang agak terkini ya.. untuk saiz 4.5cm x 2.5cm  transparent ya :)








Korang yang berminat nak jugak sticker ni leh kasi detail macam ni k
Nama: 
Alamat: 
No hp: 
Saiz,:
 Payment :maybank/CIMB 

Hubungi saya:-
 Email: norhafiszah@gmail.com 
Whatsapp/sms:0136323715
 FB: fissticker 

Di Fissticker,kami hanya menggunakan resin ribbon waterproof black only.insyaallah takde masalah dan sangat kalis air..please buy with confident 


Kos pos express adalah rm3